Jan Haaijer en collega een dikke 10 plus !
Beste Sonja, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je het gehele proces als fantastisch hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Bij het aanvragen van een bouwdepot ben ik snel en vakkundig geholpen door de adviseur, door de korte lijnen is alles snel en duidelijk geregeld. Nadat ik mijn wensen had uitgeproken is er snel gehandeld en een plan opgesteld.
Beste Kevin, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het proces met onze adviseur zo prettig hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Marco kent onze situatie en heeft onze aanvullende hypotheek snel en goed geregeld. Ondanks zijn vakantie op dat moment, reageerde hij direct op onze vragen en kon alles op tijd geregeld worden.
Beste Mieke, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze adviseur Marco je zo goed heeft kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen of andere zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Bij het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur, Glenn, hadden we vanaf het eerste moment een goed gevoel. Het duidelijke financiële plan en fijne discussie's hebben ervoor gezorgd dat wij dit traject graag samen met hem zouden willen doorlopen. Het verdere verloop van documenten uploaden tot uiteindelijke hypotheekaanvraag ging erg soepel. De communicatie was duidelijk en we kwamen niet voor onverhoopte verrassingen. Al met al, een erg fijne samenwerking met een uitstekend advies!
Vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel . Duidelijk en heldere informatie. Antwoord op al onze vragen en uitstekende begeleiding. Snel en adequaat handelen.
Beste Dolph, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je het proces zo prettig hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen of andere zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Zeer fijne ervaring vanaf minuut 1. Als je Paul een opdracht geeft dan weet je dat het goed komt. Hij denkt mee en vooruit. Kortom denken in mogelijkheden! Dit is helemaal fijn voor ons als starters!
Beste Maurice, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze adviseur Paul je zo goed heeft kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Deskundig
Beste Ad, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je het proces als goed, snel en deskundig hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen of andere zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk altijd weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Goede uitleg
Beste Jack, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je de uitleg goed vond en alles zo goed geregeld is. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Prima ervaring die ik graag met andere wil delen, Een prima adviseur met goede kennis van zaken. Alles was zeer duidelijk en overzichtelijk
Beste Marinusl, Bedankt voor je 5-sterren review. Goed om te horen dat je het gehele proces als prettig hebt ervaren. Mochten er in de toekomst nog zaken zijn waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Onze NBG-adviseur Francis is creatief, kent de wegen bij de hypotheekverstrekker en houdt de moed erin. Geen sinecure om tegenwoordiger als ondernemer en boven de 57 jaar een hypotheek te krijgen.
Beste Britta, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze adviseur je, ondanks dat het geen gemakkelijke weg was, toch zo goed heeft kunnen helpen. Mochten er in de toekomst nog zaken zijn waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Zijn heel goed en hebben goed specialistisch Advisor Ik ben heel blij mee van hun.
Beste Alaa, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of andere zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
We hebben het advies als zeer prettig en duidelijk ervaren. Zijn goed begeleid en geadviseerd.
Beste Joke, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo goed begeleid en geadviseerd bent. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Wij hebben een prettig eerste gesprek gehad met Elly Elshof, echter zijn wij van mening dat ze niet goed heeft geluisterd naar onze wensen. Wij hebben vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt dat ik, Rob , het huis alleen zou willen kopen, echter gaf zij gelijk aan, dat dit ws niet mogelijk was en dat we het inkomen van mijn vriendin nodig hadden. We hebben aangegeven dat dit moeilijkheden zou opleveren ivm een BKR A3 notering. In dit eerste gesprek gaf ze aan dat hier toch wel mogelijkheden voor zouden zijn. Helaas bleek dit niet het geval, na zes weken ellende en vele akties van onze kant. Toen bleek het toch mogelijk dat ik, Rob, toch meer hypotheek aan kom en zou het bij Obvion, binnen 3 werkdagen geregeld kunnen zijn, als alle documenten in orde waren, bijna dagelijks kwam er weer wat bij wat aangeleverd moest worden, wij waren echt aan het einde van ons latijn, de laatste dag is het uiteindelijk geregeld, we zijn hierdoor extra geld kwijt aan notariskosten en dubbele taxatie kosten. Elly is een prettig persoon, maar wij zouden nooit opnieuw voor jullie kiezen
Beste Rob, Bedankt voor je review. We hebben uw dossier bekeken en contact met uw adviseur hierover gehad. Hieruit blijkt dat de hypotheek alleen op uw naam in 1e instantie niet haalbaar was en is. U wilde desondanks wel graag de woning kopen en u zou hier ook samen met uw vriendin in gaan wonen. We snappen dat het traject voor de aankoop van de woning zenuwslopend kan zijn, ondanks dat heeft onze adviseur er alles aangedaan zich maximaal in te spannen om de hypotheek rond te krijgen, dit is uiteindelijk gelukt. Hopelijk kunt u ondanks het niet geheel soepel lopende traject toch genieten van uw nieuwe woning. Met vriendelijk groet, Sanne Luchtenburg NBG
Perfecte service, door beide betrokkenen zowel Jeroen als de dame die de administratieve werkzaamheden doet. Je kan altijd bellen en word direct geholpen.
Beste Jan, Bedankt voor je 5-sterren review, fijn om te horen dat je ervaring met NBG zo positief is geweest. Ook in de toekomst staan wij weer graag voor je klaar bij vragen of andere zaken. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Onze Financiel Adviseur Koen Verheijen heeft ons stap voor stap duidelijk door het hele proces heen geholpen!
Beste Siep, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze adviseur Koen jullie tijdens het proces zo goed heeft kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen of andere zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Alles goed en duidelijk!
Beste Peter, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles goed is geregeld en duidelijk is overgekomen. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Goed geholpen het gehele traject door Arjen. Hij weet waar hij het over heeft en begeleid de hele aankoop stap voor stap. Voor vragen staat hij snel klaar en is heel erg bereidwillig. Dank voor de fijne samenwerking!
Dag Sander en Lisa, Dank voor de beoordeling. Jullie zijn lang op zoek geweest, maar we hebben een mooi samenwerkingstraject achter de rug. Dat is feitelijk ook gewoon een compliment naar jullie. Heel veel woonplezier gewenst!! Maar we spreken elkaar nog wel. Groet, Arjen Sietsma
Het contact met de adviseur was direct heel fijn. Ik ben als alleenstaande heel erg goed geholpen. Heel hartelijk bedankt met name Siebren Ekelnans voor zijn hulp.
Beste Petra, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je ervaring met NBG zo positief is geweest. Mocht je in de toekomst nog zaken hebben waar NBG je bij kan helpen, dan staan wij natuurlijk graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Goede uitleg en directe en snelle service
Beste Klaas, Heel erg bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te lezen dat je de uitleg en service als prettig hebt ervaren. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, staat NBG natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Snelle en persoonlijk advies. Bijna alles wordt voor je geregeld.
Beste R. Bedankt voor je positieve review. Prettig om te horen dat je geheel naar wens bent geholpen. Natuurlijk staan onze adviseur ook in de toekomst graag weer voor je klaar, neem dan ook gerust weer contact op bij vragen of andere zaken. Met vriendelijk groet, Sanne Luchtenburg NBG
Mijn case een enigzins complexe hypotheekaanvraag, vereiste grondige kennis van zaken en verdergaande ervaring met de banken. Tijd speelde ook een factor van belang. Alles is van begin tot eind uitstekende opgepakt door NBG door een zeer ervaren bemiddelaar met achter hem een zeer goed op elkaar ingespeeld team. Paar onverwachte tegenslagen maar allemaal snel en vakkundig door het NBG team opgelost. Resultaat is een 100% score naar volle tevredenheid. Absolute aanrader. Andere keuze voor mij ondenkbaar.
Beste Rob, Bedankt voor je positieve review, wij waarderen dat enorm. Fijn om te horen dat alles van begin tot einde uitstekend is opgepakt en dat het ondanks de tegenslagen toch snel en vakkundig is opgelost. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar NBG je bij kan helpen staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
Zie bovenstaand
Beste Maria, Bedankt voor je positieve review, wij waarderen dat enorm. Fijn om te horen dat de aanvraag van de hypotheek correct is afgehandeld. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar NBG je bij kan helpen dan staan wij natuurlijk weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
geen
Beste Geert, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je het advies als prettig hebt ervaren. Mochten er in de toekomst nog zaken zijn waar NBG je bij kan helpen staan wij natuurlijk altijd weer voor je klaar.
Al enige tijd maken wij gebruik van de kennis en kunde van NBG. Tjerk en Anke zijn helder en duidelijk in hun communicatie en onze hypotheek was snel geregeld. Fijn om deze zorg bij ons weg te nemen, dat scheelt een hoop zorgen en gedoe!
Beste Cees en Petra, Wat fijn om dat te horen! Ik heb ook erg genoten van het proces van deze hypotheek (de derde alweer) en deelgenoot te mogen zijn van de weg die jullie bewandelen en daar van dienst te kunnen zijn met mijn specialisme. Met vriendelijke groet, Tjerk Dijksterhuis
Prettige ervaring met kennis van zsken. Prima.
Beste Louise, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je ervaring met NBG zo prettig was. Ook in de toekomst staan wij weer graag voor je klaar om je helpen, schroom dan ook niet om weer contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Sanne Luchtenburg NBG
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.