Heel zorgvuldig

Prettige ervaring met kennis van zsken. Prima.

Ik vind het 1 grote rotzooi

Leonie Arnolds kan hier waarschijnlijk niets aan doen, maar de regelgeving waaraan voldaan moet worden is 1 hele grote bende. Ik denk dat ik 200 a4 tjes heb geüpload en gedownload. Als ik alles van te voren had geweten, was ik er nooit aan begonnen. Nu ik denk klaar te zijn, begint de notaris weer stukken te vragen in het kader van zgn witwassen. Ik ga er echt van over mijn nek. Ondanks dat ik bij BDO klant ben, geen schulden heb, behalve hypotheek, altijd op tijd mijn belastingen betaal enz, telt de mens niet meer in deze maatschappij. Alles is lastig en moeilijk. Maar goed jullie kunnen er blijkbaar ook niets aan doen. De mensen die ik spreek hebben bijna allemaal dezelfde ervaring, bah

Erg prettig

Contact was snel, fijn en (het belangrijkste): eerlijk. Onze adviseur gaf een eerlijk advies waarop wij konden bouwen. Open en eerlijkheid zijn twee dingen die wij enorm belangrijk vonden en dat is wat we kregen.

Duidelijke begeleiding

Bij het aanvragen duidelijke begeleiding gekregen.

Rob van Drimmelen is een fantastische adviseur!

Rob van Drimmelen is een fantastische adviseur! Je hebt mij zo goed geholpen omdat je mij op een laagdrempelige, vriendschappelijke wijze gerust kon stellen bij het kopen van mijn eerste huis. Je gaf mij zakelijk overzicht en goed inzicht in mijn situatie zodat ik de juiste keuzes in rust kon maken. Ik ben je eeuwig dankbaar Rob.

Perfecte ervaring in alle opzichten

Contact met NBG was prima, duidelijk en snel. Contactpersonen waren zeer behulpzaam. Een groot pluspunt was de persoonlijke benadering van de adviseur Dhr. Angelo Geurts.

Top geregeld

Mijn adviseur Erik de Vos heeft zich uitermate goed ingezet en alles tot in de puntjes geregeld Ben zeer tevreden

Als warm dekentje op een koude winteravond.

Het fijne was, dat veel dingen nog buiten kantoortijd geregeld konden worden. Ik heb ook het gevoel, dat we bij een andere adviseur hetzelfde NIET voor elkaar hebben gekregen.

Vlotte, persoonlijke dienstverlening!

Onze adviseur Lancer Huijbregts heeft vanaf het eerste contact blijk gegeven van zijn kennis van zaken door op een prettige, heldere en persoonlijke manier onze financiële wensen vorm te geven! Onze zeer gewaardeerde dank daarvoor!

snelle service en vertrouwd

duidelijke lijnen en vertrouwd gezicht

Uitstekende begeleiding bij hypotheekaanvraag en adviezen voor andere verzekeringen

Wij hebben het voorrecht uw adviseur Beata Ender toegewezen te krijgen. Onze wensen en behoeften heeft zij weten te vertalen waardoor het haalbaar is. Te meer omdat wij nauwelijks ervaring hebben met hypothekenaanvragen. De kenmerken van uw bedrijf ( no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend ) is bij haar heel herkenbaar. Een praktijkvoorbeeld: Zelfs tijdens haar vakantie kon ik voor vragen bij haar terecht. Wat ik ook bij haar zeer waardeer is dat zij een warme en prettige persoon is om samen te werken. Zij en andere betrokken collega's hebben ons vanaf begin tot goedkeuring van ons hypotheekaanvraag uitstekend begeleid. Dank daarvoor.

Goed advies en begeleiding voor het opnemen van de overwaarde van ons huis

Het was een hele prettige ervaring. Voor mij was het mijn eerste hypotheek aanvraag waardoor ik helemaal niet bekend was met het proces. Ik werd goed geholpen met alle vragen. Mijn adviseur Jurriën reageerde snel en gaf duidelijk antwoord. Ik ben blij dat ik mijn hypotheekaanvraag via NBG heb laten lopen dit heeft mij veel tijd en energie bespaard.

Super snelle reactie, positieve en creatieve oplossingen!!!

Uiterst positief

Persoonlijk en professioneel

Het is zo prettig dat het contact niet via computer of zoom was, maar gewoon bij ons thuis. Het persoonlijke contact geeft vertrouwen en werkt echt zoveel beter. De medewerkster van NBG heeft ons voortreffelijk begeleid! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Perfecte dienstverlening

Waar andere adviseurs stoppen ging onze hypotheekadviseur door om het maximale eruit te halen voor de klant. Wij zijn super blij met onze hypotheekadviseur en natuurlijk ook met het behaalde resultaat. In 1 woord 'TOP'!

Super geholpen

Heel goed advies wat bij mij past voor nieuwe hypotheek Snel reactie bij vragen Nieuwe hypotheek snel geregeld Met daarbij de uitleg over de hypotheek Fijne omgang met adviseur

Helemaal goed

Prettige en vertrouwenwekkende bejegening. Goede advisering. Fijne ondersteuning bij het proces van de aanvraag.

Maatwerk!

Wij zijn jullie dankbaar voor de goede begeleiding.

De passie en kennis die Dick Nagelhout uitstraalt spreken me zeer aan

Dhr. Nagelhout heeft zeer bekwaam mij door een wirwar aan regels en procedures heen geloodst . Dankzij hem hoefde ik niet over te gaan naar een min of meer gedwongen verkoop van mijn huis. Ik ben hem hier zeer erkentelijk voor.

Professioneel, adequaat , positief

Waar een wil is, is een weg. Kijken naar mogelijkheden, ipv de focus te leggen op de beperkingen. Snelle actie en communicatie, klantvriendelijk en servicegericht. Voor wat betreft mijn situatie, een echte 'Life Saver' !

Snel en vakkundig geholpen, met zeer goed advies.

Om ons huis te verduurzamen stukje hypotheek erbij genomen. Tot een bepaalde hoogte om geen extra hoge rente te krijgen. Goed advies en snel geregeld! NBG denkt mee…zeer prettig ervaren, Een echte aanrader!

Zeer positief, duidelijk en snel

We hebben duidelijke gesprekken gehad waardoor we goed wisten waar we aan toe waren. De goede communicatie was zeer op prijs gesteld. Zeker aan te raden!

Hele betrouwbare en snelle service van een top bedrijf!

Wij hebben als Hypotheekadvisseur Arjen Sietsma gehad en hij heeft echt geweldig werk neer gezet. Heeft ons precies geholpen bij de hulp die wij nodig waren. Hij reageerde snel en was duidelijk in wat hij van ons verwachtte. Daarnaast ook super tevreden over de klantvriendelijkheid van NBG! Top service!

Beloftes niet nakomen, niet de verwachte expertise

Tijdens mijn zoektocht voor een onafhankelijke hypotheekadviseur was mijn doel om een alternatief te vinden dat goedkopere hypotheekrente kan aanbieden dan ABN AMRO. Met ABN AMRO had ik zelf al contact gehad, want dit is mijn huisbank, dus ik wist dat ik hier wel terecht kon, echter zijn zij niet de goedkoopste. Na reeds een aantal telefoontjes naar andere adviseurs (o.a. Mister Mortgage en Trifium Hypotheken) werd mij door deze eerlijke adviseurs al tijdens het eerste telefoongesprek verteld dat ik via hun met mijn (internationale) situatie echt alleen bij ABN terecht kan, dus kan ik beter daar direct heen gaan, als ik toch al contact heb met ABN. Toen kwam ik in gesprek met NBG. Superleuk eerste gesprek. Adviseur beloofde dat het absoluut mogelijk was om een beter alternatief met lagere rente dan de ABN AMRO te vinden in mijn situatie. Met deze belofte op zak, en zelfs akkoord met een extra fee voor “maatwerk” advies vanwege onze internationale situatie, ging ik in zee met NBG. Vervolgens, om een lang verhaal korter te schrijven, wordt onze hypotheek ingediend bij Aegon vanwege het mooie rentetarief. In de cruciale weken dat ik financiering voorbehoud heb wordt onze aanvraag echter afgewezen vanwege onze internationale situatie. Aegon zegt hier niet in mee te gaan, het inkomen van mijn vriendin kan niet meegeteld worden. Tot zover dus het maatwerk van NBG, waar ik extra voor betalen moet. Maatwerk was het geweest als de adviseur van tevoren op onderzoek was uitgeweest of had geweten of ik wel of niet bij Aegon terecht kon. Ook ben ik niet geinformeerd dat ik al via de notaris een betaling kon laten doen aan een aannemer tijdens de overdracht, zodat je niet hoeft te wachten op de 2 weken termijn waarna het bouwdepot actief is bij de hypotheekverstrekker. Waardoor ik dus met aannemers zat waarvan ik de facturen niet kan betalen

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.