Top geholpen!!

Top en kundige garage!

Prima en snelle service.

Altijd klantvriendelijk

Als er een reparatie is hebben we altijd een vervangende auto. Klantvriendelijk en een belletje of appje als de auto klaar is.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd prima zorg en service

Fijne garage Prima service Goede prijs

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, betaalbaar en altijd kwaliteit

Er wordt altijd meegedacht aan een betaalbare oplossing. Kwaliteit is altijd goed. Snelle en betrouwbare service

Super bedrijf

Denkt mee met de klant repareert indien nodig en jaagt de klant niet op extra kosten

Super snel en vriendelijk

Top garage !!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Bij uitstek " flexibel" !

Vakmeester Jan Dekens Autotechniek staat veel dichter bij de "gewone" automobilist , is kleinschalig en daardoor veel directer betrokken bij de wensen en mogelijkheden van de chauffeur die op zijn jaarlijkse autokosten moet letten. Kent geen starre filiaalregels die vanuit een hoofdkantoor worden "opgelegd" en is dus veel "flexibeler" dan de grote garageketens. Een garage die op mijn autogebruik-lifestyle is afgestemd. En......met lagere cijfers vòòr de komma op de rekening !!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Al diverse jaren ben ik uitzonderlijk goed en correct behandeld.

Topbedrijf!

Service is zeer goed, communicatie, vriendelijkheid.

top

nette vriendelijke lui die weten waar ze over praten

• Reden bezoek N.v.t.

Goed en vakkundig en erg vriendelijk

Luistert goed naar mijn problemen wat ik had met de auto en was vriendelijk en duidelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar en nette garage.

Kom al vanaf het begin dat Jan begon met z’n garage bij hem voor apk, onderhoud of reparatie aan m’n auto of werkbus. Altijd netjes geholpen en nooit verrassingen achteraf. Wel eens met pech gestaan, dit werd altijd netjes opgelost.

Helemaal top

Van begin tot eind prima. Afspraak plannen. Tussentijds even contact over een extra klusje. Auto ophalen zoals afgesproken. En netjes een paar dagen later de rekening in de mail. Prima dus!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede klant gerichte service en advies

Goede klant gerichte service, klantvriendelijken goed advies

Fantastisch!

Deskundig, klantvriendelijk, eerlijk, toegankelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Met aandacht, zonder technische poeha, zorgvuldig

We komen hier nu een paar jaar voor ons beider auto. Aanvankelijk bij Arjan Spaan. We vinden nu dezelfde ontspannen toewijding als toen bij Arjan, die ons op dit bedrijf attendeerde toen hij verhuisde. Er wordt degelijk gewerkt. De planning wordt altijd gehaald. Je wordt als klant serieus genomen. Kortom, we rijden er graag het eind vanuit Rhenen voor.

Deskundige en vertrouwd.

Snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Echt een bedrijf om aan te raden. Oplossing gericht, vriendelijk, kundig en prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Meer heb je niet nodig!

Goede services

Eerlijke vakgarage

Vertrouwen in de deskundigheid

Hermesweg 5

4051 BV Ochten

Over Autovakmeester JD Autotechniek

Voor alle reparatie en onderhoud van alle type auto's bent u bij JD Autotechniek uit Ochten aan het juiste adres. Door onze ervaring van meer dan 30 jaar in het repareren en onderhouden van allerlei soorten auto's kunt u ons met recht allround specialist noemen. Zo kunt u bij ons terecht voor een APK, maar ook een complete motorrevisie kunt u bij ons laten uitvoeren. Bij JD autotechniek bent u ook welkom met een bestelbus of camper. Door de eerder genoemde allround specialiteit van onze monteurs kunnen wij bijna alle problemen en vragen in huis oplossen. Ook een stuk advies hoort bij onze visie. Zo adviseren wij u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een auto en een vrijblijvende keuring daarvan. Naast het motorische en technische gedeelte zijn wij in staat uw auto weer als nieuw te laten schijnen door onze poetsservice. Uw doffe koplampen worden weer als nieuw door onze polijstservice. Wilt u meer informatie of heeft u vragen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Over Autovakmeester