Hele fijne ontvangst en behandeling door de Tandarts. Fijne uitleg over de eventuele vervolg procedure. Mooie faciliteiten op een laag drempelig niveau.
Prima geholpen
Als de receptie klantvriendelijker zou zijn, zou de score veel hoger kunnen. Maar het lijkt daar of de dames alleen met zichzelf en of de drukte bezig zijn, zonder oog voor de klant te hebben. En als je dan eindelijk oog contact krijgt, zijn ze nog geïrriteerd ... U kunt toch zelf inchecken ??
Fijne praktijk met vriendelijke mensen die de tijd nemen voor patienten en meedenken m.b.t. afspraken inplannen/verplaatsen etc. Erg tevreden!
In een prettige ontspannen omgeving een gevoel van kwaliteit en rust bij het nemen van ingewikkelde processen. Vooral de korte lijnen binnen het centrum zijn fantastisch, snel en accuraat. Ook bij een acute situatie wordt snel een oplossing gerealiseerd. Dat is ook mogelijk, door met meerdere collega's samen te werken. Alle specialisaties zijn binnenboord. Prima!
Professionele praktijk Vriendelijk personeel Fijne tandarts , hebben we al jaren ,die rekening houd dat ik angstig ben
Zowel aan de telefoon als aan de balie waren de medewerkers een beetje kil. Ze doen wat ze moeten doen maar kreeg het idee dat ze liever niet met mensen rechtstreeks praten. De tandarts liep uit, ruim 20 minuten, maar nergens was informatie te vinden, of werd je even op de hoogte gebracht. Gezien de on handige en beperkte invulling van de wachtkamer, met name voor kinderen, is lang wachten toch echt wel een strijd tegen verveling. Zowel wachtkamer als medewerkers mag allemaal wel wat levendiger. Eenmaal in de behandelkamer is de irritatie snel verdwenen, hier werken altijd goede tandartsen en de tandarts die we nu hadden was daar geen uitzondering op. Er vrolijk, en geruststellend naar de kinderen toe. Duidelijke uitleg en heel veel geduld. Ze nam alle tijd om de kinderen te begeleiden en we gingen dan ook alle drie met een glimlach weer naar buiten. Absoluut een top tandarts, en uiteindelijk ook gewoon een geweldige praktijk. Ook goed om te zien dat de praktijk aan het verjongen is, maar tegelijk wel vasthoudt aan de kwaliteit van de tandartsen.
Prima ervaring al jaren
Wij zijn al jaren met het gezin cliënt bij deze praktijk en altijd dezelfde tandarts. Heel fijn. En blijven hier dan ook graag bij.
Prettig en professioneel
Het duurde even maar mijn tanden zijn weer mooi schoon. Ook kreeg ik een nieuwe afspraak voor over 4 maanden.
Prima behandeling
Snel en vakkundig geholpen.
Goede service in elk opzicht. Echt top.
Vanaf het moment van binnenkomst tot het nabehandeling traject, iedereen doet zijn best om je als patiënt op je gemak te stellen en je zo goed mogelijk te behandelen, zeer professioneel uitgerust en alles in house van hygiënisten tot prothese makers, na vroeger erg bang voor de tandarts te zijn geweest ben ik hier altijd echt super geholpen door iedereen en ik beveel ook altijd het centrum aan bij mijn vrienden en kennissen als ze op zoek zijn naar kundige vakmensen.
Het Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem heeft een prettige service. De telefoondienst staat me vriendelijk en kundig te woord, maar ik moet soms wel wat lang wachten voor de verbinding tot stand komt. Mijn tandarts is professioneel, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en altijd in een voor geintje. Het beleid dat je tandsteen niet meer door de tandarts weg gehaald kan worden tijdens de half-jaarlijkse controle, maar in een aparte afspraak door een mondhygiëniste, vind ik echter geldklopperij.
Ik kon nog vrij last minute een afspraak inplannen. Twee aparte afspraken die na elkaar ingepland konden worden. Heel fijn! Vervolgens ben ik heel prettig geholpen. Ik was zo klaar, maar had het idee dat de tandarts wel de aandacht had die nodig was: Zo kwam hij terug op de vorige afspraak en gaf nog een advies mee. Daarnaast vond ik de communicatie ook heel prettig: Relaxed, duidelijk en meedenkend. Ik was zeer tevreden!
met mijn kies met een afgebroken stukje kon ik snel terecht en dat is keurig verholpen
Sanne is een goede tandarts. Deskundig, vriendelijk, cliëntgericht, vakbekwaam
Fijne mensen bij de receptie. Rustige tandarts met als je wilt en sociaal praatje. Goede behandelingen en dito uitleg. Snel een nieuwe afspraak gemaakt.
Zwaar tegen gevallen maar moest gebeuren tandarts heel geduldig geweest
Nvt
Het was voor mij allemaal nieuw om voor het eerst in deze praktijk te zijn. Persoonlijk vond ik dat ik prima werd geholpen door de tandarts en zijn assistente(s).
Gelukkig kon ik redelijk snel geholpen worden