Tandarts Wiersma is een supertandarts! Hij voerde de extracties prima uit, gaf goede informatie, stelde me op m'n gemak. Hij is vriendelijk, neemt de tijd voor een praatje. Geeft goede adviezen voor 'erna'.
De tandarts begint al te grijnzen als ik binnenstapt.
Goed georganiseerde tandartsenpraktijk.
Mijn ervaring is dat ik altijd vriendeli8jk en snel wordt geholpen en dat geld voor zowel de tandarts als het balie personeel.
N.v.t.
Zoals altijd. Vakkundig professioneel en netjes op tijd.
Na tel. afspraak kon ik al snel terecht. Vakkundig geholpen voor jaarlijkse Apk.
Prettig
Heel goed geholpen en kundig personeel en geen wachttijden.
Mondhygiëniste geweest, top gedaan.
Niets veranderen uitstekend zo.
Vriendelijke ontvNGST EN BEHANDELING.
Ik hoef niets toe te voegen aan het bovenstaande, Femke is mijn favoriet!!!
Als je dan toch naar de tandarts moet vind ik het belangrijk een fijne rustige tandarts te hebben die de tijd neemt en goed uitlegt wat hij/zij gaat doen en/of ziet. Dat doet tandarts Kortlever. Erg prettige tandarts die rustig en duidelijk is en geen onnodige handelingen uitvoert, je nergens toe dwingt en goede adviezen geeft.
Altijd een goede ervaring
Word prettig geholpen en goed geïnformeerd
Heb een brug waar een stuk van afgebroken is. Naar tandarts gegaan krijg rare opmerking of ik hem wil laten zitten ivm kosten. Ik wil gewoon een nieuwe. Dan wachttijd van 2 maanden voor starten procedure vervangen na die 2 maanden nog wachttijd van 3 weken voor het plaatsen. Bij andere tandarts binnen 1 week terecht voor intake plaatsen nieuwe brug wachttijd 1 week en binnen zelfde dag is de brug klaar. Oftewel binnen 2 weken alles geregeld.
Mijn ervaring is echt goed ze hebben alles onder 1 dak en als je een probleem hebt 1 belletje en je kan altijd terecht soms dezelfde dag al,met mijn implantaten heb ik wat pech gehad maar is keurig opgelost en momenteel weer een tevreden klant .
Mijn ervaring is goed in deze praktijk ..ik heb een fijne tandarts waar ik me bij hem op mijn gemak voel. Rustige man en doet zijn werk prima. Zou geen andere tandarts willen.
Goed en deskundig geholpen
N.V.T.
5 sterren zegt volgens mij voldoende
Ik had kiespijn en kon dezelfde dag nog komen.
Heel vriendelijke tandarts en assistente die in zeer korte tijd mijn kies weer zo maakte dat ik weer vooruit kan.
Goede behandeling gehad