De Bali/Sumba reis is een geweldige ervaring geweest. Wat in de reisbeschrijving was beschreven klopte allemaal. Goede hotels en de afspraken met gidsen en chauffeurs kwamen allemaal op de afgesproken tijd en data. Rama Tours echt een aanrader.
Een reis boordevol afwisseling tussen kultuur en natuur zoals gevraagd en gepland. We hadden de beschikking over een ervaren en uiterst bekwame reisgids/bestuurder Nalin die ons perfect begeleide en rekening hield met onze wensen. Hij wees ons op vele prachtige fauna en flora die wij wij zeker anders gemist zouden hebben. Hij bracht ons dichtbij alle punten die we wensten te bezoeken met een stoïstijnse kalmte in het soms hectische verkeer. De hotels/glampings overtroffen onze verwachtingen en de maaltijden waren van goede kwaliteit, en waar opgediend prachtig gepresenteerd (enkele maaltijden waren in buffet vorm en ook daar een overaanbod van keuze). Al bij al een zeer positieve ervaring en zeker aan te bevelen.
Perfect georganiseerd: Privébus stond steeds klaar op de vliegvelden, vouchers voor hotels en geplande uitstapjes geregeld. Hotels overtroffen al onze verwachtingen! Op Java en op Sulawesi 2 erg leuke, zorgzame chauffeurs, die goed Nederlands/Engels spraken en zelf met leuke initiatieven kwamen voor een lunch/koffiestop of winkeltje/bezienswaardigheid. Planning en adviezen voor de rondreis m.b.t haalbaarheid van onze wensen en de te overbruggen afstanden bleek goed ingeschat.
Heel fijn contact met Quinn van Rama Tours om deze reis samen te stellen. Persoonlijk en meedenkend met mijn wensen, zoals naar het Mount Tujuh Lake in Kerinci Seblat Park en Ketambe in Gunung Leuser Park waar ik de Orangutans (in het wild) heb mogen bewonderen! Alles was goed georganiseerd in Sumatra, bedankt iedereen voor deze mooie en veelzijdige rondreis.
Persoonlijke aandacht en goed geluisterd naar onze wensen. Reis van A tot Z uitstekend geregeld. Compleet ontzorgd op reis.
Wij hebben een supermooie reis gehad en mede door de goede organisatie verliep alles vlekkeloos! We hoefden nooit te twijfelen of de chauffeur of de gids op tijd was, alsook werden we goed ontvangen in de hotels. De kamers waren klaar en de services was perfect. Hartelijk dank voor deze goede organisatie! Ellen
Tijdens een koempoelan hadden we het adres van Rama Tours gekregen voor ons voornemen een reis door Indonesië te maken. Eerder hadden wij voor het dubbele bedrag van een andere reisorganisatie een offerte gekregen. Rama Tours heeft haar belofte meer dan waar gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld. 24/7 een chauffeur bij de hand, goede vijfsterren hotels en mooie uitstapjes, die je van te voren kon bijboeken. Dankzij Rama Tours hadden wij een onvergetelijke reis door West-Java en Bali!
Het ontvangen van een eerste offerte duurde vrij lang maar daarna verliep het contact goed. In het programma zijn hele goede hotels opgenomen met vaak al een luxere kamer dan de standaard kamer inbegrepen. De auto met chauffeur was prima, luxe auto met goede en vriendelijke chauffeur die wat Engels sprak. Een mooi uitgebalanceerd programma!
Niet de eerste keer dat we met hulp van Rama Tours een reis samenstelden. Hun luisterend oor leidt tot goede voorstellen en oplossingen. Dit keer op pad met jonge kleinkinderen. De aanpassingen (ondermeer kinderzitjes in busjes en ledikantje) daarvoor waren perfect geregeld. Communicatie gedurende hele traject plezierig. Relevante informatie werd op tijd aangereikt, waardoor we voorbereid vertrokken en alle stappen daarna probleemloos verliepen. Een volgende Azië voor ons zeker met Rama Tours!
De reis was perfect georganiseerd, geheel naar onze wens. De locaties waren uitmuntend en verrassend. we zijn op 6 verschillende locaties geweest en overal stond er een chauffeur/gids klaar voor vervoer naar de volgende locatie. Twee dagen een Nederlands sprekende gids, deze had zich in de corona periode de Nederlandse taal aangeleerd, zodoende kregen we heel veel informatie. we gaan zeker weer gebruik maken van de persoonlijke benadering en deskundigheid van Eva en haar collega.
Wij wilden graag naar Sumatra omdat mijn vader daar als dienstplichtig militair van mei 1947 t/m februari 1950 is geweest. Samen met Rama Tours hebben we een reis samengesteld om zoveel als mogelijk de plaatsen te bezoeken waar mijn vader destijds ook is geweest. In de praktijk moet dan natuurlijk nog blijken of dit alles te realiseren is. Mede dankzij een erg fijne gids en een zeer goede chauffeur is dit alles meer dan goed gelukt. Niks was teveel en op iedere vraag van ons werd steeds positief gereageerd. Er is erg veel moeite gedaan om de plekken die wij graag wilde zien ook daadwerkelijk te bereiken. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke reis hebben gehad. Wij zijn dan ook meer dan tevreden. Wij hebben nu niet alleen een beeld van wat mijn vader in 1947 heeft gezien op Sumatra maar ook zelf kunnen voelen wat hij daar ook heeft gevoeld. Wij willen het team van Rama Tours dan ook hartelijk bedanken voor het realiseren van onze droomreis..
Wij deden rondje Lombok, met 1 nacht op Bali , dan met de snelboot naar Lombok, rondreis daar , daarna nog 3 nachtjes op Gili Air en weer terug naar Bali waarna we terugvlogen, het was in 1 woord geweldig, prachtige hotels, alle vervoer was geregeld , driver/gids die goed Engels sprak en ons goed begeleidde en we konden stoppen waar we maar wilden… Lombok is veel minder toeristisch dan Bali, enige nadeel zijn de Moskeeen… geweldige ervaring bij Rinjanih lodge…en t snorkelen bij de kleine Gili eilandjes bij Sekotong! Dat was wel het hoogtepunt!
Werkelijk een prive droomreis gemaakt op Bali en de Gili eilanden. De chauffeurs waren stipt op tijd en vriendelijk. Fantastische hotels en zoveel mooie excursies gemaakt. We gingen van verwondering naar verwondering op dit geweldige eiland. Met Eva van Rama tours de perfecte vlucht met KLM kunnen regelen, alles naar wens. De volgende prive reis gaan we zeker boeken via Rama tours, absoluut waar voor je geld!
Groepsreis met 4 vrienden door Java en Bali. 18 dagen,9 hotels met chauffeur en NL gids. Alles prachtig geregeld,goede hotels.
Goede service, op ons verzoek een mooie reis samengesteld op mooie lokaties, super leuke activiteiten. De hele reis perfect geregeld..Alles klopte. Ook na de reis heeft Rama tours nog even contact met ons gezocht of er ook nog iets was wat verbeterd kon worden Wij konden echt niets bedenken.! Rama tours is echt aan te raden!!!
De reis was tot in de puntjes verzorgd. Vanwege de drukte en in slechte staat verkerende wegen was de driver soms wel erg lang onderweg. Het reizen per trein was tot onze verrassing zeer goed, moderne stations en trein.
Wij hebben de jungle en bounty eilanden tour gedaan. Wij wilden graag na kalimantan doorvliegen naar komodo om daar een 3 daagse boot tour te maken om te snorkelen en natuurlijk de komodo varanen te zien. Aansluitend wilden we graag nog 3 dagen verblijven op angel island, een perfecte afsluiting met een supermooi koraalrif voor de deur. Er staan maar 10 bungalowtjes op het prive eiland. Irene heeft dit voor ons geregeld. Alle gidsen waren heel vriendelijk en telkens op tijd ook nog, hoe anders dan in afrika haha. We hebben echt genoten. Wij kunnen rama tours echt aanraden
Onze reis liep op rolletjes, waardoor wij volop konden genieten van het mooie land, de prachtige natuur en de aardige mensen.
Wij hebben met ons gezin een prachtige rondreis gemaakt door Bali en Lombok. We zijn goed geadviseerd waardoor we een passende reis hadden met veel afwisseling tussen cultuur, natuur en genoeg vrije dagen. We waren onder de indruk van de prachtige hotels.
Mijn man en ik hebben via Rama tours een prachtige rondreis door Flores gemaakt. Wat een prachtig land met super lieve en vriendelijke mensen. We hadden de hele reis onze eigen driver Yance. Een man uit duizenden! Spreekt goed Engels, wist heel veel te vertellen over zijn land en cultuur. Tevens heeft hij veel humor! We zijn zelfs met Yance naar een communie feest geweest! De hotels waar we verbleven, waren van super luxe tot gewoon. Ook 2 dagen op een vissersboot verbleven om naar Rinca en Komodo te gaan. Ook hier ging een gids met ons mee en de bemanningsleden hebben ons echt in de watten gelegd! Wij hebben genoten van iedere minuut en raden deze rondreis dan ook echt aan.
Super fijne reisorganisatie. Nemen de tijd om samen een reis naar wens te maken. Het was een zeer goed georganiseerde reis. Alles was geregeld. Ik zal zeker in de toekomst nog eens met Rama mijn vakantie gaan boeken.
Zowel de voorbereiding als de reis zelf, waren uitstekend verzorgd en ontzorgd. Goede vlucht, prettig privé vervoer en uitstekende accommodaties.
De reis was buitengewoon goed georganiseerd. Strakke planning en veel begeleiding van lokale drivers en gidsen waardoor de transporten naar de verschillende locaties en de excursies een hoog informatie en attractief karakter hadden. Ook veel verscheidenheid in locaties waardoor veel afwisseling. Je ziet veel, hoort veel en doet veel, en dat in een prachtig open minded en groen land. Zeker een aanrader.
Jaren geleden toen wij nog geen kinderen hadden, al vaak via Rama/WRC de wereld op een bijzondere manier mogen ontdekken. Dit jaar, nu de kinderen in onze ogen beide de leeftijd hadden om een verre reis ook te blijven herinneren hebben we de keuze op Vietnam laten vallen. En wat een bijzondere ervaring is het voor ons geworden. Wij hebben genoten van een een prachtig land met vriendelijke mensen en heerlijk eten. En fijne hotels waar je na een volle dag weg heerlijk kon ontspannen. Dat we er ook op deze manier van hebben kunnen genieten komt ook door de totale ontzorging vanuit Rama. In Vietnam wordt de reis overgedragen aan een lokale reisorganisatie. Zij hebben een contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat voor alle vragen kunt benaderen en die zeer snel altijd antwoord gaf en wanneer nodig het ook direct ging regelen. Deze manier van reizen gaf ons de mogelijkheid om nog extra als gezin te genieten van dit prachtige land en de reis die we samen met Rama hadden samengesteld. Wij hebben genoten!
Met onze familie van 7 personen (van 20 tot 87 jaar) hebben wij een maatwerk rondreis gemaakt door Java, Lombok en Singapore. Joanna heeft ons hierbij perfect geadviseerd door de door ons aangeleverde concept reis te optimaliseren en aan te vullen met bijzondere en leuke activiteiten. Wij zijn zeer tevreden over de directe en snelle communicatie. Rama Tours werkt samen met lokale agenten die alles perfect verzorgen. Mede dankzij de uitstekende en meedenkende chauffeurs hebben wij genoten van een fantastische reis.
Bisonspoor 3002 B508
3605 LT Maarssen