Uitstekende informatie

Zowel verkoper als bezorger informeerden ons goed!

Gewoon geweldig goed

Fijne ervaring

Snelle service, monteurs altijd optijd, netjes en vriendelijk personeel.

Fijn bedrijf koelkast kapot dag erop al een nieuwe geplaatst

Een bedrijf met ervaring, goed advies en scherp geprijsd

Een bedrijf dat met je mee denkt en daarin ook goed en duidelijk adviseert. Maakt niet uit met welke medewerker je spreekt. De service naderhand blijft van het zelfde niveau.

Zeer klantvriendelijk Duidelijke uitleg Men heeft tijd voor de klanten

Flexibel, klantgericht en scherpe prijzen!

Rondgebeld voor laagste prijs voor Liebherr en Miele. Daarmee kwam ik bij Verhagen uit. Ook op andere producten voor de keuken hadden ze een scherpe prijs. Bij veel bedrijven lever je bij laagste prijs in op service, niet bij Verhagen. We kregen een leenkoelkast, ook toen de verbouwing langer duurde dan gepland was dat geen probleem.

Ga zo door

Goede uitleg en service

Goede uitleg over de verschillende combi magnetrons.

Vlug geholpen

Behulpzaam, vriendelijk en onmiddellijk geholpen. Prima service!

Erg tevreden!

Snelle service! Afwasmachine kapot, meteen nieuwe gekocht en die werd dezelfde middag nog geplaatst! Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Zeer tevreden!

Super tevreden

Heel tevreden met de klantvriendelijkheid, de hulp en de service van Verhagen. Snelle reacties en goed advies.

Helemaal goed

Perfecte ervaring.

Bij aankoop goed geadviseerd , flexibel met betrekking tot de levering. Kortom een zeer plezierige ervaring, een TOP bedrijf.

Top klasse. Perfecte service!

Bijna een jaar mijn bestelde spullen opgeslagen in verband met de vertraagde oplevering van mijn huis. Toen het dan zover was, meteen geleverd.

Snel, meedenkend en een correcte prijs.

Ron en zijn team altijd bereikbaar, snelle reactie en oplossend alles aan een correcte prijs. Top!

Goede voorlichting

Snelle service

Snelle levering, super service. Top. Dankjewel!

Snel geleverd, super service. Top!

Fantastisch

Super advies en service! Meedenkend met de klant en fijne communicatie!!

Zeer klantvriendelijk

Nemen alle tijd voor je.

Zeer vriendelijk en netjes.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Snel en goed.

Word ons vaste electro zaak in de toekomst.

Nette snelle service

Zelfs toen er wat vertraging elders ontstond was men zo flexibel om te schuiven met de datum en alles keurig aansluitend aan te sluiten

Steenslag 5

5531 MC Bladel

Over Verhagen Elektroservice

Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis. *Full service *Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur *Gratis 1e verdieping *Gratis aansluiten trekschakelaar *Gratis deur omdraaien *Gratis montage van stapel kit *Gratis oude machine retour *Gratis verpakkingsmateriaal retour *Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)