Top,en erg meedenkend

Vriezer kapot,ging naar winkel en half uur later stond er een nieuwe bij ons thuis. Super service!!

zeer snel geholpen

heel erg bedankt voor de goede en snelle service ondanks alle drukke tijden voor jullie.

prima en snel geholpen.

snel ter plaatse, vriendelijke monteur, heeft het probleem snel verholpen.

Van begin tot het eind perfect geregeld!!!!

Van het begin tot het eind van de aankoop van div huishoudelijk keuken apparatuur, hebben we zeer goed advies gekregen en tevens werd er ook goed mee gedacht met de bestaande situatie. (Thanks Ron) Aangezien de plaatsing van de aankopen nog even duurde werd alles toch besteld, zodat het klaar stond voor de montage datum. Op de dag van montage kwamen natuurlijk onvoorziene probleempjes tegen maar die werden door Marcel en Gijs vakkundig aangepakt. Alles is naar tevredenheid gemonteerd. Dit Bedrijf kan ik zeker ieder aanraden.

Op afspraak bezorgd, prettige bezorger

Goed advies goede prijs kwaliteit zeer snelle levering installatie door bekwame monteur .

Snel en goed

Vriendelijk personeel, goede service

Alle tijd, goede uitleg, prima service

fantastisch

goede service bij het uitzoeken en monteren van onze nieuwe oven en vaatwasmachine.

Prima ervaring

Prettige bediening en vlotte afhandeling

Goed en netjes

Goede duidelijke communicatie en prijs!

Inderdaad heel goedkoop als om Liebherr gaat. Ik kon geen goedkopere vinden. De service ook meer dan prima. De vrieskast kon snel geleverd worden, de koelkast pas in februari. Om dat op te lossen kregen we een koelkast te leen om de lange levertijd voor de nieuwe te overbruggen! Verhagen was duidelijk over de levertijden en bood een prachtige oplossing. Afspraak over bezorging werd tot bijna op de minuut nagekomen!

Aankoop en montage perfect verlopen. Minpunt. Montagekosten niet bij aankoop ingegrepen. Bij menig andere witgoedzaak wel inbegrepen.

Afspraak is afspraak

Fijne service bij koop en levering TOP

Ben al lang klant. Goede service en uitleg, snelle afwikkeling en thuisbezorging, zeer correcte en attente medewerker.

Vriendelijk en correct geholpen .

De monteur kwam voor de vaatwasser ,omdat die geen water meer pakte . Bij het controleren van de vaatwasser zag hij meteen dat het zoutreservoir lekte , en als dat vervangen moest worden waren de kosten te hoog voor de leeftijd van de vaatwasser . Daarom adviseerde hij om een nieuwe aan te schaffen . We zijn meteen naar de Firma Verhagen gegaan en daar een nieuwe besteld er wordt ook een gedeelte van de factuur mee verrekend.

snelle nette goede service

ik ben snel en goed geholpen

Snel geholpen

Goed geholpen in de winkel. En een goede uitleg bij de bezorging

Alles zoals het zijn moet

Alles verlopen zoals afgesproken

Goed en snel geholpen

Na gesprek in winkel is koel/diepvries besteld en snel geleverd en vakkundig geplaatst.

ik ga doelbewust naar de winkel en word uitstekend geholpen

Prima service/advies.

De vragen die ik had , daarop kon ik samen met de verkoper de juiste strijkijzer kiezen.

Werd rustig en vriendelijk geholpen.

Geweldig!

Heel erg fijn dat de monteur op de afgesproken tijdstip er is. En een duimpje voor het professionele maatwerk van Gijs! Vlug en goed!

Fijn en kundig bedrijf

Goed geholpen en advies gekregen. Alle bestelde apparatuur mocht bij Verhagen op voorraad blijven staan totdat de keuken in ons nieuwbouwhuis werd geplaatst.

Steenslag 5

5531 MC Bladel

Over Verhagen Elektroservice

Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis. *Full service *Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur *Gratis 1e verdieping *Gratis aansluiten trekschakelaar *Gratis deur omdraaien *Gratis montage van stapel kit *Gratis oude machine retour *Gratis verpakkingsmateriaal retour *Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)