Duidelijke uitleg en veel geduld. Het ging allemaal heel soepel.

Reageren snel en alles is prima te volgen.

uiterst tevreden

Wat NBG schrijft over hun dienst verlening op vlak van hypotheken, klopt gewoon. juist dat beetje extra motivatie in uitzonderlijke situaties bewijst de interesse voor de klant en de passie voor het vak.

Terzake en behulpzaam

Alles binnen 3 weken geregeld. Aanleveren van stukken gaat super makkelijk. Adviseur vriendelijk en zeer behulpzaam. 100% aan te bevelen

Prettig, snel en ter zake kundig advies

Wij hadden Michel Pfeil, als adviseur waar we direct een goed gevoel hadden bij ons eerste gesprek met hem. Op het moment dat wij een woning op het oog hadden heeft hij ons persoonlijk, mail en via whatsapp goed geholpen. We hebben verschillende opties bekeken en daar kwam een voor ons goed passend advies uit en binnen de kortste keren was alles rond en zitten, we mede dankzij de Adviezen van Michel, nu op onze logia te genieten van de mooie avond

Plezierige en betrokken is mijn ervaring met NBG Hypotheken.

Na mijn eerste aanvraag werd er snel contact met mij opgenomen. Een plezierig en onderhoudend eerste gesprek gaf ons meteen vertrouwen. de rest van het traject werd professioneel afgehandeld met een correcte doelgerichte communicatie waaronder de efficiënt ingerichte website.

De service van Claudia was persoonlijk, betrouwbaar en fijn resultaat

Claudia voorziet ons al een paar jaar van advies en organisatie. Wat erg fijn is dat de benadering persoonlijk en betrouwbaar is. Ze neemt je mee in begrijpelijke taal en geeft advies vanuit nuchter verstand en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Toppppppp

Ik ben echt heel tevreden. Zo kundig allemaal. En financiering was echt heel snel rond. Goede uitleg en rekensommen. De stress die ik had was achteraf echt totaal niet nodig geweest. Jan en Karin hebben alles zo keurig uitgelegd. Ik ben ze heel dankbaar. Goed bereikbaar en alles uit handen genomen.

Jasper heeft prima service verleend Wy zyn niet zo handig op de computer Jasper deed het wel even Dankjewel Jasper

Top!

Top geregeld door Niels. Bij vragen, kregen wij snel antwoord + goed advies. Kortom, een aanrader voor iedereen!

Zeer tevreden met de deskundigheid en proactieve instelling van de adviseurs en bemiddelaars

Ik ben zeer met tevreden met NBG Hypotheken. Mijn adviseur Peter Strijen was uiterst zorgvuldig, deskundig en proactief. Hij legde alles heel keurig en duidelijk uit. Hij nam hier de tijd voor. Zijn advies was altijd heel goed onderbouwd. Dit zorg ervoor dat je met veel vertrouwen een hypotheek afsluit. De bemiddelaar Rene van Boxter was ook heel goed. Hele sterke en snelle communicatie. Ik zou NBG op basis van mijn ervaring zeker aanraden.

Een super klantvriendelijk, betrokken en resultaatgericht!

Met mijn adviseur, Jeroen Verbeek mocht ik geluk hebben. Dat is zeker niet vanzelfsprekend! Hij reageert snel, luistert goed, werkt resultaatgericht en wat nog belangrijker is hij denkt mee in oplossingen!! Nogmaals dank Jeroen, zoals ik al zei: je bent een topper!!

Gouden geduld

Het was vertragend proces, niet te wijten aan NBG maar door andere omstandigheden. Door stalen geduld te hebben en vertrouwen in elkaar vandaag 2 juni de grande finale gehaald Ik Patricia bezoek notaris afscheid oude hypotheek en dan ook nog te horen gekregen dat de nieuwe hypotheek akkoord is. Ik ga in ieder geval een goed weekend tegemoet (✯◡✯)

Duidelijk en persoonlijk

Ik heb het contact met Elly als heel fijn ervaren, maar ook duidelijk en eerlijk. Ze luistert ook goed en pakt dingen snel op zodat je hypotheekaanvraag eigenlijk heel snel gaat! Daarnaast is de nazorg heel fijn en denkt ze ook meteen mee aan de verzekeringen in huis! In een woord super!

Jammer, niet echt 100% tevreden

Het eerste contact was vertrouwd en zeer duidelijk. Het moment om actie te ondernemen. Het lijkt er allemaal op dat het snel geregeld zou zijn. Maar helaas was dat niet het geval. Probleem naar probleem. Eerlijkheidshalve was het niet alleen de schuld van nbg. De communicatie verliep zeer slecht en heb veel moeten ondernemen en initiatieven moeten tonen om de deal rond te krijgen. De adviseur heeft te wensen overgelaten in de communicatie. Teleurgesteld!!!!. De keurige en zeer correcte dame, mevrouw Van Heugten heeft ons er uiteindelijk goed door heen geloodst. Daarover zeer te spreken. De eerste contacten vanaf november 2022 heeft geduurd tot 5 juni 2023. Nu alles geregeld. Jammer dat het zo moeizaam verlopen is anders was de beoordeling zeker een cijfer 9 geweest.

Professioneel advies in een vriendschappelijke sfeer

Met lichte groningse achterdocht ging ik het adviestraject in, maar dat veranderde al heel snel in vertrouwen. Het traject verliep heel plezierig, alle tijd, eenvoudige uitleg, goede adviezen. En misschien wel het belangrijkste, in een bijna vriendschappelijke sfeer. Ik voel mij ontzorgd! Als ik een cijfer moet geven, wordt dat zeker een 10!

Heel goed en vakkundig geholpen

Goede ervaring

Heel goed

Een goede adviseur goed duidelijk met adviezen.

Transparant, helder, persoonlijk, betrokken.

Arjen Sietsma heeft mij geweldig geholpen. Hij luistert heel goed. De vele vragen heeft hij geduldig en goed uitgelegd. Het maken van afspraken verliep ook vlot. Daarnaast vond ik het heel fijn, dat het contact persoonlijk was en dat ik niet via de computer de overwaardehypotheek moest regelen.

personelijk, professionel, vriendelijk

Heel blij mee met de advies die ik kreeg, heel snel, altijd to do point, met super veel steun.

Super snel, vriendelijk en meedenkend!

Ik werd door een vriend aangeraden om NBG in te schakelen voor het regelen van mijn hypotheek en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik kreeg te maken met Arjen Sietsema, een ontzettend vriendelijk persoon die altijd voor ons klaar heeft gestaan. Alles was supersnel geregeld! Ik ben supertevreden met NBG en zou het iedereen aan raden!

Fantastisch, helder en vriendelijk

Kennis van zaken, meedenken en vriendelijk blijven ondanks de vele (domme) vragen

Snel, adequaat, komt beloften na, uitstekend advies

Snel, adequaat, komt beloften na, uitstekend advies. Begrijpt de situatie snel en weet de juiste toon te pakken

Erg behulpzaam. Staan klaar waneer het nodig is!

Goed advies

Je word gehoord en handelen snel

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.