Prima service Nette monteurs, werken netjes

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Tot nu toe hartstikke te vreden

Installatie ging goed behalve dat er een kabel sneuvelde in mijn vloer maar daar kunnen we niks aan doen,

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Een week later dan gepland, maar prima team op bezoek gehad.

Tevreden met de plaatsing en het team wat geplaatst heeft.

gewoon goed

alles volgens afspraak keurig op tijd geïnstalleerd en aangesloten snel en netjes en werkt goed ook goede informatie voor en na levering

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Moeizaam met eigen personeel, wel goed gekomen

Bl personeel weigerde de panelen te dragen omdat men niet kon parkeren voor de woning. De hele straat is een parkeer probleem maar andere leveranciers en paneelbouwers loste wel hun spullen en sloegen niet zo moeizaam aan. Maar het probleem is keurig opgelost! De panelen liggen er naar alle tevredenheid bij. Goeie uitleg en snel gelegd, keurig extern bedrijf heeft ze mogen leggen.

Wij zijn overall positief

Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en installatie van de zonnepanelen na opdracht. Het enige minpunt is dat op de dag van installatie bleek dat het legplan niet kon worden uitgevoerd en dat voor een ander legplan de installateur niet de juiste spullen had meegekregen. Kortom, de zonnepanelen konden niet worden gelegd. Omdat de installateur zo top was dat hij 2 dagen later op een zaterdag wilde terugkomen, is het uiteindelijk netjes opgelost. Maar dit begrijpen wij totaal niet. Na de adviseur is er nota bene een technicus van BL langsgekomen om een definitief legplan te maken. En dit bleek totaal niet te passen. Wij vragen ons af wat dit extra bezoek dan ook toevoegt aan het gehele proces.

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Proces van oriëntatie tot plaatsing is transparant

De tijdens de technische inspectie bepaalde plaats voor de panelen bleek niet mogelijk. Monteur gaf na onderzoek aan wat wel mogelijk is. Na overleg keuze bepaald en panelen gemonteerd.

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Prettige samenwerking waarbij wij geheel ont zorgt werden.

De eerste ervaring was uiteraard met de adviseur. Dit was kundig en menselijk en niet pusherig. Heel fijn. De technische inspectie kwam al vrij snel nadat wij akkoord waren gegaan met het voorstel dat wij direct van de adviseur kregen. Ook dit verliep prettig. Een week later kwamen de panelen al en daar ging het even mis. Niet de juiste beugels om de panelen op ons dak te leggen. Wij hebben afwijkende kruispannen. Geen probleem de juiste beugels werden besteld en 6 dagen later stond het team weer op de stoep en plaatste in 3 en half uur onze 7 panelen. Mijn complimenten moet ik ook nog even geven aan Miranda welke van uit de binnendienst ons op de hoogte hield en alle afspraken na komt. En dan komt er op de dag van installatie ook nog een bos prachtige bloemen. Al met al een zeer goede ervaring en ik zal BL Zonnepanelen dan ook zeker bij andere aanbevelen.

Grote aanrader....doennnnn

Prettig bedrijf vanaf eerste contact tot het uitzwaaien van de mannen die alles hebben gemonteerd en aangelegd. Iedereen die ons informatie vraagt krijgt direct de gegevns door van de adviseur en het bedrijf BL Zonnepanelen. Heel ons netwerk heeft de verhalen gehoord en de foto's gezien. Wij zijn heeeeeel tevreden

Goed werk geleverd

Vriendelijke monteurs

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Heel erg goed en betrouwbaar

Zonnepanelen netjes geplaatst

monteurs waren erg beleefd. De zonnepanelen zijn niet op de afgesproken plek geplaatst, maar op deze wijze denk ik meer rendement.

Perfecte service

BL heeft van a tot z gedaan wat ze hebben voorgesteld. Ook de mannen van het plaatsen werkten zeer netjes en hadden de klus goed en snel geklaard. Nog bedankt voor de bos bloemen die we na een dag thuisbezorgd kregen!

prima geregeld allemaal

alles perfect verlopen goede uitleg en super monteurs

Super bedrijf

Vanaf offerte t/m installatie en after service alles prima (en vriendelijk) geregeld. Enige minpuntje was dat op de dag van de installatie het installatieteam lang op zich liet wachten. Enige pro-actieve communicatie hierover vanuit het bedrijf had welkom geweest. Dus geen 10 , maar wel verder een dikke 9.

Top bedrijf

Alle 20 panelen binnen 1 dag gemonteerd. Iedereen bedankt voor de goede service

Super ervaring

Vanaf de dag dat de adviseur kwam tot en met de montage is alles super goed en zeer professioneel verlopen. 30 jaar garanties vanuit de Duitse fabriek is iets wat ik iedereen zou kunnen aanbevelen!

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Goede duidelijke afspraken, montage ging ook snel

De man die kwam verkopen was aardig maar wel vol van zichzelf. De drie mannen die kwamen monteren waren relaxed en hebben hard gewerkt. Met een dag zaten de panelen op het dak

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

mijn ervaring over BL Zonnepanelen is positief.

Het bedrijf komt zijn afspraken gemaakt tijdens de aankoop van de panelen prima . De monteurs die de zonnepanelen plaatsen zijn echte vakmensen die als er iets tegen zit net zolang doorwerken totdat het werk is afgerond. Tevens werken ze zeer netjes en funcyioneert alles na bevestiging.

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Montage Perfect. Lieve medewerkers alleen inspecteur maakte enkele fouten en de medewerkers moesten ze corrigeren anders we kunnen niet zonnenpanelen hetzelfde dag hebben. Vrouw wie pakt telefoons op in de bedrijf weet heel veel nieks van en ze was niet zo aardig toen heb ik paar keer gebeld.

• Bereikbaarheid van ons bedrijf

Zeer vriendelijk, meegaand, klantgericht en no nonsens.

Na diverse offertes en gesprekken, zijn we bij BL Zonnepanelen terecht gekomen. De adviseur was kundig en beantwoorde onze vragen begripvol en geduldig. Offerte bespreking werd in een ongedwongen sfeer gedaan. Het systeem wat we hebben aangeschaft is wel een stuk duurder t.o.v. andere aanbieders, maar daar tegenover staat een garantie van 30jaar op de panelen, de micro-omvormers en de volledige installatie waaronder ook de aanpassing meterkast en verdeelunit op zolder met een vaste wasmachine aansluiting. Dit alles is van Duitse degelijkheid en makelij. Dus geen Chinese import. Hier word gemiddeld maar 12 tot 15 jaar beperkte garantie opgegeven. Wij zijn zeer tevreden over het geheel.

Fijn bedrijf

We zijn super blij met onze zonnepanelen we hebben er wel even op moeten wachten. Maar nu ze eenmaal liggen was het het wachten waard. We hadden hele fijne monteurs die hun werk er netjes hebben gedaan en alles keurig achter lieten. Kan BL zonnepanelen iedereen aanraden.

Goed werk

Alles volgens afspraak en duidelijk

Communicatie kan beter

Verkoper goed, technische inspectie communiceert niet goed met installatie monteurs die voor verrassingen komen te staan bij monteren. Zij hebben het perfect afgehandeld. BL zelf slecht te bereiken en het duurde 11 dagen voor wij de mail van Enphase kregen om de app te installeren. nu werkt het allemaal goed en hopen op veel zon.

Mega tevreden

Na wat probleempjes van mijn kant getekend, datum afgesproken, maar deze moest helaas 4 maanden verzet worden (geen materiaal leverbaar, en te weinig montagepersoneel). Uiteindelijk is dit toch maar 2 maanden geworden, toppie. Gemonteerd zijn Duitse Solarwatt panelen (de beste volgens de consumentenbond) dus geen Chinese. Funcioneren prima! Dik tevreden over zowel de consulent(e) Willian, Miranda en de anderen die ik aan de telefoon gehad heb met al mijn vragen. Bedankt für die Blumen, leuk gebaar! Al met al super tevreden. TOP!

Tjalk 62

2411 NZ Bodegraven

+31 85 028 0028

Over BL Zonnepanelen

De missie van BL zonnepanelen is Nederland te helpen verduurzamen. Dit doen wij door middel van het plaatsen van zonnepanelen. Voor veel mensen is de grootste reden om geen zonnepanelen aan te schaffen de financiële injectie die hiermee gemoeid gaat. Deze hebben wij middels ons unieke concept ”zonnepanelen zonder of met eigen investering” voor onze klanten volledig verwijderd. Zo is het zonder een grote investering toch mogelijk om te genieten van de gratis zonne-energie.