Vakkundig en betrouwbaar

Is altijd beschikbaar en klant vriendelijke en de koffie staat altijd klaar

Deskundig en kennis van zaken.

Auto wordt altijd deskundig en met kennis van zaken onderhouden. John belt je altijd om de kosten te bespreken als er onverhoopt onderdelen vervangen moeten worden om je weer veilig de weg op te sturen

Ik ben weer helemaal blij, auto weer helemaal goed.

Top!

Fijne communicatie, duidelijke factuur en supersnel geholpen. Dank nogmaals

Weer prima geholpen.

Ik heb de APK laten doen , en alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.

Meedenkers met een auto hart

Het geeft een goed gevoel als je je auto bij Roots voor een apk afgeeft. Goed advies, gerelateerd aan de waarde van je auto

Vertrouwen op kundigheid en eerlijkheid van John

Weet niets van auto"s dus ben wat dat betreft makkelijk te bedonderen

Prettig in contact, uitvoering werkzaamheden met toelichting.

Bij het maken van afspraken goede uitleg wat en hoe te doen, wat nodig is of gebeuren moet. Praktische tips gevraagd en ongevraagd. Service-gericht. Gewoon goed.

Als altijd geweldige service

Goeie service, altijd even bellen over de werkzaamheden die gedaan ( moeten) worden en de te verwachten kosten. Meedenken over (voordeliger) oplossingen. Heel klantvriendelijk.

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

goede ervaring

je wordt vriendelijk behandeld en kosten zijn duidelijk, adviezen zijn goed, duidelijk en niet opdringerig

Best mogelijke service

Juiste communicatie, leveren goed werk af en kan altijd langs rijden voor vraag of reparatie.

Prima geholpen door een enthousiaste vakman bij Roots

De APK en onderhoudsbeurt waren netjes binnen een dag klaar. Er werd goed gecommuniceerd over extra werkzaamheden. Kortom een prima eerste ervaring met Roots.

Prima service. Overleg over kosten en toekomstige kosten.

Prima service. Gebeld over uit te voeren werkzaamheden en kosten. Ook fijn dat alvast aangegeven wordt welke werkzaamheden er bij de volgende beurt verwacht kunnen worden.

Zeer kundige automonteur.

Snel en vakkundig. Hier laat ik graag mijn auto onderhouden.

Super deskundig, vriendelijk en snel.

Top garage.

Snelle, goede service en vriendelijk.

Goeie service,staat altijd klaar voor je

Komt afspraken altijd na,en zoekt altijd naar een oplossing

De service is echt superrrrr.

Ik kom al jaren bij het bedrijf om mijn auto te laten keuren, ik ben super tevreden om de goede service.

Roots zorgt altijd goed voor mn auto

Tevreden

Tevreden

Prima !

Prima, zoals altijd.

Snelle goede service

Snelle goede service Ik kan hem zeker aanbevelen

Prime service, duidelijke communicatie!

Perfecte persoonlijke service en perfecte kennis van zaken

Mijn moeder kocht de auto bij Roots. Ik erfde de auto en bleef trouw aan de garage,hetgeen tot mijn uiterste tevredenheid.

Overgauwseweg 65-A

2641 ND Pijnacker

Over Roots autoservice werkplaats

Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.