Prettig

Prettig

• Bereikbaarheid

Duidelijke uitleg en reele prijs

Nette ontvangst en de auto in één dag klaar bedankt voor de goede service

Uitstekende ervaring | Vriendelijk en betrouwbaar

Bij van Nobelen een nieuwe auto gekocht. Oude auto ingeruild. Onderweg naar hun toe om de nieuwe auto op te halen, kregen we pech met de oude auto. We konden er niet meer rijdend komen. Storing uitgelezen en daar zijn ze vervolgens meer dan keurig mee om gegaan. Nieuwe auto was in goede staat en alles wat we afspraken, was gedaan. Betrouwbare en vriendelijke indruk gekregen van dit bedrijf! Bedankt!

Goed contact!

Goede communicatie over de oorzaak van de storing. Meer zwakke punten bij de auto gevonden tijdens de reparatie. Na overleg ook deze reparaties uitgevoerd.

• Bereikbaarheid

Ik ben erg tevreden en goed en vriendelijk geholpen

Maar alleen jammer dat ik extra moest komen omdat ze vergeten waren om onderdeel halen.

• Bereikbaarheid

Altijd goede en snelle service

Al vele jaren hebben wij onze auto's bij Marco en zijn team in onderhoud, en dat is niet zomaar. Altijd een goede, snelle en betaalbare service. Zeer vriendelijke mensen! Niet alleen voor onderhoud en alle reparaties, maar ze verkopen ook goede en betaalbare auto's.

• Bereikbaarheid

Klant vriendelijk, goede service en deskundig

Klant vriendelijk, goede service, deskundig

• Bereikbaarheid

Ik kom al jaren bij van Nobelen en tot op heden heb ik de service tevens klantvriendelijkheid als zeer prettig ervaren.

Heel goed geholpen!

Oude auto ingeruild voor een nieuwe Renault. Goede deal kunnen sluiten. Van te voren contact gehad. Dit verliep ook erg prettig! Verkoper is open en eerlijk over de gang van zaken. Neemt de tijd en helpt goed. Erg blij met mijn nieuwe auto!

Geweldige service.

Ik heb daar een auto gekocht zonder garantie. Dus zo meenemen. Risico afgesproken voor mij. Daar was de prijs ook naar. Prima prijs. Er bleek iets niet goed te zijn. Fa Nobelen hebben toch de kosten vergoed ook al waren ze dat niet verplicht. Echt een bedrijf waar ik zeker terug ga. Dus aan te bevelen.

• Deskundigheid N.v.t.

Zeer goed en vertrouwelijk

Zeer goed en vertrouwelijk

Súpervriendelijk en betrouwbaar!!

Al vanaf het begin mijn auto, "Dodge Avenger", daar in onderhoud, altijd vriendelijk en correct geholpen. Voor mij het meest vertrouwde adres ooit!!....Eef van den Dam, Nieuw-Vennep

Top bedrijf.

Ik was door de ANWB bij deze garage afgezet nadat mijn motor heel raar deed. Ze hebben hem de zelfde dag weer aan de gang geholpen. Ik ben harstikke blij met ze. Eerlijke goede jongens daar!!!

Snel geholpen

Van mijn auto was de apk verlopen Na aantal garages gebeld te hebben hadden deze pas na 2 weken tijd. Uiteindelijk uitgekomen bij autobedrijf van nobelen deze begreep de noodzaak en kon de volgende dag terecht. Auto gebracht en werd na een uur gebeld dat de auto 1 reparatie nodig had auto was dezelfde dag klaar en gekeurd en kosten waren nihil Ik beveel deze garage waar een jong team werkt zeer aan deze jongens doen alles voor de klant

Zuiderdreef 6

2151 CM Nieuw-Vennep

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.