gewoon tevreden. en aardige mensen die ons helpen
Jammer dat je niet op tijd word geholpen
Een prima tandarts met goede uitleg
Controle is heel snel gebeurd. Aandacht aan patiënt?
Deskundig, vlot en vriendelijk afgehandeld.
Er is bij mij een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. De tandarts gaf een goede uitleg wat hij aan het doen was en stelde mij gerust.
Goed, moderne tandartspraktijk
Zeer goede en plezieirge benadering en behandeling, waarbij ernaar wordt gestreefd om het best mogelijke resultaat te leveren
Ik kom hier al vele jaren, niet omdat ik het een leuk uitje vind, maar om mijn gebit goed te houden. Je kijkt er niet naar uit, maar als je eenmaal in die stoel zit valt de spanning weg en maakt de tandarts een gezellig praatje en doet zijn werk. Prima, over een half jaar weer.
De receptioniste zei , ik ben druk, je moet je zelf aanmelden. Zonder enige uitleg De airco stond zó hard, dat de tekeningen van kinderen aan de muur wapperen. Iedereen hield zijn jas aan. Ik heb al Grote tandarts angst en moest daarnaast nog kou lijden
Prima mondzorginstelling
Een fijne praktijk om patiënt te zijn. Wij worden altijd keurig geholpen door het vriendelijke personeel.
Dag voor onze vakantie kies afgebroken kon gelijk terecht … heel correct geholpen door dr Martens na de vakantie overleg met mijn eigen tandarts dhr van Denderen .
De dame was slecht gehumeurd en noemde meerdere keren dat ze geen tijd had. Procedure uiteindelijk in hooguit 15 minuten succesvol doorlopen
Duidelijke uitleg, met goed overleg worden eventuele behandelingen uitgevoerd.
prima gedaan en eens dat het tijd werd om het achterstallig onderhoud uit te voeren
Ik had eigenlijk een afspraak met Gresnigt voor de reparatie van een afgebroken kies, maar omdat hij uit liep heeft Van Denderen het over genomen.
Efficient en klantvriendelijk.
Dit is alweer een andere tandarts die mij behandelde. Zonder mij in kennis te stellen of een keuze te kunnen maken.
Een heel prettige behandeling.
Fijne tandarts en een fijne praktijk om te komen.