Fantastisch want het deed niet zeer!
Altijd een sociaal praatje vooraf bij van Woerden.. Gezellige vent.
Vriendelijk en doen ook moeite om je zo snel mogelijk te helpen.
Tandarts wiersma beste Tandarts.
Meestal moet ik ruim een kwartier wachten nu gelijk aan de beurt, erg fijn
Ik ben aandacht geholpen :)
Kort en bondig de controle uitgevoerd
Ik ben blij met mijn tandarts. Hij kijkt altijd naar de juiste oplossing. Ook de dames bij de receptie zijn goed in hun werk. Als je ze nodig hebt voor een afspraak denken ze mee om je probleem op te lossen.
Ik ben al vele jaren klant , altijd goed geholpen
Zz
prima, er waren ook geen bijzonderheden
Ik had erg veel last in mijn mond. dit bleek om een kaakontsteking te gaan. De tandarts nam echt de tijd om alles goed uit te leggen.
Prima tandartsenpraktijk adequaat en patiënt gericht
Goede uitleg en behandeling
Als enorme angsthaas en vaak zoekende geweest te zijn naar ern tandarts die daar begrip voor heeft en de rust kan behouden ga ik hier toch 2x per jaar heen.
Er zijn heel veel mensen die ik spreek die er tegenop zien om naar de tandarts te gaan maar dat heb ik sinds ik bij tandarts Gresnigt ben nooit meer gehad. Zal niet zeggen dat ik voor mijn plezier naar de tandarts ga maar als het dan toch moet dan is hij mijn eerste keuze.
Ik wordt er altijd heel fijn geholpen
Geen op of aanmerkingen
Duidelijke uitleg, goed bijgewerkte prothese in etappes.
Dienstverlening is goed en aardig personeel
Netjes Vriendelijk Fijn
Naar de tandarts gaan is over het algemeen niet een activiteit die je voor je plezier doet. Daarom is het fijn dat het personeel vriendelijk en professioneel is. De praktijk is goed georganiseerd, en ziet er netjes uit.
Altijd deskundig, netjes en vriendelijk.