Vriendelijk vakkundige behandeling

Al een aantal jaar vriendelijke en goede behandeling en adequate oplossing van eventuele problemen

Eerlijk, realistisch en flexibel

Bosch Car Service Hillegom is een fijne garage en showroom. Zeer vriendelijk, realistisch en vooral eerlijk. Fijn dat ze meedenken en naar je wensen luisteren. Zijn zeer flexibel, dat was voor ons heel fijn. Blij met onze prachtige nieuwe auto !

Uitstekend geholpen door Bosch Car service

Fijn en vlot geholpen.

Heel fijn!

Aardig en planmatig. Hou ik van!

Vriendelijke ontvangst door medewerkers. Occassion gekocht en onze auto ingeruild.

Zoals ik net schreef, goede ontvangst nu gaat blijken of de service en garantie ook gaan volgen maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Zeer goede service

Ik wordt hier altijd goed geholpen ook als je onverwachts zonder afspraak komt binnen vallen, proberen deze mensen ondanks dat het druk is, zo snel als mogelijk is je auto weer gerepareerd te krijgen. Je krijgt van de reparatie eerst altijd de kosten door zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Geweldige service

Een geweldige service voor een eerlijke prijs. En werd ook nog eens naar mijn werk gebracht.

Ook bij vragen wordt je snel en vakkundig geholpen

Klant vriendelijk goede en snelle service staan altijd klaar voor vragen.

Vakkundig

Prima service!

Mijn contacten met Bosch Car Service Hillegom zijn altijd heel positief. Men is zeer vakkundig en werkzaamheden worden snel en effectief uitgevoerd.

Goede service door vriendelijke en kundige eigenaren en monteurs

Ik ben al vanaf 2003 klant bij deze garage. Eerst als tevreden klant bij autobedrijf van der Put en nu nog net zo tevreden bij Bosch Car Service Hillegom. Prima service en advies door de eigenaren en altijd vriendelijke, vakkundige medewerkers.

Zeer professioneel bedrijf!

Service is heel goed, staan altijd voor je klaar. Denken mee met de klant totdat een goede en vaak ook goed betaalbare oplossing wordt geboden. Heb niet eerder zo’n vertrouwd gevoel bij een autobedrijf gehad. Wij blijven voorlopig klant!

Gewoon goed!

Wederom weer erg fijn geholpen. Service blijft daar gewoon goed. Groot onderhoud aan de auto gehad, maar wel met eerlijke prijzen. Een tevreden vaste klant!

Zeer vriendelijk en snel geholpen.

Bandelwissel ging prima, winterbanden mogen weer logeren in het bandenhotel.

Goede ervaring met onderhoudsbeurt

Goede communicatie betreffende de werkzaamheden bij onderhoudsbeurt van mijn auto. Zeer tevreden

topservice!

Geweldig aardig en iedereen staat altijd voor je klaar, ook al hebben ze het heel druk!

Goed en vriendelijk geholpen!!

Goed geholpen, staan altijd voor je klaar.

Is altijd allemaal prima geregeld

Zeer prettige en betrouwbare garage

Zeer klantvriendelijk

Hier denken ze nog echt mee, zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig

Al jarenlang goede service!

Duidelijke communicatie en uitvoering volgens afspraak. Top bedrijf!

Perfect!

Geweldige service, en meedenkend! Je voelt je er gelijk thuis. Vakmensen, en een persoonlijke benadering.

Fijn en eerlijk bedrijf, wordt er vriendelijk en goed behandeld

Alles prima geregeld

De auto is gekeurd en alles is keurig en snel gedaan.

Accu leeg

Top geholpen toen ik smorgens met een lege accu stond.

Jonkheer Mockkade 33

2181 AL Hillegom

Over Bosch Car Service Hillegom

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Hillegom! Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.