Vriendelijke mensen en netjes geholpen.
Langs geweest voor controle en foto's. Prima controle en tandsteen verwijderd. Behandeling duurt niet onnodig lang en heb c.a. 2 min moeten wachten. Communicatie is helder en personeel is vriendelijk. Kom al heel mijn leven bij deze praktijk en dat zal in de nabije toekomst niet veranderen
Er is een goede klik tussen de tandarts en mij. Hij luistert, is begripvol. En begrijpt als je het even spannend vind.
Voortand boven - ondergebit perfect en snel gecorrigeerd voor een relatief gunstige prijs.
Van binnenkomst tot na de behandeling iedereen super vriendelijk en behulpzaam kan niet anders zeggen super!
Zoals gewoonlijk weer een bezoek aan jullie tandheelkundige praktijk als buitengewoon prettig ervaren.
Ik.merk heel.duidelijk dat zij de behandeling goed doet. Top
Altijd goed en vriendelijk personeel
Snelle afspraak, leuke ontvangst, vakkundige behandeling
Vriendelijk personeel aan de balie, deskundige tandartsen en alle specialisatie in de buurt. Uitstekend georganiseerd.
Zeer nette praktijk, vriendelijk personeel
Deskundig en adequaat geholpen. Prettige begeleiding.
Je wordt goed behandeld en er wordt naar je geluisterd en er wordt overleg gedaan
Niets aan toe te voegen
Ik vond het een prettige behandeling ondanks kijn angst voor de tandarts.
Mijn eigen tandarts was er niet. Ben door een hele fijne assistent aan de telefoon geholpen. Heb twee tandartsen gezien en alletwee mijn gerust gesteld en behandeld!
Eerste twee dagen pijn gehad en daarna geen pijn meer
Vriendelijk geholpen en duidelijke geïnformeerd.
Ben altijd heel goed behandeld en ben erg tevreden.
Naar de tandarts gaan is niet fijn, maar hier word je altijd vlot en persoonlijk geholpen!
Met dit bedrijf is goed samen te werken . Goed georganiseerd .
Nieuwe afspraak maken -dit keer samen met partner- werd soepel gedaan door de receptie die div. mogelijkheden voorstelde.
Deskundige vriendelijke tandarts. Denkt mee en heeft alle tijd. Legt uit wat er gaat gebeuren. Ontspannen sfeer, en dat bij een tandarts :)