Ik word altijd op tijd en goed behandeld
Goede en heldere informatie over de behandeling. Goed advies en fijn geholpen. Geen last bij het plaatsen van de verdoving waar ik tegenop zag.
Prettige sfeer, goede uitleg, deskundige behandelaars
Vriendelijk personeel, nooit lang hoeven wachten.
Alles prima
Goede ervaring
Fijne tandarts
Gewoon een top tandarts
Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit, die geleverd wordt bij Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem.
Van ontvangst via behandeling en afscheid een prettige sfeer. Vakkundige artsen en hulpvaardigheid indien nodig.
Prettig, duidelijke uitleg.
Afgelopen tijd veel geweest door vervelende klacht. Van frontdesk tot vakspecialist er op gericht mij van klacht af te helpen. Eerlijk en open over wat kan, laten ziet wat moet gebeuren en is gebeurd.
N.V.T.
Uitstekende behandeling.
Een hele goede tandarts. Ik ben blij dat ik klant bij hem ben
Al jaren niet bij de tandarts geweest. De laatste keer werd gezegd dat er in mijn tandvlees gesneden moest worden...... Dat was het moment dat ik het tandartsbezoek uit ging stellen..... totdat er een kies afbrak...... Moed verzamelt om te bellen. Een superaardige assistente heeft me te woord gestaan en een afspraak gemaakt. De tandarts en mondhygiëniste waren erg vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer regelmatig de praktijk ga bezoeken.
ik snap dat de tandarts niet bij iedereen een gezellig uitje is. maar ik heb er nog nooit problemen mee gehad, alle medewerkers schromen niet om even een gezelligbabbeltje te doen. soms dat de wachttijd daardoor wat uitloopt misschien en je even meot wachten in de wachtkamer maar dat is overal en niet te vermijden. zeer te vrede
gewoon goed
Wordt op een nette en vriendelijke manier geholpen zowel bij de receptie als bij de mondhygieniste/tandarts.
Geduldig, omdat ik lichamelijke klachten heb en niet zo lang kan liggen kon ik tussendoor even lopen en ook een steun onder de benen en onder mijn hoofd. Zo ging het prima.
Mijn behandelende tandarts (al vele jaren) zou ik voor geen 'goud, willen missen. Helaas weet ik, dat dit na een periode van ongeveer 35 jaar, binnen enkele jaren werkelijkheid wordt. Ik heb echter het volste vertrouwen in het gehele team van de praktijk.
geen commentaar nodig