Service en betrouwbaar

Goede voorlichting qua mogelijkheden in diversiteit en prijsklasse. Uitstekende service.

Prettige en correcte manier van zaken, vlotte afhandeling, en alles netjes geleverd

wij zijn vriendelijk en goed geholpen, uitsteken

Prima service, snelle levering en niets is te veel gevraagd

Onze 15 jaar oude diepvries gaf plots de geest. Na een bezoekje in de winkel stond de nieuwe diepvries 5 uur later al te pronken in onze berging. Geen eten moeten weggooien.

‘S morgens gebeld, ‘s middags geholpen . Probleem opggelost

Goed persoonlijk advies,

Dit is wat een klant wil Geen opdringerige verkoper die niet weet wat hij verkoopt. Profesioneel, vraagt wat de klant wil, goede uitleg, over alle voor en nadelen, concurrerende prijs en heel goede service. Precies wat een klant wil

Duidelijke uitleg over eventuele keuze die je kan maken. Niet opdringerig. Personeel is super vriendelijk.

Directe service

Meteen geholpen in de winkel en volgende dag al geleverd en gemonteerd. Perfect

Goede kwaliteit en advies

Goed advies, goede service en duidelijke afspraken die nageleefd worden.

Vriendelijk,vakkundig, netjes

In de winkel goede uitleg Netjes en snel installeren

Professioneel over de hele lijn

In de winkel direct en goed geholpen door Ron. Hij zorgde voor een competitieve prijs alsmede voor een snelle levering van onze vaatwasser. (toestel was niet op voorraad bij hun) Het inbouwen in onze keuken gebeurde vakkundig door een ervaren en vriendelijke Mark.

Luisteren naar wat wij willen En geven perfecte informatie Zijn zeer snel met levering En prettig personeel

Deskundig en snel geholpen

Goed en klant gericht geholpen.Afspraak na gekomen. Mark was er op de afgesproken tijd Je kon zien dat hij de klus al vaker had gedaan. Werkte vlot en met kennis van zaken. Dus een volgende keer wederom Verhagen.

Mijn ervaring met Verhagen Elecktroservice is goed

Goede verkoop informatie, en snelle en goede levering, en vakkundig en vriendelijke installateur.

Prima uitleg in de winkel en service bij het leveren van het apparaat.

Gewoon een prima ervaring. Monteur deed echt moeite om plaatsing van wasmachine en daarboven op droger weer optimaal te laten zijn. Over levering vriezer kortgeleden was ik ook al zo tevreden.

snelle service

goed advies en snelle plaatsing.

prima in orde geinstaleerd mijn dank hiervoor.

De instalatie was dik in orde en snel gebeurd. mijn dank hiervoor en de snelle service.

Denkt mee, levert snel

Verhagen heeft goede service geleverd door te doen wat ze beloven, mee te denken in mogelijkheden en heel snel aan de installateur te leveren.

Steenslag 5

5531 MC Bladel

Over Verhagen Elektroservice

Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis. *Full service *Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur *Gratis 1e verdieping *Gratis aansluiten trekschakelaar *Gratis deur omdraaien *Gratis montage van stapel kit *Gratis oude machine retour *Gratis verpakkingsmateriaal retour *Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)