bij mijzelf was het een normale controle , alleen voor mijn kinderen was het de 1e keer dus spannend, ik miste daarbij de uitleg over wat er ging gebeuren bij hen ( was te summier)
Zeer vriendelijk en zorgzaam
Zie boven
ervaring met mondhygieniste , vriendelijk gezellig, doet goed haar werk
Goede dienstverlening, weinig wachttijd. Zeer prettig at je ook op zaterdag een afspraak kunt maken.
Ik ben niet geholpen door mijn vaste mondhygiëniste. Daar heb ik in alle jaren dat ik er kom alleen maar complimenten voor. Deze keer ben ik geholpen door iemand anders en dat isniet goed bevallen Heb na de behandeling een week lang veel pijn gehad.
Mijn ervaring is goed
Ik kom al 17 jaar bij deze praktijk. Altijd tevreden. Vriendelijk en kundig.
aardig personeel
Ik ben al patient/klient vooraf het ontstaan van het Tandheelkundig Centrum en kom er "graag" en vol vertrouwen. Dat vertrouwen is nooit beschaamd. Regio Gorinchem mag zeer tevreden zijn met dit uitstekende Centrum voor Tandheelkunde.
Snel en zorgvuldig geholpen met uitgebreide uitleg. Vriendelijk en goed
Degelijke behandeling
Vriendelijk personeel Korte wachttijden
great
Makkelijk aanmelding via touchscreen aan de balie
Snel en goed geholpen.
Bedankt voor uw beschikbaarheid, het onthaal en de aandacht die u geeft aan patiënten.
Prima!
Vriendelijk en alles volgens afspraak
Het naar de tandarts gaan is niet een van mijn fijnste bezigheden, maar ik heb er geen problemen mee om naar deze praktijk te gaan.
Onlangs was de prothese van mijn moeder gebroken. Dat werd weg gebracht voor reparatie. Later die dag werd ze onverwacht opgenomen in het ziekenhuis. Na werktijd ben ik nog even in de praktijk binnen gelopen om te vragen of haar prothese klaar was. In verband met een lezing zat men met elkaar te eten, maar dat was geen probleem. Er werd gezocht, naar de tandtechnieker gebeld en ik kreeg de gerepareerde prothese mee. Complimenten voor tandarts van Woerden en zijn collega’s.
Ok
Fijne, kundige en moderne praktijk.
Ik wilde een combinatie afspraak tandarts en mondhygiëniste kort achter elkaar in tijd, dat is prima gelukt.
Super tevreden!