Adviseur gaf vertrouwen en goede deskundige uitleg, hetgeen essentieel is in financiële zaken. Was heel accuraat in de verwerking. Was steeds bereikbaar voor vragen. Kan geen negatief punt bedenken.
Beste Hub, Hartelijk bedankt voor de positieve review! Een accurate, deskundige aanpak staat bij NBG centraal. Super dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad en we hopen je deze in de toekomst opnieuw te mogen bieden! We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Dit is onze 2e hypotheek met Arjen Sietsema als hypotheekadviseur. Weer een goeie ervaring. Alles top geregeld.
Door de persoonlijke en snelle aanpak van NBG is het uiteindelijk goed gekomen met de Hypotheek. Onze aanvraag was uniek en we hebben samen ervaring opgedaan in dit uitzonderlijke proces. De reden was nog een lopende bestemmingsplan wijziging bij de gemeente.
Beste Leon, namens NBG hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en een betrokken aanpak. Het bieden van goede én passende, persoonlijke hulp vinden erg belangrijk en onze collega's denken graag met je mee om de best mogelijke uitkomst voor jou te realiseren. Het is een mooi schouderklopje dat je dit weet te waarderen. We waarderen je vertrouwen in NBG enorm en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Het was erg prettig om met Marco samen te werken hij heeft veel ervaring en is erg serieus met zijn zaken bezig hij weet overal veel vanaf en heeft mij goed beraden over de aanvraag van de hypotheek mocht ik ooit weer iets hebben dan weer graag Marco als adviseur ik en mijn vrouw zijn erg goed tevreden
Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve review! Binnen NBG is het deskundig helpen van onze klanten onze grootste drijfveer, wat fijn dat je dit ook terugziet in onze dienstverlening. Onze collega's blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en een volgende keer staan we uiteraard graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Hele prettige dienstverlening, de aanvraag was snel afgerond.
Beste Shayne, hartelijk dank voor je positieve review! Het snel, helder én vriendelijk helpen van onze klanten is onze grootste drijfveer. Bedankt voor de prettige samenwerking. We hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Altijd volledige medewerking van alle medewerkers , wat wil je nog meer.
Zonder moeilijkheden en zonder rompslomp wederom een passende hypotheek aangemeten, met duidelijkheid over alle facetten. Door rustig alles door te nemen was het mogelijk om de stappen en handelingen overzichtelijk uit te voeren, met een meer dan goed en tevreden gevoel geholpen te zijn.
Beste Jan, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Super om te horen dat je een tevreden gevoel hebt over gehouden aan de aangemeten hypotheek en aan het gehele traject. Bedankt voor de prettige samenwerking. We hopen nog vele jaren voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Hulpvaardige en vriendelijke medewerkers. Je moet wel veel zelf uploaden en digitaal vaardig zijn.
Beste Petra, vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! (Klant)Vriendelijkheid en hulpvaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel, super dat je dit ook zo ervaren hebt. We helpen je ook altijd graag verder met het digitale stukje. We blijven in de toekomst graag voor je klaarstaan en wensen je een prettige jaarwisseling toe. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Prettige samenwerking en vlugge afhandeling met dhr. P. Baten van NBG.
Beste Ina, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over deprettige samenwerking en snelle afhandeling van je aanvraag. We blijven ons inzetten om je ervaring in de toekomst naar vijf sterren te kunnen tillen en horen graag hoe we dit kunnen bereiken! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Chantal is een echte pitbull, in de positieve zin van het woord: ze bijt zich echt vast in jouw zaak. Ze heeft verstand van zake aangaande scheidingen, iets wat veel vertrouwen schept. Daarnaast heeft ze een heel persoonlijke aanpak. Ze doet echt de moeite zich in jouw situatie te verplaatsen. Het enige waar ik me, overigens bij alle financieel adviseurs waar ik ooit mee gewerkt heb, aan stoor is dat ze nooit met de goedkóópste oplossing komen. Maar daarin werden mijn wensen door Chantal in 2de instantie opgepikt en me ook gewezen op de gevolgen daarvan.
Dominique heeft mij heel goed geholpen met al mijn vragen. Ik zal de begeleiding van Domique iedereen aanraden. Prettig persoon, toegankelijk en zeer kundig. De afsluiting met het financieel overzicht is heel duidelijk en helpvol in de toekomst. De snelheid van het gehele traject is ongekend. Iedereen om mij heen is verbaasd hoe snel jullie dit hebben geregeld. Dankjewel voor jullie snelle en vakkundige begeleiding en specifiek, Dominique, bedankt!
Beste Ben, Namens NBG hartelijk dank voor je positieve review! We regelen de zaken graag zo snel mogelijk voor jou als klant. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over ons snelle handelen en de vakkundige en prettige begeleiding van onze top-collega Dominique! We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Ik heb Erik 1,5 jaar geleden de eerste keer ontmoet. Hij stond altijd voor me klaar en heeft het zo goed als het kan voor mij geregeld.
Beste Marianne, Namens NBG bedankt voor de mooie review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega Erik! Onze collega's blijven graag voor je klaarstaan en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Goede ervaring met NBG !! Portal is super fijn en handig en als je er even niet uit komt wordt je direct geholpen.
Beste Marcel, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We doen ons uiterste best om al onze klanten zo'n goede ervaring te geven en we werken er hard aan om dit elke dag weer een stukje beter te doen. Ik ben blij om te lezen dat je dit weet te waarderen. We danken je voor de prettige samenwerking en blijven in de toekomst graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De heer Kock heeft zich proactief opgesteld en steeds op correcte wijze gecommuniceerd. Afspraken werden voortdurend nagekomen. Prima dus.
Beste Irene, vriendelijk dank voor je positieve beoordeling. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de pro-actieve en correcte dienstverlening van onze collega Alain! We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en blijven ons inzetten om je ervaring in de toekomst naar een 10 te kunnen tillen. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Heel goed behulpzaam professioneel en eerlijk
Beste Rafaël, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wij hechten veel waarde aan behulpzaamheid, professionaliteit en een eerlijke dienstverlening. Super dat je dit ook zo ervaren hebt. We blijven natuurlijk graag voor je klaarstaan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Al een aantal keer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van NBG. Dat zegt eigenlijk alles wel. Wij zijn erg tevreden met de goede en snelle service.
Beste Pascalle, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle service en onze behulpzame medewerkers. We waarderen het enorm dat je opnieuw gebruik hebt gemaakt van onze dienstverlening. Een mooi voorbeeld van een duurzame relatie die we met al onze klanten nastreven! We blijven graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De adviseur is top! Hij is professioneel en zeer persoonlijk en vriendelijk in de omgang. Legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn met de voor- en nadelen die er bij horen. Reageert snel op vragen en wist pro-actief door de goede vragen te stellen snel en efficiënt een passende hypotheek voor ons te regelen. Ook toen onze situatie in de loop van het proces wijzigde schakelde hij mee en speelde daar vervolgens soepel op in. Het proces met de NBG-medewerkers op de achtergrond was professioneel en prettig. Het functioneren de website is gebruiksvriendelijk. Alleen het uploaden van grotere bestanden heeft zijn beperkingen.
Het persoonlijke contact was belangrijk.
Er werd op een prettige manier met ons mee gedacht. Was ten aller tijde goed bereikbaar voor vragen en kon moeilijke onderwerpen op een duidelijke manier uitleggen zodat we ook weten waar we voor tekenden.
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.