Een empathische behandeling. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Goede behandeling door dhr. van Denderen en mondhygiëniste Kim!
Goede service, fijn personeel, fris ogende praktijk
Vind het prettig dat het een “ all round” praktijk is
Goed geholpen, veel kennis en heel vriendelijk
Erg vriendelijk en een goede duidelijke uitleg Ook meteen actie onder nomen 1 e indruk is gewoon heel goed
Ik had een afspraak gemaakt voor controle en herstel van post-beugel spalk. Aangegeven tijdens telefonisch contact voor het maken van de afspraak. Kom ik bij mijn afspraak weet men van niets en moet ik een nieuwe afspraak maken. Ik moet ver reizen voor de tandarts dus ik probeer het altijd te combineren met andere zaken. Normaliter is dit het meer dan waard want de tandarts is uitermate prettig, vriendelijk en staat open voor gesprek voor persoonlijke zorg. Dat ik nu opnieuw naar Gorinchem moet door incompetentie van inplannen als iets simpels van een afspraak is dan ook zeer frustrerend.
Ik ben altijd keurig op tijd en kundig behandeld.
Rustige, vriendelijke omgang. Uitleg helder en altijd samenspraak.
Altijd goed. Laatste bezoek was ik te laat. Had op de valreep dit wel doorgegeven. Ik werd toch netjes behandeld.
De ervaringen van mijn man en mij zijn uitstekend.
Vriendelijk, nauwkeurig en empatisch
Goed en vriendelijk geholpen.
Positief
Gezien bovenstaande samenvatting op hoofdlijnen hoef ik daar niets aan toe te voegen.
Bij binnenkomst ben ik gewezen op het beeldscherm om zo de afspraak te bevestigen, de behandeling was prima en de vervolgafspraak werd aan de balie snel en makkelijk gemaakt!
Netjes en goed geholpen
Vriendelijk en kundig personeel
alleen jammer dat ik zelf de rekening bij mijn verzekering in moet dienen en zelf moet betalen (dat was bij vorige tandarts niet het geval stuurde deze direct naar de verzekering ) maar verder goed
Prima zoals de afgelopen 25 jaar
Op uitstekende manier geholpen.
Naar verwachting en vakkundig geholpen.
Persoonlijke benadering door zowel de tandarts als de assistente.
Netjes geholpen