Prima behandeling. Rustig en stap voor stap. Rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts.
ingreep was pittiger dan verwacht. Blijkbaar ook voor tandarts want het duurde twee keer zo lang. Ondertussen werd degene na mij doorgeschoven naar een andere tandarts. Ze bleven rustig maar ik had liever uitleg gekregen waarom het zo lang duurde. Er werd gebruik gemaakt van een ' lapje' . Dat vind ik erg oncomfortabel. Ik gaf aan dat ik pijn had. Merkte dat het de arts aan het twijfelen maakte over de behandeling. Ik ging naar huis met een opmerking dat er misschien toch nog iets anders moest gebeuren. Dat kwam niet uitm Voor niets ongerust geweest. Geen fijne ervaring dit keer.
Kom na mijn vakantie nog even terug omdat hij nog niet helemaal goed zit en er een gaatje in gehemelte zit was best irritant is.
Centrum die ik zou aanbevelen bij familie en vrienden voor zowel mondhygiënist als tandarts
Vriendelijk , goede uitleg ,erg tevreden over haar
Je wordt altijd op tijd en uiterst kundig behandeld.
Voor velen is de tandarts wellicht een scary aangelegenheid. Ik voel me altijd prima op mijn gemak bij de specialisten van het Tandheelkundig Centrum, dankzij de persoonlijke benadering en kundige mondzorg. Kortom, mijn volgende controle staat met een "thumbs-up" in mijn agenda.
Prima centrum. word goed en kundig geholpen door tandarts en mondhygiënist
Er wordt altijd voldoende aandacht aan je besteedt
Een goede behandeling en een aanbeveling waardig.
Keurig op tijd geholpen,altijd vriendelijk!
Vriendelijk, neemt de tijd. En heeft begrip dat ik angstig ben voor de tandarts
Ik ben altijd zeer tevreden bij deze tandarts
niet beangstigend
Als mindervalide zou de buitendeur makkelijker te openen moeten zijn!!
Altijd een goede ervaring met ervaren en professionele medewerkers, hygiënische ruimtes en vriendelijk in de omgang.
goede uitleg in de mail alle tijd om de situatie uit te leggen wat er "moet"gebeuren/ welke keuzemogelijkheden er zijn. Wel respect voor de keuze die je zelf maakt, ik had wel een beetje het idee dat er meer voorkeur was voor een andere keuze?. de behandeling is nog niet afgerond.
Bij de balie zijn ze vriendelijk en correct. De mond hygiëniste is sociaal en kundig. De tandarts zeer te Vreden, houd rekening met mijn angst.
behandeling is prima verzorgd
Professioneel, menselijk en volledig volgens verwachting
Er wordt rekening gehouden met evt angsten door een ontspannen sfeer te creëren en duidelijke behandeling te geven.
Zolang ik naar de tandarts ga, heb ik altijd dezelfde tandarts gehad. Hij is vakbekwaam en komt rustig over. Ook onze kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan, leuk, een cadeautje! De assistenten en receptionistes zijn vriendelijk en behulpzaam. Eens belde ik voor kiespijn, dezelfde dag kon ik terecht. Als dat geen service is!
nvt