Bestelling is snel geleverd en de labels zijn van goede kwalititeit. Al met al een aanrader!
In eerste instantie via bol.com besteld. Echter toch niet goed gekeken en het verkeerde besteld. Daarna persoonlijk contact gezocht met Dutch Label Store, goed bereikbaar en prima geholpen. De volgende dag had ik de goede artikelen in huis!
Erg fijne ervaring gehad. Goed contact gehad met verkoper Ties. De labelprinter die werd aangeraden werkt goed. Zeker een aanrader om hier uw bestelling te doen.
Prima service.
Snelle en correcte levering. Meer moet dit niet zijn om het vertrouwen te genieten.
Alles zoals verwacht,behalve dat 1 rol al aangesproken was.
Hele snelle levering echt super, altijd de volgende dag in huis.
Volgens de website wordt de levering binnen 24 uur gedaan. Na 5 dagen nog niets geleverd en leverinformatie opgevraagd. Duurt vanaf nu nòg 9 dagen vanwege onvoldoende voorraad. Zou fijn zijn als tijdens het bestelproces al wordt aangegeven of het artikel op voorraad is en dus volgens verwachting wordt geleverd. Livechat werkte snel.
Door een technische fout was de levering incompleet. Dit is heel vriendelijk opgepakt en er is direct voor een oplossing gezorgd! De volgende dag was mijn bestelling compleet. Ik ben super tevreden over de snelheid en de service/klantgerichtheid van Dutch Label Store en kom ik hier zeker snel weer terug.
Snelle communicatie, correcte levering
Goede klantenservice, denken mee in opties en werken snel!
Snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering en het product ziet er goed uit
Afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst. Er werd aangegeven dat ik het zaterdag zou ontvangen. Niks ontvangen, ook geen aanvullende mail. Vandaag (maandag) zie ik dat hij nog niet eens is verzonden. Ik krijg geen mail met een status update of een excuses. Ik moet zelf contact opnemen met de klantenservice om te horen dat zij vanwege een teamuitje de bestelling nog niet hebben verzonden. Prima, teamuitjes zijn belangrijk. Maar stel een automatische mail in op de dag dat je niet aan de leveringsvoorwaarden kan voldoen. Als ik dit aangeef bij de klantenservice krijg ik een zeer onbeschofte reactie. Persoonlijk denk ik: als je als bedrijf een fout maakt, dan doe je je best om dit op te lossen. Maar blijkbaar is dit bedrijf daar absoluut niet mee bezig.
Aangegeven op de site voor 16.00 besteld volgende dag in huis werd niet waargemaakt.
Snel , behulpzaam en correcte afhandeling
Het ligt niet aan u, maar de bezorgen DHL heeft het bij de buren afgeleverd, zeggen ze. Maar bij de buren is niets bekend. Heb dit net bij DHL gereclameerd. Mocht u geïnteresseerd zijn dan wil ik u nog wel nader op de hoogte houden hoe dit is afgelopen.
Originele beoordeling
Top bedrijf
Als beginnende zelfstandige voor de eerste maal hier een paar zaken besteld . Alles werd super snel geleverd , heel duidelijke en Nederlands talige handleiding aanwezig omtrent het instaleren en gebruik van een labelprinter . Alsook had ik gewoon standaard A4 print papier besteld, dit bleek niet in voorraad te zijn maar vergezeld van een met de hand geschreven briefje, en dit op een heel vriendelijke manier werd me een pak duurder papier aangeboden voor de prijs van het standaard papier , klinkt misschien lachwekkend maar kreeg er kippenvel van :-) Het gaat me hier helemaal niet om het uitgespaarde bedrag of wat dan ook , maar gewoon om het gebaar en de manier waarop . Dutch Label Store is een Belgische klant rijker !
Beschikbare driver niet geschikt om deze printer werkend op het netwerk te krijgen. Support was top overigens, maar evengoed niet gelukt. Op één PC moeten aansluiten en op die manier ook niet gelukt om te delen.
Voordat ik de bestelling ontving ben ik door een medewerker gebeld met aanvullend advies en kreeg ook een sample bij de bestelling, welke overigens snel bezorgd werd!
Snelle levering met heldere handleiding
Printer gekocht, foto’s komen er vaag gekleurd uit én met strepen. Deze al teruggestuurd naar Canon maar zij vinden niets terwijl het duidelijk is dat de printer geen kwaliteit heeft. Dutch label Store wil printer niet terugnemen waardoor ik met een kapotte printer zit en mijn geld kwijt ben! Bedrijf beweert dat het geen fotoprinter is (wat op hun marketing wel wordt beweerd!), al zijn mijn gewone afbeeldingen die geprint worden ook vol met strepen en geven geen mooi kleur af. Hun reactie wat betreft dat het geen ‘fotoprinter’ is, heeft hier niets mee te maken. Ze willen hun enkel indekken. Testpagina uit printer toont ook duidelijk een defect. Hp kleurenprinter die ik nu heb print nochtans perfect op gewoon papier. Oplichterij dus, nooit hier kopen!
Snel geleverd en goede prijs. Alleen langer product los in een doos. Gelukkig was het niet beschadigd, maar dit vraagt nog wat aandacht.
Eerste levering was niet wat ik had besteld maar na contact goed geholpen en 2de levering was goed
Ambachtsweg 13 A
2964 LG Groot-Ammers
Dutch Label Store is dé leverancier voor al uw kantoorartikelen en facilitaire benodigdheden. Wij van Dutch Label Store geven u graag een op maat gesneden advies waarbij we voor u op zoek gaan naar de beste artikelen tegen de scherpste prijzen. Persoonlijk contact en een optimale service staan bij ons altijd voorop.