Niet duidelijk of ik links of rechts van de balie moest zitten
Zeer deskundig
Zover ik er verstand van heb natuurlijk is de behandeling uitstekend, begeleid met vooraf wat er telkens ging gebeuren, en de tips gedurende en achteraf, verlopen.
Altijd vriendelijk en professioneel in voor een dolletje op z'n tijd
Mondhygiëniste is een super lieve vrouw, echter altijd super vol geboekt, dus als je een keer je afspraak wilt verzetten door onvoorziene omstandigheden, ben je wel een paar maanden verder. Tandarts zit nu bij m'n 4de tandarts bij deze praktijk, eerste 2 waren fantastische tandartsen ook met kinderen. Echter gingen deze of verhuizen of opleiding tot orthodontie doen. De derde was ik niet tevreden over hoe hij met kinderen was. Was geen probleem om te switchen.
Juiste informatie, niet hardhandig, kindvriendelijk, kundig en stelt je op je gemak en is duidelijk
RUSTIGE OMGEVING GAF VERTROUWEN
Op tijd .vriendelijk ,en duidelijk om juiste keuze te maken
Ik ben erg tevreden met de mondhygiëniste en de tandarts
Good and friend lay
Fijne Tandarts
Prettig en Netjes geholpen, naar mijn gevoel Deskundig en vriendelijk
Voor mijn boven gebit was gebasten ze hebben heel mooi gemaakt,alleen doet nog een beetje zeer
Iedereen was vriendelijk maar dat er tot twee keer toe iemand de behandelkamer binnenkwam en een gesprek met de tandarts begon was voor mij niet acceptabel. Terwijl de tandarts een spuit in mijn mond had, draaide hij weg om naar de receptioniste te kijken. Vervolgens knoeide hij met de vloeistof ruim in mijn keel en op mijn tong en was ik bang dat hij in mijn tong of keel zou prikken. De kies trekken was ook een ramp. Met veel grof geweld is het gelukt. "Zo dat was geen cadeautje'. De wond werd niet gehecht. Een gaasje zou voldoende zijn. Ontdaan werd ik met een icepacking naar huis gestuurd. Ik heb twee keer mijn auto moeten stoppen om een golf bloed uit te spugen en thuis heb ik nog verschillende tampons nodig gehad totdat het bloeden gestopt was.
Naast bovenstaande merk ik dat ik het vervelend vind op de bon terug te zien dat bij de mondhygiëniste elke 5 minjuten berekend wordt. Dat doet mij suggereren dat ze veel info gaan geven, de tijd voor je nemen en daarmee tijd rekken. Voelt helemaal niet goed.
Zeer prettige en behulpzame receptie. Goede behandelingen door gespecialiseerde artsen en mondhygiënistes. Administratieve afhandeling is ook correct. Kortom top.
zie hierboven
Als best bang bent hoor daar rustig gemaakt dat je niet bang hoef de zijn
Heel goed. In alle opzichten.
Vriendelijke en deskundige medewerkers
Professioneel en vakkundig. Ook persoonlijke benadering en oog voor het individu.