volkomen naar wens.

Wij zijn op een duidelijke manier voorgelicht en na onze beslissing om de hypotheek te verhogen van a tot z geholpen.

Dank je wel voor alles ,ik ben zeker tevreden met hoe het gegaan is .nog maals .THANK YOU

Helder en transparant met eerlijk advies

Als minder digivaardig persoon is alles prettig in overleg en met een beetje hulp goed verlopen.

Plezierig en vakkundig!

Mijn vrouw en ik zijn zeer fijn en vakkundig geholpen met het verkrijgen van financieel inzicht t.b.v. verkoop en koop van een nieuwe woning. De nieuwe hypotheek is met de bank afgestemd en alle behorende documenten tijdig voorgelegd en verder afgehandeld.

Jonathan gaf ons de juiste advies en vertrouwen om ons eerste huis te kopen.

Nadat wij in contact zijn gekomen met Jonathan tijdens het advies gesprek, hebben wij tussen het bieden van huizen af en toe contact gehad over de stand van zaken en extra mogelijkheden om het bieden voor ons gemakkelijker te maken. Toen was het raak: bod geaccepteerd Eigenlijk was de keuze bij ons snel gemaakt om gelijk voor NBG te gaan, puur omdat we er een erg vertrouwd gevoel bij hadden door het goed verlopen advies gesprek en de telefoontjes tussendoor. Tijdens het proces van de hypotheek aanvraag ging ook alles super snel bovenverwachts zelfs, ben namelijk zelf ondernemer en hoorde de horrorverhalen om mij heen dat ze maanden bezig waren. Bij NBG niet, dit alles was in 2,5 week allemaal rond. Mede komt dit door Jonathan die altijd bereikbaar is zowel ‘s avonds als in het weekend om alles zo snel mogelijk voor je rond te krijgen. Daarnaast wordt er ook echt voor je gekeken wat het beste bij jou past, ook voor in de toekomst wordt er nagedacht. Zo zijn wij er achtergekomen dat er veel meer mogelijk is dan we ons zouden voorstellen. Zou ik NBG aanraden jazeker, je bent hier geen nummertje maar een persoon waar ze echt iets voor willen betekenen.

Echt een aanrader!

Jonathan is een fantastische hypotheekadviseur! Alles was binnen twee weken geregeld, wat ontzettend snel is. Hij reageerde altijd snel op onze vragen en gaf duidelijke, overzichtelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden en raden NBG zeker aan!”

Goede communicatie

Prettige samenwerking met Claudia geen vraag was teveel

Hulpvaardig waar en wanneer het nodig is

Geduldig af geacht tot ik een huis gevonden had toen heeft de adviseur meteen snel en goed doorgepakt

Ervaren en hulpvaardig advies.

Er is goed geluisterd, creatief meegedacht aan oplossingen en vervolgens voortvarend opgepakt.

Na komst van adviseur ging alles soepeltjes.

Het onmogelijke naar mogelijk!

Jeroen Willemsem heeft geweldig werkt verricht om de hypotheek te laten slagen. Hij is duidelijk en vakkundig. Na een moeilijk dossier heeft hij met zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen ervoor gezorgd dat ik een hypotheek kon krijgen op korte termijn. Zonder Jeroen was dit ook niet gelukt. Ik zal iedereen aanraden om Jeroen als adviseur te nemen. Dankjewel Jeroen!

Snelle reacties op vragen

Er werd snel en doeltreffend gereageerd op vragen van de aanbieders

Prettige samenwerking

Snelle reactie, duideljjke antwoorden op mijn vragen. Juiste uitleg voor het invullen van mijn portaal. Een adviseur waar je op kan bouwen.

Er wordt goed meegedacht bij niet alledaagse situaties.

Duidelijk en ter zakenkundig

Prettige en duidelijke communicatie waarbij afspraken worden nagekomen. Tevens een goede en ter zakenkundig behandeling van de vragen.

Super snel voor elkaar.

Had maar een week de tijd. Bleek geen enkel probleem.

Prettige samenwerking

Erik maakt gemakkelijk contact en legt zijn zaken goed uit. Voor ons complex lijkt opeens heel eenvoudig. Nadeel is dat je later nog op vragen komt. Fijn dat die ruimte er was om er later nog nader op in te gaan.

Klant vriendelijk en snelle reacties

Wonderbaarlijke ervaring

Peter en Thijs hebben alles uit de kast gehaald om het onmogelijke, mogelijk te maken. Ik ben zeer tevreden met de adviezen die ik heb gekregen en ontzettend dankbaar.

Persoonlijk en terzake deskundig advies

Paul is een uitstekend adviseur. Is goed op de hoogte en een vriendelijke vent. Prima om een financieringstraject mee te doorlopen.

Uitstekende dienstverlening

Dhr. Van Hooff heeft ons uitstekend geholpen om alles inzichtelijk te maken. Hij is een deskundig en prettig persoon. Wij zijn heel tevreden.

Zeer goed advies, persoonlijk en behulpzaam met doorloop van de aanvraag. Alles was in "no time" geregeld. Super gedaan.

De voorbereiding, het gesprek, het proces en de nazorg verliepen vlekkeloos. Onze hypotheekadviseur (expert) Tjerk heeft goed werk geleverd. Korte lijnen, snelle antwoorden en uiteindelijk een mooi voorstel op tafel geheel conform onze wensen. Ook onze dossierbehandelaar Anke verdient een groot compliment.

Keurig geregeld allemaal

Super correcte en snelle afhandeling !

Vriendelijk, vlot en zeer attent

We zijn op een vriendelijke manier zeer vlot geholpen!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.