Goed geholpen!

Super snel, eerlijk en vakkundig advies zoals altijd!

Staan altijd klaar als er iets gedaan moet worden.

Als ik bel voor een probleem met een apparaat is er altijd de mogelijkheid tot repareren, geen druk om een nieuw apparaat te kopen. Goed voor het klimaat en op die manier wordt het geen weggooi maatschappij. Kan niet lezen door wie ik geholpen ben.

Een mooi bedrijf met goede service

Heb er al mijn witgoed gekocht de laatste 30jaar En onlangs ook een smart tv aangeschaft ze komen netjes installeren en nemen alle verpakkings materiaal mee En de prijzen zijn zeer scherp ten opzichte van online winkels ze kunnen zeer snel leveren en ook de reparatie service is prima als er iets stuk mocht zijn komen ze vaak de zelfde dag nog en anders een dag later Al met al een top bedrijf

Ze staan altijd voor je klaar! En zeer snele service,

Super!

Hele goede service!

Super service

Men denkt mee, omruilen achteraf was geen enkel probleem

Zeer snelle en perfecte service

Snelle en goede service!

Gewoon super

Snelle en goede service Directe levering

Good advice and fast delivery/installation

Good advice and fast delivery/installation

goed, vriendelijk, rustig, eerlijk geholpen

goed geluisterd naar wat wij willen en daarop rustig een eerlijk antwoord en advies gegeven. Met goede uitleg hoe en waarom en de verschillen. De keuze is aan ons waarom we dan iets kiezen, maar de keuze is nu wel bewuster.

Top service

Wat een snelle service! We zijn goed geïnformeerd, en heel snel verder geholpen. Het duidelijk dat hier vakbekwame mensen werken. Een top team!

duidelijke uitleg, snelle levering

Inbouwapparatuur vakkundig geplaatst

Nieuwe inbouwapparatuur was niet 1 op 1 over te zetten. Monteur Hans heeft verschillende aanpassingen moeten verrichten. Hij heeft dit vakkundig opgelost.

Geweldige service

Goede service en vriendelijke behulpzame monteur

Snelle service

Goede service snel gerepareerd en goed tips om het te verkopen.

Zeer goed.

Snelle reactie. Vriendelijk. Behulpzaam. Denken mee in oplossingen. Ruimen de verpakking materiaal op en laten geen bende achter na het werk.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en bezorging

zeer goed

Op tijd perfect

Snelle service

Staan zo snel mogelijk voor je klaar, zijn mee denkend in een oplossing die je bij je past

als wij niet tevreden waren, dan waren we geen vaste klant en dat wil heel wat zeggen.

wasdroger defect, Verhagen gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was en wij konden het niet vinden wat er aan de hand was dus weer gebeld en ondanks dat het vakantie was stuurde Verhagen de volgende dag een monteur. Kijk dat noem ik nou service.

betrouwbaar en correct

komen afspraken goed na en prima service bij eventuele reparatie

Klantgericht

Snel en naar mijn behoefte goed aan huis geleverde wasmachine. Toppie

Uitstekende informatie

Zowel verkoper als bezorger informeerden ons goed!

Steenslag 5

5531 MC Bladel

Over Verhagen Elektroservice

Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis. *Full service *Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur *Gratis 1e verdieping *Gratis aansluiten trekschakelaar *Gratis deur omdraaien *Gratis montage van stapel kit *Gratis oude machine retour *Gratis verpakkingsmateriaal retour *Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)