Prima service, persoonlijke benadering

Geweldige garage, denkt met je mee. Prijs was uiteindelijk lager dan de offerte omdat onderdeel goedkoper was. Waar vind je zo’n garage tegenwoordig nog?

Gezien de reparatie van mijn auto is dat perfect uitgevoerd Daar wil ik John en zijn team voor bedanken

Fijne eigenaar, top service

Weer snel en adequaat geholpen bij probleem

John heeft het vastgelopen lager van het achterwiel snel en vakkundig gerepareerd, tussen alle andere klussen door. Prima service, vriendelijk en vakkundig.

Top autogarage!

Altijd weer een topservice en snel geregeld! Vervangend vervoer als het nodig is. In 1 woord top!

Goede service,maakt waar wat afgesproken is.

Werkt serieus ,vriendelijk en denk mee. Ik ben zeer tevreden.

De reparatie is snel en goed uitgevoerd.

Goede service en een fijn binnen komen.

Na jaren garage Schie, was het het fffff wennen. Telefoontje wat het ging kosten...... Dat was even schrikken, maar na de uitleg en gezellige babbel geeft heeft een goed gevoel. Ook gelijk meegeven wat de volgende service beurt gaat kosten. Dan is dat in iedere geval geen verrassing. Hij rijd weer als een zonnetje. Bedankt Groet Bas en Riet Kouwenhoven

Snel en goede service

Duidelijke en prettige communicatie

Eenvoudig afspraak maken, vraagt naar zaken waarop gelet moet worden waardoor er minder kans is dat je dat vergeet te zeggen, belt tussentijds om te melden wat er gedaan is of moet worden en voert geen dure reparaties uit zonder te overleggen. Prettig contact.

Zeer vriendelijk, deeglijk en professioneel !!

Van het maken van een afspraak, het regelen van vervangend vervoer, het contact tijdens de onderhoudsbeurt en het afstemmen van het weer ophalen van de auto. Het advies, de communicatie en ook de duidelijkheid over de kosten zijn helder. Onderhoud altijd prima en naar wens

Betrouwbaar en goede service.

Perfect geholpen. Top bedrijf.

Super service en een hele fijne monteur

Snel geregeld en vakkundig gemaakt

goede serivce

netjes en snel geholpen voor nette prijs

Snelle service

Goed geholpen

Zeer fijne ervaring:afspraak is afspraak Geen halve maatregelen.

Altijd goede service

Top bedrijf

Netjes en eerlijk altijd goeie prijs

Prima bedrijf.

Een fijn en oplossings-gerichte zaak.

Snelle service en vakkundig

Kom er al 18 jaar, altijd goed en netjes geholpen

Super service!

Persoonlijke, klantgerichte hulp. Ze kennen me! Je bent geen nummer. Snel en vertrouwd!

Overgauwseweg 65-A

2641 ND Pijnacker

Over Roots autoservice werkplaats

Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.