Zeer fijn en goed

Wij hebben hele fijne en duidelijke gesprekken gehad zowel telefonisch als met een thuis gesprek. Alles was heel gemoedelijk en fijn.

Snel handelend en kwaliteit

Onze mogelijkheden in tijd waren beperkt, snelle oplossing is gezocht en gevonden

Goede communicatie en snel resultaat

Marco is de adviseur in kwestie en heeft na een belletje snel gehandeld en het een en ander in kaart gebracht. Snel met de bank geschakeld waarna de offerte volgde. Dus korte lijnen en een transparant proces.

Goed advies, korte reactietijd

Zeer tevreden met bemiddelaar Alco Veldhoen

Geweldig advies en super behulpzaam!

Mijn adviseur heeft mij uitstekend geholpen, tijdens de advies gesprekken werden mijn wensen goed in kaart gebracht en werd hier vervolgens juist op gehandeld. Als ik tussentijds vragen had dan stond mijn adviseur altijd klaar om mij direct te helpen.

Prettig om mee te werken

Als tussenpersoon tussen de bank c.q. hypotheekverstrekker heb ik zeer prettig met NBG hypotheken samengewerkt.

Heel fijne & duidelijke ondersteuning van Erwin

Het platform waar de bestanden op gezet diende te worden was het enige wat wat beter kon (werd telkens uitgelogd). Veel vragen gehad, maar geen vraag was te veel zelfs als die al eerder gesteld was. Bedankt!

Prettig

Erg vriendelijk en een goede uitleg.

Fantastisch begeleid door NBG

Ben zeer deskundig en behulpzaam begeleid tijdens het gehele proces. Thomas stond altijd voor me klaar en hielp me daar waar nodig.

Goed maar veel zelf doen

Dienst verlening is goed, snel een afspraak kunnen maken, maar je staat continu te printen scannen en terug sturen. Ben 61 en je moet het op afstand maar begrijpen en zien in te vullen en sommige vragen wat ze ermee bedoelen snapte ik niet. Maar voor de rest alles snel geregeld.

Perfecte service en behandeling van vragen

Ben uiterst goed behandeld door lancer huijbregts. Alles wat gezegd is en afgesproken heeft hij waargemaakt . En zal hem ook adviseren aan kennisen.

zeer duidelijke, vriendelijke, geduldige begeleiding en support

Ik heb de begeleiding en ondersteuning van NBG als zeer duidelijke en vriendelijk ervaren. Ik kon met al mn vragen terecht en er werd serieus, geduldig en adequaat op gereageerd. Zeer tevreden !

Geweldig en snel geholpen.

Weer geweldig geholpen door onze adviseur Claudia, zeer kundig en vakbekwaam. Wij zijn zeer tevreden.

Professionele

Perfect geholpen door deskundige mensen

Door onze mindere maten van met moderne laptops ging er van alles fout .Of we wisten het niet .Onze Adviseur Beata Ender heeft ons zogoed geholpen dat alles perfect afgesloten is Dank jullie allemaal van NBG Hypotheken MVG Huub en Ellen Dohmen

Heel vriendelijk en hulpvaardig

Heel vriendelijk en behulpzaam

Goede begeleiding

Ik ben goed geholpen. Alleen had ik niet geweten welke documenten er allemaal nodig waren voor het oversluiten van mijn hypotheek

Zeer prettige ervaring!

Met behulp van NBG een goede hypotheek verkregen. De snelheid en hulpvaardigheid zijn er goed. Door het portaal was het super overzichtelijk in te zien welke documenten in nog aan moest leveren. Ik voelde me erg serieus genomen, en het aankopen van mijn huis heeft me letterlijk geen stress opgeleverd!

Prima en snel geregeld

De hypotheek moest razend snel geregeld worden. Dit heeft Dick Nagelhout in een zeer korte tijd voor elkaar gekregen. Complimenten, anders was het ons niet gelukt.

Zeer klantvriendelijk

Nadat we een eerste kennismaking een jaar geleden gehad hebben met Erwin, heeft hij de mogelijkheden qua hypotheek onderzocht. Toen e.e.a concreet werd heeft hij vlot ons door het proces geleidt om de hypotheek aan te vragen en een goed financieel plan op te stellen. Op vragen werd snel gereageerd. Hele goede service en meedenken.

supersnelle , vriendelijke en succesvolle bemiddeling.

na een lang vervelend traject met een hypotheekadviseur van een ander bedrijf kwam ik bij dhr. Gerrit de Groot terecht. Deze handelde heel snel, 1 minuut na mijn aanvraag belde hij al, week later zat hij aan tafel om alles door te nemen en 2 dagen later kwam het aanbod al van de bank. Zó kan het dus ook. Gerrit heel erg bedankt!!

altijd bereikbaar voor advies

Snel afspraak gemaakt met de adviseur. Adv. komt betrouwbaar en professioneel over en geeft goede uitleg over het te nemen traject. Alles wordt snel op papier gezet en online verzonden. Enkele misverstanden mbt. hypotheek aanvraag werd snel afgehandeld. Het is goed om het hele traject begeleid te worden door één adviseur, waar je met al je vragen terecht kan.

Duidelijk en snelle reactie ook vriendelijk

Er moesten veel documenten gescand worden en ben daarin goed geholpen om dat technisch vlot te kunnen doen.

Kundig geholpen

Wij zijn heel kundig geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Het gehele proces verliep bovendien erg snel. Het contact was prettig. Wij zijn heel blij met alle goede zorgen!

Wij zijn compleet ontzorgd in alles wat komt kijken bij een best gecompliceerde woning-financiering.

Claudia Admiraal, onze financieel adviseur, heeft haar kennis en professionaliteit volledig aan ons ten dienste gesteld voor het verkrijgen en regelen van een hypotheek. Wij zijn meer dan tevreden en raden een ieder NBG en Claudia in het bijzonder aan als adviseur. met vriendelijke groet, Isa en Ed.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.