Boschcarservisce is een fijne zaak

Er wordt tijd voor je genomen en komen gemaakte afspraken keurig na. Voor onderhoud aan je auto ben je daar aan het juiste adres!

Plezierig contact omtrent APK keuring en aanvullende werkzaamheden

Bosch Car Service reageert adequaat op mijn vragen. Communicatie verloopt lekker snel en is meedenkend. Ook is duidelijk wat wel en wat niet kan worden uitgevoerd. Ik ben tevreden.

zeer goede uitleg en service

zie boven

Prima en professionele service

Probleem met ECU (Electronic Control Unit) uitgelezen. Er was meer diagnose nodig , bleek kabelbreuk ,die mijn ALFA dealer niet had gevonden cq verkeerd opgelost had. Kabelbreuk in stekker gerepareerd en kon het over het weekend uitproberen. Werkte prime, geen storingsmeldingen meer. Besparing : 1 nieuwe ECU a € 1800,- (diagnose Alfa dealer)

Top!!

Moeilijke storing in onze auto na veel zoeken erg goed opgelost

Heel fijn geholpen

Fijn ontvangen door de eigenaar. Koffie stond klaar. Nadat de veren waren geplaatst, werd ook nog het water en de olie bij gevuld. Kom hier zeker terug

prettige en vlotte service

prettige en vlotte service

Leveringen zijn later dan afgesproken. Ik hoor teveel wollige verhalen.

De laatste keren dat we onze auto's gebracht hebben moesten we steeds terugkomen omdat onderdelen en materialen niet aanwezig waren. Ondanks de werkzaamheden ruim vantevoren zijn ingepland. Voor een aantal reparaties moesten we terug omdat ze niet goed water uitgevoerd. Ben ook een keer onterecht aangesproken over de betaling van een factuur. Zeer klantonvriendelijk. Een vd monteurs hield een heel wappie-verhaal.

Vriendelijk en deskundig

Komen afspraken na. Ontving vooraf een prijsopgave. Al jarenlang voor mij een betrouwbaar adres,

Gewoon goed

Prima snel geholpen, binnen dag een afspraak en keurig een leen auto beschikbaar. Snel en goed gerepareerd

Vakkundig en vertrouwde service

Bosch Car Service is altijd vakkundig en een vertrouwd adres voor je auto. Vriendelijk team dat vakkundig aan je auto sleutelt. Geven goed advies. Prima!

Staan altijd voor je klaar

Zeer vriendelijk personeel, beleefd, kundig. Helpen je zelfs even snel tussendoor als het n kleine reparatie betreft, bijv lampje verwisselen, olie bijvullen etc.

Prima garagebedrijf.

Prima service. Problemen snel opgelost. Konden ook snel terecht.

Super geholpen.

Ook achter af geven jullie ook nog service op mijn auto,die ik bij van de Put heeft gekocht. Fijn.

Fijne garage goede service

Laatst geweest voor APK keuring en ook met de auto van mijn schoonvader langs geweest. Super service en de auto's snel weer helemaal tiptop

Goede voorlichting Vriendelijke en behulpzame mensen

Vriendelijk, deskundig en servicegericht.

Prettige ervaring met de garage en het personeel.

Prettig bedrijf waar je je als klant welkom voelr

Met het kopen van een andere auto zijn wij van begin tot eind professioneel geholpen. Je voelt je welkom en je word niet gepusht om beslissingen te nemen. Voorts heeft deze garage een fantastisch team met alle kennis die je van een moderne garage mag verwachten. Kortom : voor ons de garage die ik zeer kan aanbevelen!

Een goede ervaring met vriendelijke mensen.

Mijn ervaring is een goede ervaring. Kon snel terecht, voor grote kosten werd er eerst gebeld en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Kortom: goede service!!

Er wordt veel aandacht besteed aan de klant als deze iets heeft te vertellen of vragen over de auto.

Snelle service

Beste service en heel klant vriendelijk. Top garage.

Mijn auto rijdt super !

Ik ben vaste klant en ga ook nergens anders! Altijd meedenkend, en een super service.

Erg behulpzaam

Geeft goeie informatie. Erg vriendelijk

Fijne mensen, super service

Onlangs een andere auto aangeschaft. Zeer prettig gesproken met een van de eigenaren. De vervolgens gekochte auto werd helemaal tiptop in orde afgeleverd. Zeker een aanrader, deze garage!

Jonkheer Mockkade 33

2181 AL Hillegom

Over Bosch Car Service Hillegom

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Hillegom! Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.