Zeer goede ervaring Vooral mijn behandelend arts van Kooten
Op tijd geholpen. Prettig dat consult mondhygiënist en tandarts op elkaar aansluiten
Ik ben er positief!
Worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen accuraat advies.
Ondanks dat ik niet mijn eigen tandarts had werd ik echt goed geholpen.
Zie boven
Altijd bang van de tandarts geweest, vorige week eerst een behandeling bij de tandarts en deze week moest ik voor het eerst naar de mondhygiëniste, zij heeft echt mijn angst gehalveerd! Heel rustig telkens uitgelegd wat ze ging doen, vroeg tussendoor of het nog ging. Een fijne behandeling gehad!
altijd netjes op tijd qua herinnering van afspraken en behandeling een aanrader voor iemand die nog een tandheelkundig centrum zoekt
Zo soepel en ontspannen behandeld gewoon geweldig
Ik kon snel terecht. Werd vriendelijk geholpen.
Toppertje
Vanaf het begin ontzettend fijn geholpen. Er lag een duidelijk behandelplan en alles ging in overleg. Er werd mee gedacht in mogelijkheden en advies op maat gegeven. Erg prettig Ook tijdens de behandeling werd er uitgelegd wat ze gingen doen. Er was oprechte interesse en ruimte voor een praatje. Het verliep allemaal heel ontspannen en niet geheel onbelangrijk .... ik ben heel blij met het resultaat.
Met mijn 90 jaar altijd snel en correct geholpen bij problemen aan mijn gebit door tandarts Van Woerden.
De tandarts heeft mij prima geholpen
Zeer positief
Redelijk goed
Ik werd snel en vakkundig behandel
Over de controle van de tandarts en de behandeling van de mondhygiëniste ben ik zeer tevreden. Wel erg verrassend was dat we, van een voor ons onbekende instantie, onaangekondigd de rekening per e-mail kregen. Deze moeten betalen, om vervolgens te declareren bij de zorgverzekeraar. We hadden op zijn minst verwacht, dat we informatie zouden krijgen over deze wijziging!
Vriendelijke, deskundige opvang/ behandeling(en)
Goede vervanging voor mijn tandarts die op vakantie was.
Buiten dat men mij vergat toen ik zat te wachten, na een half uur navraag gedaan en men bood excuses aan voor de lange wachttijd
Ik had kiespijn en had gebeld of ik geholpen kon worden. Dit kon er wel ruimte voor mij gemaakt. Ik kon om 2 uur terecht. Het duurde even tot half 3 voor ik geholpen werd masr de assistente aan de balie ging dit netjes voor mij uit zoeken en daarna was ik snel aan de beurt! Keurig en vriendelijk geholpen!
Zeer vriendelijke en kundige tandarts. Heeft ook veel begrip en geduld voor mijn dochter die een bezoekje aan de tandarts nogal spannend vindt.