Kinderkamer gemaakt en dik tevreden

Kinderkamer laten stucen, schilderen en vloer laten leggen. Super blij met resultaat en werkzaamheden.

Afspraak = Afspraak en kwaliteit geleverd!

Volledige badkamer ingericht!

Goed bedrijf en zeer prettig contact

We wilden een huis isoleren, nieuw dak, nieuwe buitengevel en kunststof kozijn. We hebben offerte opgevraagd bij 2 bedrijven. Daarvan was Brabant Bouwgroep er één van. Ze hebben alles heel netjes en zeer zorgvuldig opgemeten. De opdracht is helaas voor Brabant Bouwgroep naar een ander gegaan omdat die andere iets goedkoper was. Dat lag waarschijnlijk ook aan het feit dat het andere bedrijf in een dorp er naast lag. Ik zou ze zeker aanbevelen. Contact was prima en ze houden zich aan de afspraken.

Van a tot z volledig ontlast

Dit is waarom je een aannemer in de hand neemt: Kwaliteit, planning, uitvoering en alles zeer goed verzorgd. Dus een aanrader!

Fijne communicatie en komen afspraken na.

Prettige ervaring, mooi resultaat conform afspraak.

Van A tot Z helemaal waargemaakt

Van offerte tot afwerking en eventuele nazorg was helemaal goed en professioneel verzorgd. Snel reageren. Afspraken nakomen en goed luisteren en meedenken met de wensen die wij hadden. We gaan nu zelfs een tweede verbouwing met ze doen.

Goed en betrouwbaar

Leuk bedrijf dat open staat voor het nieuwe bouwen. Dat Ook in het werk open staat voor verbeteringen

Goed werk

Goed werk afgeleverd

Siloweg 684

5222 BM ‘s-Hertogenbosch

+31 73 212 0405

Over Brabant Bouwgroep B.V.

Full-service bouwbedrijf / aannemer voor particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch.