Toch gelukt

Na 2 jaar vechten dankzij jullie toch gelukt

Fijn samenwerken

Wij hebben de samenwerking met NBG Hypotheken als fijn ervaren. Onze contactpersoon Leonie deed er alles aan om de aanvraag zo snel mogelijk rond te krijgen en dat is gelukt.

Professionele, persoonlijke, goede en snelle service

Binnen 4 weken hypotheek van A tot Z geregeld, het voelde voor mij met Marlou meteen erg vertrouwd vanaf het eerste gesprek thuis tot en met alle documenten aanleveren en verwerken via het Klantportaal. Ondanks de vele vragen mijnerzijds werd er steeds zeer snel en adequaat gereageerd door Marlou Koenraads en haar rechterhand Patricia Wezenberg. Niets was teveel voor deze twee professionals, hiervoor mij hartelijke dank.

Professioneel, kundig en persoonlijk.

de tweede keer dat ik met Leonie samen werk voor een aanvraag. De eerste keer voor onze standaard hypotheek verliep zonder slag of stoot, de aanvraag van de bouwdepot had iets meer voeten in de aarde vanwege een afkeuring vanuit de bank. Leonie kwam direct met ideeën om dit aan te vechten en heeft dit kundig en snel gedaan! Ze onderhield goed contact zodat wij wisten waar wij aan toe waren. Voorlopig hoop ik dat het verbouwen en verhuizen klaar is, maar mocht het ooit weer nodig zijn, zou ik blindelings weer voor Leonie & NBG kiezen!

Buitengewoon prettig en duidelijk voorgelicht.

Er is een wereld voor ons open gegaan en dat heeft er toe geleid dat we een huis hebben kunnen kopen dat geheel aan onze eisen voldoet. Heel plezierig en duidelijk begeleid en zonder deze hulp hadden we dat nooit zo vlot voor elkaar gekregen. Heel veel dank hiervoor!!

Ik zou niks meer veranderen aan het concept. Vanaf het eerste moment dat we met NBG Marlou Koenraads in gesprek gingen om te bespreken of zij onze hypotheek konden regelen, stapten wij in een warm bad. Karin van Heugten zorgde later voor de puntjes op de i. Eigenlijk waren alle collega's van NBG behulpzaam. Sleutelwoorden: ontzorgen, een luisterend oor bieden, professioneel advies geven, service gericht te werk gaan. Van deze werkwijze kunnen menige bedrijven nog leren. Uitermate tevreden.Een pluim!

Goede dienstverlening

.....

Goede uitleg bij vragen en snel reageren op vragen

Mijn ervaring is super goed en ik ga dit zeker bij andere mensen aanbevelen. Wij zijn zeer goed geholpen door Jeroen Verbeek hij heeft veel voor ons geregeld en ook snel

100% tevreden.

Werd keurig door Alain behandeld en dat wat hij zei of adviseerde klopte altijd. In de laatste fase ook enkele keren contact gehad met Karin, ook dat verliep super goed. Dit waren dus mensen die hun afspraken nakomen en waar je van op aan kunt. Groet Gerrit.

Adequaat en snel

Wij zijn erg goed geholpen door Jasper en Karin, 'ontzorgd' zou je kunnen zeggen. Bij vragen altijd vlug een reactie en duidelijke uitleg.

Geweldig geholpen door de adviseur!

Van het begin af aan heb ik goede adviezen, een luisterend oor en geduldige begeleiding ondervonden van adviseur Paul van den Heerik. Hij heeft zich ingespannen om de beste hypotheek voor elkaar te boksen voor mij, en met succes. Geen moeite was hem teveel. Dank je wel Paul!

Heel goede, fijne begeleiding, uitleg en medewerkers (vooral Peter van Strijen) tonen betrokkenheid

NBG was altijd- en op ieder tijdsstip bereikbaar De adviseur konden zich inleven in onze persoonlijke situatie. Als klant hadden we nooit het gevoel onbenullig te zijn als we een situatie of vraagstelling niet direct konden plaatsen. Deze service staat in groot contrast met vele andere (overheids-)bedrijven die niet de tijd nemen om de klant te woord te staan of te begeleiden. De adviseurs zijn zeer thuis en bekwaam in hun vak zodat ze iedere situatie direct weten te plaatsen.

Goede advies

We hebben goede adviezen gekregen en de adviseur belde overal naar toe zodat wij zelf niets hoefde te doen. Dat gaf een enorme rust. Ga zo door

Prima afhandeling

Goed contact met de heer Jan Dijkerman

Wereld team

Beste Karin en Robin jullie hebben ons zeer goed geholpen als team stonden jullie altijd voor ons klaar mijn dank hier voor en stelde ons altijd gerust gr Ton en beebs

Zeer hands-on en bereikbaar - zonder meer aan te raden

Leonie Arnold is een vriendelijke en toegankelijke adviseur en rent voor haar klanten - mijn hypotheek was snel geregeld, en dat is prettig in een situatie waarin je snel duidelijkheid wenst. Professionele aanpak met een menselijke maat - zoals je het altijd wenst.

Een goede ervaring

Met behulp van adviseur Paul van den Heerik heeft hij aan goed geholpen bij de papierwinkel en de adviezen

Uitstekend en goede service!

Peter is erg behulpzaam en neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen. Ook heb ik goede adviezen waardoor ik volledig vertrouwen had in Peter. Ook in het hele proces heb ik me geen zorgen gemaakt, want ik werd goed op de hoogte gesteld met extra uitleg!

Welke hypotheekadviseur komt er tegenwoordig nog bij je aan huis om alles door te nemen? En de hele hypotheek geregeld binnen 2 weken. Kom daar eens om bij een grootbank als Rabo of ABN.

Prima geholpen

Onze adviseur Arjen Sietsema heeft ons uitstekend geholpen. Om maar te zeggen een dikke tien.

Passende Service

na een goed en snel advies . direct de keuze gemaakt en op een simpele manier via het portaal alle documenten kunnen aanleveren. Ze waren altijd bereikbaar en snel met antwoorden

Prettige en snelle service

Afhandeling financieel advies verliep vlot en gaf goed inzicht in de financiële mogelijkheden.

Met NBG Hypotheken in zee te is ons prima bevallen.

Mijn ervaring is deskundigheid van de adviseur.

Patrick de Velde Harsenhorst is een top adviseur!

Wij hebben de werkwijze van Patrick als enorm fijn ervaren, altijd bereikbaar en schakelt enorm snel als er vragen of opmerkingen zijn. Een hypotheekadviseur die echt niet te beroerd is om te werken. Patrick is een sympathieke, rustige en vooral vakkundige adviseur die letterlijk van alles op de hoogte is. Kortom; zoek je een adviseur die alles voor je uit handelt neemt bel Patrick!

Betrouwbare partner voor particulieren

Alles keurig en helder weergegeven. Via een portaal alle benodigde document downloaden of up loaden. Status van de voortgang. Ziet er keurig uit en werkt ook prima. Daarnaast het contact zowel met de adviseur als de dossierbehandelaar is prima. komen alle gemaakte afspraken na. kortom een fijn bedrijf.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.