Binnen 5 weken van eerste contact tot in werking stellen. Zeer goede garantievoorwaarden. Duitse degelijkheid en nederlandse instelateurs.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij proberen inderdaad binnen 4 tot 5 weken over te gaan tot plaatsing. Ook voor u hele mooie dagen toegewenst. Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Superfijn bedrijf met goede communicatie. Alles is goed geregeld en de zonnepannelen werden super snel geplaatst.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Wij hopen dat u veel mooie en zonnige dagen krijgt en dat u nog 30 jaar kan genieten van gratis stroom. Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Via via ben ik bij deze firma terecht gekomen Goede presentatie en op het einde van het gesprek werd de kosten - baten analyse gedaan. Dan is het duidelijk dat je de overstap moet maken. Ik kan deze firma dan ook zeker aanbevelen! Wegens omstandigheden moesten wij de installatie 1 maand verplaatsen en dat was vrij kort dag. Ik voelde mij schuldig aangezien ik zelf ook ondernemer ben, maar dat was allemaal geen probleem. Kortom, zeer klantvriendelijk. Na de installatie had ik nog een enkele vragen en deze werden ook geduldigd beantwoord.
Snelle en vakkundige installatie door professioneel team. De zonnepanelen werken als een zonnetje en we zijn enorm tevreden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Ook u kunt de komende 30 jaar genieten van gratis stroom, hoe mooi is dat!! Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop het contact is verlopen; Heldere voorlichting, betrouwbaar en deskundig.
Goedemorgen, Bedankt voor deze beoordeling. Daar doen we het allemaal voor!!! Heel veel mooie dagen toegewenst de komende 30 jaar! Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Mijn ervaring met de mensen van BL is erg goed. Vriendelijk en bereid om uitleg te verlenen. Kantoor soms slecht bereikbaar.
Goedemorgen, bedankt voor deze beoordeling. Dat het kantoor soms slecht te bereiken is komt omdat wij enorm groeien en bezig zijn om onze binnendienst uit te breiden. als we niet te bereiken zijn dan kunt u het beste een mail sturen aangezien wij deze altijd direct kunnen beantwoorden ook als we in de wacht staan bij onze toeleveranciers. Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Door weersinvloeden werd de plaatsing kort uitgesteld; maar daarna gelukkig snel weer opgepakt. Levering en plaatsing keurig volgens afspraak
Goedemorgen, Helaas hebben wij het weer niet in de hand en moeten we heel af een toe een montage uitstellen. Gelukkig is de montage toch nog op kort termijn uitgevoerd omdat onze teams soms op zaterdag werken om zo een ontstane achterstand weer weg kunnen werken! Wij wensen u heel veel zonnige dagen toe! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Goede service. Alleen 1 minpuntje dat de technische inspectie niet had gezien dat onze meterkast verouderd was. Pas bij de installatie werd dat ons verteld. Dus moesten wij ook een nieuwe meterkast. Maar ook die werd snel geplaatst alleen wel extra kosten.
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie beoordeling. Voor wat betreft de meterkast; dit hebben we intern besproken en de inspecteur hierop gewezen. Bedankt voor de feedback en wij wensen u de komende 30 jaar hele mooie zonnige dagen toe. Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Team Ali heeft een goed werk geleverd. Alles werd goed uitgelegd en problemen die vooraf niet bekend waren werden naar tevredenheid opgelost
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie beoordeling. In ons vak moeten we heel vaak out-of the box denken in oplossingen. Onze teams kunnen daar gelukkig heel goed hun weg in vinden. Heel veel mooie en zonnige dagen voor jullie! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Wat ons de doorslag heeft gegeven is de wijze hoe ze de panelen plaatsen op een pvc dak zonder te boren, tevens het plaatsen en richten van de panelen is uitzonderlijk en leveren veel energie op. Daarnaast geven ze een goede garantie op alles. Oh ja wat ik natuurlijk niet mag vergeten is de top sales manager Monique die alles aan ons haarfijn heeft uitgelegd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar doen we het allemaal voor. Heel veel zonnige dagen voor jullie! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Prima, netjes werkende installateurs / monteurs.
Goedemorgen, Wij zijn heel blij met deze mooie beoordeling. We hopen nog heel veel van deze mooie beoordelingen te mogen ontvangen. Wij wensen u hele mooie en zonnige dagen toe! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Ondanks de duidelijke uitspraak van de verkoper dat de montage door "eigen" mensen uitgevoerd zou worden, bleek dit een fabeltje en kwam er een ingehuurd bedrijf voor de installatie. Op zich geen probleem maar na afronding werd er alleen even op een telefoon laten zien dat elk paneel werkte, handtekening, en weg waren ze. Na een investering van dit formaat verwacht je toch wel iets serieuzer behandeld te worden. Achteraf ook geen uitleg gekregen over de werking van de app. Heel jammer aangezien deze je voorziet van informatie over de panelen. Vanuit kantoor bleef het na de opdrachtbevestiging stil. Ondanks een datum wijziging van montage kwam hier geen bevestiging van. Na 3 dagen bellen en geen gehoor bleek kantoor onderbezet ivm vakantie. Het antwoord bandje gaf hier geen informatie over en hier was niet over gecommuniceerd. Per mail was er gelukkig wel contact te leggen alleen hier was ik niet naar op zoek. Ik wilde gewoon graag even iemand spreken! Al met al is de installatie goed verlopen maar de communicatie van zowel kantoor als installatiers kan stukken beter.
Goedemorgen, Jammer dat u niet tevreden bent, echter het team van Ali ( zoals u kunt lezen in de overige beoordelingen ) werkt al maanden iedere dag voor ons. Door de enorme drukte moesten wij, om toch binnen 4 tot 6 weken te kunnen plaatsen, opschalen met extra teams. Voor wat betreft de vakantie: ja we zijn inderdaad 14 dagen dicht geweest ivm de bouwvak vakantie. Toch hebben wij geregeld dat onze klanten wel per mail hun vragen konden stellen en deze werden dan ook dagelijks beantwoord. Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
De beide monteurs waren Eer vriendelijk en behulpzaam. Wilde graag overleggen voor een passende oplossing. Verder is het super dat je na installatie ook nog een bloemetje krijgt. Helemaal super.
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review! Daar doen we het allemaal voor!!! Wij wensen u hele mooie en zonnige dagen toe. Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Het proces van een kosteloze afspraak om informatie te krijgen tot het plaatsen van de zonnepanelen is zeer prettig en rap verlopen. De informatie was duidelijk, volledig en ze gaven je het vertrouwen in goede handen te zijn bij BL Zonnepanelen. Het op een verantwoorde en veilige manier monteren van de zonnepanelen mag meer aandacht aan geschonken worden. Eindresultaat is echter top en veilig door de type zonnepanelen waar BL zonnepanelen mee werkt!
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie beoordeling en laten we hopen dat u heel lang mag genieten van onze prachtige Duitse zonnepanelen. Heel veel zonnige dagen toegewenst. Team BL Zonnepanelen.
Na door andere bedrijven te zijn afgewezen op basis van ruimtegebrek hebben we dankzij BL Zonnepanelen nu toch 10 panelen op ons huis liggen. De adviseur nam ruim de tijd en legde alles helder uit. Bij het inmeten was niet gemeld dat er in de tuin gegraven moest worden, maar dit hebben we op de dag zelf nog gedaan. Ali en zijn team hebben in korte tijd de panelen op 3 verschillende daken gelegd en Ali is een week later in eigen tijd nog extra langs gekomen, om de verbinding met een nieuw internet-netwerk te regelen. Al met al goede service.
Goedemorgen, Denken in oplossingen is onze kracht en we geven niet zomaar op! Wij zijn blij dat u tevreden bent en ook dat ons team nog extra is teruggekomen om uw verbinding aan te melden! Wij wensen u hele mooie en zonnige dagen toe. Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen.
Echt een aanrader vanaf het eerste contact tot het installeren en alle uitleg op de dag zelf alleen maar duidelijkheid ook over de uitleg van de app en na een paar dagen werd er ook nog een bos bloemen bezorgd als dank.
Geachte heer Schouten, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar doen wij het allemaal voor. wij wensen u hele mooie zonnige dagen toe! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Originele beoordeling
Echt een aanrader vanaf het eerste contact tot het installeren en alle uitleg op de dag zelf alleen maar duidelijkheid en zelfs na een paar dagen werd er nog een bos bloemen bezorgd als dank.
Na het huis bezoek van Monique de zonnepanelen binnen maand geplaatst En tot slot zelfs nog een bos bloemen ontvangen Helemaal geweldig
Goedenavond Evert, Wat een mooie review!!! Laten we hopen dat wij nog veel mensen blij mogen maken met onze oplossingen. Wij wensen u heel veel mooie, zonnige toe!! Team BL Zonnepanelen
De installatie is prima verlopen , Maar ik heb nog geen inzage in de opbrengst van de panelen! Ik heb nog geen app waar ik dat op kan volgen?
Geachte heer Langerak, Als het goed is heeft u op de dag van de montage op het door u opgegeven mail adres de inlog gegevens voor de app ontvangen? ik begreep van mijn collega dat u afgelopen zaterdag daar nogmaals een mail voor hebt ontvangen? Met zonnig groeten, Team BL Zonnepanelen
Na een hele duidelijke intake en goede adviezen waren wij snel om. De panelen en de overige onderdelen hebben 30 jaar garantie. Kwaliteit dus. Wel prijzig, maar de rest maakt veel goed. Wij hebben nog andere bedrijven over de vloer gehad (inclusief installaties) maar deze werkten niet zo professioneel en secuur als BL-Zonnepanelen. Vriendelijke vrolijke monteurs. Leuk team. De app werkt ook direct. Top bedrijf, een echte aanrader! Ron Fluit (Rheden).
Geacht heer Fluit, bedankt voor deze zeer mooie beoordeling. Daar zijn wij als BL Zonnepanelen best trots op. Ook wij wensen u veel mooie en zonnige dagen toe! Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Niet altijd even vriendelijk aan de telefoon waarbij met een vraag niet altijd vriendelijk wordt gereageerd en je wat langer op antwoord moet wachten! Dat kan zeker beter!
Beste Sandra, Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze klantenservice? Wij hopen dat de opbrengst, allrisk dekking en de levensduur van de panelen dit allemaal goed gaan maken. Wij wensen u hele mooie zonnige dagen toe! Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Medewerkers waren netjes, vriendelijk en bekwaam. Minpuntje vind ik dat ze de gloednieuwe zinken goot gebruiken als opstap. Zie ik niet graag!. Verder nog geen mening. Panelen zijn slec hts 3 dagen oud.
Goedenavond, Vervelend om te horen dat dit is gebeurd. Wij hebben het betreffende team hierop aangesproken! Wij hopen verder dat de rest naar tevredenheid is geplaatst en wensen u hele mooie dagen toe. Met Zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
Vriendelijk, professioneel en hulpvaardig.
Goedenavond, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel mooie dagen toe! Met zonnige groet, Team BLZonnepanelen
From the first visit, offer until installation, it all went quite fast and we got exactly what we signed for! So far so good with our panels
Hello, Thanks for the nice review, we hope for al lot of nice sunshine. Kind regards, Team BL Zonnepanelen
Ze zijn niet al te duidelijk in hun aanwijzingen. zeker niet voor ouderen die weinig ervaring hebben met de huidige technieken !!!
Goedemorgen, Als u ergens niet uitkomt kunt u altijd onze binnendienst bellen en zij zullen u proberen om op afstand te helpen. Met zonnige groeten, Team BL Zonnepanelen
De monteurs die het hebben geplaatst hebben super goed hun best gedaan. Eerst zou onze opstelling anders zijn maar dankzij de monteurs hebben we nu een andere opstelling met meer stroom opwekking. Ze hebben netjes gewerkt.
Goedemorgen, bedankt voor de mooie beoordeling. Onze monteurs denken altijd in oplossingen en niet in problemen. Wij wensen u hele mooie zonnige dagen toe! Met zonnige groet, Team BL Zonnepanelen
Tjalk 62
2411 NZ Bodegraven
De missie van BL zonnepanelen is Nederland te helpen verduurzamen. Dit doen wij door middel van het plaatsen van zonnepanelen. Voor veel mensen is de grootste reden om geen zonnepanelen aan te schaffen de financiële injectie die hiermee gemoeid gaat. Deze hebben wij middels ons unieke concept ”zonnepanelen zonder of met eigen investering” voor onze klanten volledig verwijderd. Zo is het zonder een grote investering toch mogelijk om te genieten van de gratis zonne-energie.