Altijd fijn contact en goede oplossingen
Wordt altijd goed, vriendelijk en professioneel geholpen.
Een goed team van tandartsen, tandtechnici, mondhygienisten en vriendelijke receptiebemensing. Niks op aan te merken, terecht een dikke 10!
Mijn ervaring met mijn tandarts is goed ook omdat ik hem al jaren ken en hij zeer kundig is ik zou geen andere willen
vriendelijk en vakkundig geholpen
Is altijd prima gewoon degelijk
Je kunt altyd terecht/vragen/problemen
Uitmuntend
we kwamen voor een deskundig advies en de implantoloog heeft ons goed geholpen
Fijn
Lieve medewerkers Alles duidelijk uitgelegd Van te voren prijsopgaaf
Ik word elke keer vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast wordt ik elke keer goed geholpen bij het onderhoud van mijn gebit
Voor mij dichtbij, goed bereikbaar,ik kan snel terecht, professionele Tandartsen en mondhygiëne
Ik kon met pijnklachten snel terecht. Voor de uiteindelijke behandeling moest ik wel lang wachten
Spoed behandeling ondanks vakantietijd snel en bekwaam opgelost.
Geen klachten, prima en snel geholpen, vakkundig, vriendelijk.
Goed er word meededacht
Fijne praktijk. Goede uitleg en prima werknemers/tandartsen/mondhygienisten.
Vriendelijke medewerkers
Mijn eerste tandartsen bezoek bij Centrum Tandheelkunde, 18-07-"22, Gorinchem, nadat ik ben overgestapt van tandarts, uit mijn voormalige woonplaats Papendrecht. Mijn ervaring is de vriendelijke ontvangst bij de balie, het comfortabele plaatsnemen in de wachtkamer ruimte. De behandeling werd duidelijk toegelicht door Tandarts KO en de volgende afspraak is 3-08- '22, 12.30 Tandarts RvD en afspraak:3-10-'22 Tandarts KO
Laatste bezoek mondhygiëniste en tandarts heb ik positief ervaren. Vriendelijke ontvangst en vakkundig geholpen.
Zeer tevreden over de controle