Professioneel bedrijf en personeel.

Kundig personeel.

Zeer vriendelijk en deskundige service

Kwam zonder afspraak met een bandenprobleem. A la minute werd het onderzocht en deskundig verholpen.

Weer prima werk geleverd.

Tis altijd goed bij dit bedrijf

uiterst klantvriendelijk

Maakt gelijk tijd bij spoed, super

Zoals altijd netjes geholpen. Wat beter kan is de afspraak wanneer de auto klaar is. Als gezegd wordt twee uur voor ons geen probleem dat het later wordt maar laat het even weten.

Erg snelle en goede service

Ben nu twee keer voor service geweest en ben allebei de keren snel en naar wens geholpen!!

Het was een goede ervaring

Alles was snel geregeld Het was een goede ervaring

Batterij kapot en meteen een monteur gestuurd om de auto te starten en nieuwe batterij besteld en na een half uur heeft een nieuwe batterij geplaatst en het probleem was opgelost.

Top service!

Snelle reparatie, goede service, duidelijke communicatie.

Keurig geholpen

Zeer netjes geholpen met het maken van een afspraak en de montage van een trekhaak

Is goed

Is goed

Goed geholpen

Alles wordt duidelijk verteld en opgebeld om te horen wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn

+Goede Service

Goede nagekomen afspraken gemaakt en fijn geholpen. Wel vonden wij de reparatiekosten vrij pittig, We hebben de auto nog geen jaar.

Top garage!

Het maakt niet uit of je voor een kleine beurt komt of alleen om je banden spanning te controleren. Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Vriendelijk te woord gestaan, vakkundige reparatie, duidelijk over de kosten, snelle service.

Prima service en werk

Bij service beurt en apk keuring werd ik gebeld werd er gedaan moest worden, zodat ik van tevoren wist wat de kosten zouden zijn. Alles prima gedaan.

Prima service en klantvriendelijk

Vriendelijk personeel en wordt zeer goed geholpen

Ze staan altijd voor ons klaar wanneer we ook komen

Er maken altijd tijd om de auto na te kijken en proberen het altijd gelijk te maken als dat kan, indien nodig brengen ze je naar huis, echt top

Onderhoud was snel geregeld

Prima service. In de ochtend gebracht en om 11 uur stond ie klaar zodat ik weer naar een nieuwe klant toe kon. Aardige lui en wij helemaal tevreden

Zo als altijd een goede afwikkeling van het onderhoud van de auto

Goede en kundige afwikkeling onderhoud auto

Betrouwbare partner met vriendelijke en deskundige mensen

Zowel voor een kleine beurt als een setje nieuwe banden heb ik mijn auto bij Bosch Car Service Hillegom gebracht en dat is me uitstekend bevallen. Je krijgt er goed advies, de werkzaamheden worden netjes en op tijd uitgevoerd en je betaalt een nette prijs.

Deskundige service.

Snel geregeld en keurig afgehandeld.

Snelle service

Na een belletje kon ik de auto gellijk smiddags brengen ,leen auto mee en volgende dag was reparatie klaar.

Aardig personeel

Jonkheer Mockkade 33

2181 AL Hillegom

Over Bosch Car Service Hillegom

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Hillegom! Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.