Mee denken en uitleggen wat er moet gebeuren. De tijd nemen om service te geven.

Goede en snelle service

Ik be goed geholpen en er is goed overleg geweest, de werkzaamheden zijn goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd

prima!

Denkt mee, is duidelijk over wat gemaakt moet worden en wat de kosten daarvan zijn. Worden geen onnodige kosten gemaakt.

Super service

Top bedrijf

Auto wordt snel en goed gemaakt. Heel blij mee.

Uitvoering klein onderhoud en APK was prima

Het uitgevoerde klein onderhoud aan mijn auto is prima gedaan. Daarbij is tevens een oude accu vervangen, aangezien werd geconstateerd dat deze minder spanning gaf. Na het onderhoud merkte ik op dat mijn benzine verbruik ook een stuk minder is geworden.

Goed geholpen

Grote plus

Goeie ervaringen mee.,staat altijd voor je klaar, ook voor kleine dingetjes en kom er al heel wat jaartjes

Goede zorgvuldige service en vriendelijke medewerkers.

Heel goed geholpen

Ik werd behoorlijk snel geholpen met mijn VW bus, heel fijn. Bij een officiele VW dealer zou het geen 2 maar 6 weken duren voor mijn problemen aan de auto verholpen zouden worden. Alles is netjes verholpen aan de auto. Verder is de eigenaar heel prettig in de omgang en werd ik telefonisch op de hoogte gehouden van het 1 en ander. Alles voelt heel betrouwbaar aan, kortom een aanrader!

Top bedrijf

Word altijd super geholpen

Snel, vriendelijk, goed.

Ik kreeg een leen auto, werd vriendelijk ontvangen en professioneel behandeld. Tevoren kreeg ik een kostenopgave met technische uitleg. Ik vind het een fijne garage.

Top garage,altijd netjes en eerlijk geholpen!

Goede service.

Ik wordt altijd goed geholpen bij Roots, goede service.

topservice

Lekker snel en goed geholpen

Zeer goed en snel geholpen

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd telefonisch contact over wat er eventueel is gevonden/gerepareerd moet worden inclusief prijsopgave. Altijd netjes geholpen en er wordt meegedacht

Super geholpen, erg blij mee!!

Nette en prima service. Uitstekend geregeld!

Een goede zaak

Het is vak bekwaam zaak

Prima!!

Prima service! Gratis leenauto.

Altijd behulpzaam en persoonlijk

Altijd bereid om op korte termijn mee te denken en te helpen. Uitstekende autoservice en erg persoonlijk

De APK en onderhoud weer prima uitgevoerd

Ben al enkele jaren een tevreden klant van Roots.

Staat altijd gelijk voor mij klaar.

Ben altijd zeer over de cervicete spreken ook al is het druk helpt dan gelijk om kleine dingen op te lossen.

Goede service! Zeer tevreden!

Wij komen inmiddels al heel wat jaar bij Roots voor onderhoud en reparatie van onze auto’s. Altijd zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die verleent wordt. En je krijgt altijd een eerlijk advies!

Gewoon goed

Wordt altijd goed geholpen

Overgauwseweg 65-A

2641 ND Pijnacker

Over Roots autoservice werkplaats

Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.