Super Service!!!

300 km Anreise, aber das war es wert! Ich habe mir letzte Woche eine schwenkbare Anhängerkupplung montieren lassen. Vom Angebot bis zur Abholung hat alles super geklappt. Ein tolles Team, super freundlich, kompetent, unkompliziert und schnell. Während die Jungs einen tollen Job gemacht haben, haben wir uns mit dem Leihwagen das IJsselmeer angeschaut. Danke noch einmal an das ganze Team!!!

Geweldig bedrijf zonder het hoog in de bol te hebben.

Op mijn BMW 320i zat helaas geen achteruitrijcamera. Een originele achteruitrijcamera monteren op een BMW G20 model was volgens de dealer niet mogelijk, Zij adviseerden mij een after-market camera. ATL heeft een originele BMW achteruitrijcamera geïnstalleerd. Bij thuiskomst heb ik de optielijst van de auto opgevraagd, en nu staat daar de optie S3AG ( achteruitrijcamera ) in de officiële optielijst van BMW. Voor fans van BMW's kan ik tevens een bezoekje aan de showroom/museum aanbevelen.

Achteruit camera BMW G20

Dit bedrijf belooft wat je met ze afspreekt! Prijs opgave en kwaliteit is zeker goed! Achteruit camera is professioneel ingebouwd! Voor technische vragen ben je bij Guus in goede handen. Ravi Ramoutar Heemskerk.

Vakwerk geleverd.

Prima werk geleverd, aardig personeel , ondanks dat ik ervoor gekozen heb om op de auto te wachten ben ik de dag relaxed doorgekomen. Erg blij met mijn elektrische trekhaak.

Geweldige service!

Onder mijn Alpina D5S Touring heeft ATL een elektrisch wegklapbare trekhaak gemonteerd. Zeer goed overleg en met heel veel aandacht om het uiterlijk van de Alpina bumper zo veel mogelijk te behouden. Erg vriendelijk personeel.

Excellent Service

Last month I had a electric towbar fitter by ATL BMW & MINI Specialist, Luttenberg, to my BMW X3 M Sport, I am super happy with the result, the work has been done meticulously. The staff were very friendly and helpful, if you need a towbar fitted to you car at a very competitive price by true professionals I would highly recommend that you get it done by ATL.

Trekhaak is weer netjes gemonteerd!

Wederom bij ATL uitgekomen voor het laten monteren van een trekhaak. Ditmaal onder mijn 5-serie. Zoals altijd netjes ontvangen. Plek gehad om te kunnen werken tijdens het wachten. Helemaal top!

Geweldig bedrijf

‘s morgens om 6uur ‘s ochtends vertrokken uit Roermond helemaal naar Luttenberg. Wat een eind, maar het was het dubbel en dears waard. Wat een vakmensen en prettige personen. Werken uitsluitend met originele onderdelen en scheelde voor ons €1800,- in vergelijking tot onze dealer. Echte vakmensen met passie voor het vak, ook voor service en onderhoud. Wij komen zeker nog een keer terug. Jeff & Evy

Geweldige service voor een mooie prijs!!

Deze week een orginele elektrische trekhaak laten plaatsen door BMWtrekhaken.nl en wat een geweldig bedrijf. Voor de helft van wat mijn lokale BMW dealer offreerde. De eigenaar is een echte liefhebber van het mooie merk BMW en ik zal in de toekomst zeker bij hun een bezoekje brengen voor eventueel wat performance upgrade voor de moter en hifi installatie. Het was de lange rit vanaf Gorinchem zeker waard! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!

Top bedrijf en geweldig goede service !

Helemaal vanuit het zuiden afgereisd naar ATL in Luttenberg om een elektrische trekhaak te laten monteren. Het was de reis zeker wel waard. Allereerst was het de aanschafprijs, de professionele aanpak en niet te vergeten de service: 2 elektrische fietsen stonden voor ons klaar zodat wij ondertussen konden genieten van de mooie omgeving! Ondanks dat er nog extra onvoorziene kosten waren, werd toch aan de offerte gehouden. Kortom: we bevelen dit bedrijf van harte aan!

Geweldige service!

Voor mijn BMW 330d touring was ik zoek naar een trekhaak, maar dan wel zo’n mooi elektrisch apparaat. Ik kwam bik ATL terecht vanwege de heldere offerte, duidelijke informatie tijdens ons telefoongesprek en het kundige advies. Direct een afspraak gemaakt. Lekker vroeg op pad, want Luttenberg is niet om de hoek, en ook hier alles prima, vriendelijke ontvangst, een fijne werplek, lunch op loopafstand en leuke gesprekken. Echte liefhebbers! Oh ja, gelijk even de startstop eraf laten halen….dat kunnen ze ook… en nog veel meer leuke trucjes. Kortom een aanrader dit familiebedrijf.

Harm de Windt

ATL in een woord super ! Via het web een bedrijf opgezocht die voor een BMW i3 een trekhaak ( afneembaar ) voor fietsdrager kan leveren en monteren ( wat bij mijn BMW dealer niet mogelijk was ). Afspraak gemaakt bij ATL, auto s’morgens om 8 uur afgeleverd, omdat ik van verder weg kwam werd mij op de vraag of ik een fiets kon lenen gelijk een E-bike gratis ter beschikking gesteld. Vanaf ATL heb ik een prachtige fietstour van 52 km gemaakt door het Nationaalpark Sallandse Heuvelrug, zo snee het mes van twee kanten. Mijn persoonlijke indruk van het bedrijf ATL is zeer positief ,na een prettige ontvangst voel je gelijk thuis door de sfeer van een (h)echt familie bedrijf, 2 broers ( Rutger en Guus ) en ongeveer 10 medewerkers. Rondleiding van Senior (vader) in de hal met verzameling zeldzame BMW auto’s. Werd mij later op de dag gevraagd of ik even wou kijken bij de montage van de trekhaak, dat gaf ook een gevoel dat alles transparant was in dit bedrijf. Ben zeer tevreden over de montage van de afneembare trekhaak, ziet er gelikt uit, na afname van de kogel is niets van buitenaf onder de bumper zichtbaar.

Champions League!

Das ist Champions League! Was die ganze Truppe da macht ist sensationell! Ich bin extra 600 Kilometer aus Deutschland angefahren um eine Anhängerkupplung einbauen zu lassen! Alles perfekt, schnell und günstig. Und die Jungs sind so sympathisch und nett. Die Werkstatt ist super sauber und alles extrem professionell! Ich kann hier ausdrücklich weiterempfehlen! DANKE SCHÖN! Ihr seid superklasse! Dit is Champions League! Wat de hele groep doet is sensationeel! Ik heb vanuit Duitsland 600 kilometer extra gereden om een ​​trekhaak te laten plaatsen! Alles perfect, snel en goedkoop. En de jongens zijn zo knap en aardig. De werkplaats is super schoon en alles is uiterst professioneel! Ik kan hier uitdrukkelijk aanbevelen! HEEL ERG BEDANKT! Je bent geweldig!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijk, gastvrij, kundig en vooral leuke mensen met heel veel verstand van BMW's.

Als enige die voor een G26 een elektrische trekhaak kon leveren.

Wat bij BMW landelijk niet kan hebben de medewerkers van luttenberg auto techniek prachtig voor elkaar gekregen. Een electrische trekhaak onder een BMW 740e Tot gedaan echte auto liefhebbers en techneuten.

Super service!

Waar kan je wachten op het plaatsen van een BMW trekhaak onder een X5, waar ze je een werkplek aanbieden, onbeperkt koffie en als je weg gaat voor een lunch je een auto of een fiets mee kan krijgen. En dit alles voor de helft van de prijs van de dealer. Super gezellig management, enorme kennis in de werkplaats. Geen enkel probleem als je zo nu en dan eens in de werkplaats bij de voortgang gaat kijken. Ik weet het wel, onderhoud aan mijn X5 komt bij deze kanjers te zitten!

Afspraak gemaakt voor montage van een elektrische trekhaak onder mijn BMW. Zoals afgesproken stond mijn vervangende auto gereed met een volle tank. De trekhaak is keurig gemonteerd. De medewerkers hebben passie voor het vak! Je voelt je hier als klant zeer gewaardeerd. Ik kan ATL aan iedereen aanbevelen en kom hier zeker weer terug.

Klantvriendelijk bedrijf en komt de afspraken na.

Heel vriendelijk behandeld. Offerte en factuur is alles uitgebreid omschreven. Ook worden de afspraken nagekomen en word alles netjes afgehandeld. Zeker een aanrader om hier de werkzaamheden aan je bmw te laten verrichten.

Goed bedrijf met passie, netjes geholpen, voelt als een warme jas, top !

Ben goed geholpen, de originele elektrische trekhaak onder m'n witte X3 werkt prima, gezellig bedrijf met passie voor BMW, praatje, koffie, vervangend vervoer enz. TOP, ga zo door !

Super resultaat!

Ik heb door het team BMW-trekhaken.nl een originele BMW trekhaak onder mijn BMW X5 45e laten plaatsen. Via de dealer was dat erg lastig en duur om te doen, dus zo ben ik bij BMW-trekhaken.nl in het mooie Luttenberg terecht gekomen. Voor mij was het belangrijk dat originele onderdelen gebruikt werden (electrisch uitklaapbaar is toch wel heel luxe) en dat dit ook professioneel ingebouwd zou worden. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ik heb er bijna een hele dag doorgebracht en lekker gewerkt tussen de prachtige BMW's in de showroom. Ik voelde me bijna een collega van het team. :-) Rutger en Guus: Bedankt voor alles, en ik kom zeker nog eens terug!

Topbedrijf met goede service

Het was een eind rijden, maar zeker de moeite waard. Vriendelijke mensen en goede service en vakbekwaamheid.

Prima service en een goede prijs voor kwaliteit

In 2021 heb ik een BMW 750i uit 2017 gekocht bij een BMW dealer waar ik graag een elektrische trekhaak onder wilde laten monteren. De kosten bij de dealer waren echter zo hoog dat ik even ben gaan zoeken naar een alternatief en dat vond ik bij BMW-trekhaken waar ik voor minder dan de helft van het geld een originele trekhaak heb laten monteren. Dit werd in één dag uitgevoerd waarbij we naast koffie ook een leenauto meekregen. De mensen waren zeer vriendelijk en de trekhaak is zeer vakkundig gemonteerd alsof een een fabrieksoptie betreft. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en op basis daarvan een aanbeveling voor als je een trekhaak zoekt voor je BMW.

super goed geholpen

ik heb een zeer prettige ervaring met Auto techniek Luttenberg (ATL) bij de online navraag op BMW-trekhaken.nl kreeg ik zeer snel reactie en een offerte toegestuurd. gedurende het monteren van de trekhaak kon ik gebruik van een ruimte waar ik kon werken

Top service!

Gastvrij, betrouwbaar en hanteren goede prijs-kwaliteit-verhouding. Leveren vakwerk. Nemen de tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zo hoort BMW service te zijn!

Kortgeleden maakte ik een afspraak voor het plaatsen van een elektrisch inklapbare trekhaak onder mijn BMW F11. Ik kon snel terecht, kreeg duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten en er werd meegedacht over hoe om te gaan met het trekgewicht door Guus, etc., etc. Vandaag hartelijk ontvangen, ivm Corona beperkingen werd er een oplossing verzonnen zodat ik kon werken terwijl de mannen mijn trekhaak plaatsten. Kort gezegd, geweldige gastvrijheid en humor, daar bovenop top service. Hier kan BMW zelf nog een puntje aan zuigen. Bedankt Guus, Rutger en Henry.

Luttenbergerweg 14

8105 RV Luttenberg