Fijn en kundig bedrijf

Goed geholpen en advies gekregen. Alle bestelde apparatuur mocht bij Verhagen op voorraad blijven staan totdat de keuken in ons nieuwbouwhuis werd geplaatst.

Prima service en correcte monteurs

Snel ter plaatse, keurige uitleg van het defect en plaatsing van apparatuur binnen 24 uur.

Netjes

Ik kon in de winkel kiezen uit verschillende merken met goede informatie en uitleg over het machine Alleen jammer dat ik een dag langer moest wachten voordat het bezorgd en aangesloten kon worden Keurig netjes geleverd!

Goede uitleg. Duidelijk en goed geholpen.

Top advies en service

Weten waar je over praat zonder nonsens. Plaatsen van apparatuur met een lach en fijne uitleg. Ook de frankie en service daarna wordt serieus genomen. 100% vertrouwd.

Als verwacht na eerdere aankopen!

Verkoop/ levering akkoord. Alleen factuur, zonder levering/montage + E 25, was gezien E 100 prijsverschil online koop sympathieker geweest ! Te meer omdat daar bij verkoop naar gehint werd! Groeten, Piet van Gurp

Alles prima

Bedankt!

No nonsense bedrijf met prima service en garantie.

Aankoop koel/vriescombinatie. Duidelijke uitleg gekregen over het apparaat en huidige energie beoordelingen. Zeer snel (dezelfde dag) geleverd en aangesloten en de 2 oude apparaten mee terug genomen.

snelle service

Daar je apparaten kopen waar ze ze ook de service kunnen bieden asl er eens iets stuk gaat. Dat is verhagen fijn om mee te werken

Prima geholpen. Duurde echter wel erg lang voor onze bestelling er was.

Snel handelen

Je belt en smiddags stonden ze eral. Heel erg fijn!!

Mijn ervaring van uitleg en kopen en plaatsen van product gewoon geweldig.

zo als van ouds uitstekend

goed en vakkundig geholpen niet proberen om iets aan te smeren.

Top service!

Goed advies voor een nieuwe oven, en na bestellen stond Marcel de volgende dag binnen om de nieuwe oven te monteren!

Uitstekende adviezen en service

We komen hier al jaren en het blijft goed. Goed advies en meedenken voor specifieke omstandigheden is er altijd een oplossing.

Snel professioneel en duidelijke info

Snel opgelost, snel probleem verholpen. Netjes op tijd. Direct een factuur en alles afgehandeld.

top

er was een andere die was ons vergeten , maar jullie service is top zeer tevreden

Professioneel en snel.

Prima voorlichting

Zie boven

super

Ik heb altijd goede ervaringen met Verhagen. Goede uitleg van de aankoop, denken ook mee en super service

Goede en snelle levering, service.

Vriendelijke, zeer snelle service!

Zeer snelle en vriendelijke service!

Fantastisch

Duidelijkheid, goed advies en snelle levering van aankoop!

Steenslag 5

5531 MC Bladel

Over Verhagen Elektroservice

Verhagen Elektroservice sinds 1987 actief in het verkopen van witgoed en inbouw keukenapparatuur. Eigen monteurs, service aan huis. *Full service *Gratis plaatsing m.u.v. inbouwapparatuur *Gratis 1e verdieping *Gratis aansluiten trekschakelaar *Gratis deur omdraaien *Gratis montage van stapel kit *Gratis oude machine retour *Gratis verpakkingsmateriaal retour *Bij storing service aan huis (TV en klein huishoudelijk uitgesloten)