vertrouwd, deskundig en accuraat

Adviseur gaf vertrouwen en goede deskundige uitleg, hetgeen essentieel is in financiële zaken. Was heel accuraat in de verwerking. Was steeds bereikbaar voor vragen. Kan geen negatief punt bedenken.

Voor de 2e keer een goeie ervaring

Dit is onze 2e hypotheek met Arjen Sietsema als hypotheekadviseur. Weer een goeie ervaring. Alles top geregeld.

Persoonlijk en enorm betrokken

Door de persoonlijke en snelle aanpak van NBG is het uiteindelijk goed gekomen met de Hypotheek. Onze aanvraag was uniek en we hebben samen ervaring opgedaan in dit uitzonderlijke proces. De reden was nog een lopende bestemmingsplan wijziging bij de gemeente.

Mijn ervaring was zeer goed mijn adviseur was Marco Bakkum

Het was erg prettig om met Marco samen te werken hij heeft veel ervaring en is erg serieus met zijn zaken bezig hij weet overal veel vanaf en heeft mij goed beraden over de aanvraag van de hypotheek mocht ik ooit weer iets hebben dan weer graag Marco als adviseur ik en mijn vrouw zijn erg goed tevreden

Helder vriendelijk en efficiënt!

Hele prettige dienstverlening, de aanvraag was snel afgerond.

Altijd volledige medewerking van alle medewerkers , wat wil je nog meer.

Alain Kock als professioneel deskundige is de man die je helpt aan een passende hypotheek!

Zonder moeilijkheden en zonder rompslomp wederom een passende hypotheek aangemeten, met duidelijkheid over alle facetten. Door rustig alles door te nemen was het mogelijk om de stappen en handelingen overzichtelijk uit te voeren, met een meer dan goed en tevreden gevoel geholpen te zijn.

Hulpvaardig en vriendelijk

Hulpvaardige en vriendelijke medewerkers. Je moet wel veel zelf uploaden en digitaal vaardig zijn.

Prettige samenwerking en vlugge afhandeling met dhr. P. Baten van NBG.

Prettige samenwerking en vlugge afhandeling met dhr. P. Baten van NBG.

Doortastend en persoonlijk

Chantal is een echte pitbull, in de positieve zin van het woord: ze bijt zich echt vast in jouw zaak. Ze heeft verstand van zake aangaande scheidingen, iets wat veel vertrouwen schept. Daarnaast heeft ze een heel persoonlijke aanpak. Ze doet echt de moeite zich in jouw situatie te verplaatsen. Het enige waar ik me, overigens bij alle financieel adviseurs waar ik ooit mee gewerkt heb, aan stoor is dat ze nooit met de goedkóópste oplossing komen. Maar daarin werden mijn wensen door Chantal in 2de instantie opgepikt en me ook gewezen op de gevolgen daarvan.

Goede begeleiding en eerlijk advies

Dominique heeft mij heel goed geholpen met al mijn vragen. Ik zal de begeleiding van Domique iedereen aanraden. Prettig persoon, toegankelijk en zeer kundig. De afsluiting met het financieel overzicht is heel duidelijk en helpvol in de toekomst. De snelheid van het gehele traject is ongekend. Iedereen om mij heen is verbaasd hoe snel jullie dit hebben geregeld. Dankjewel voor jullie snelle en vakkundige begeleiding en specifiek, Dominique, bedankt!

Uitstekend begeleid

Ik heb Erik 1,5 jaar geleden de eerste keer ontmoet. Hij stond altijd voor me klaar en heeft het zo goed als het kan voor mij geregeld.

super advies en even dat stapje meer !!

Goede ervaring met NBG !! Portal is super fijn en handig en als je er even niet uit komt wordt je direct geholpen.

correct en zorgvuldig

De heer Kock heeft zich proactief opgesteld en steeds op correcte wijze gecommuniceerd. Afspraken werden voortdurend nagekomen. Prima dus.

Heel goed behulpzaam professioneel en eerlijk

Snelle service, behulpzaam personeel

Al een aantal keer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van NBG. Dat zegt eigenlijk alles wel. Wij zijn erg tevreden met de goede en snelle service.

Wij hebben in korte tijd een passende hypotheek gekregen gebaseerd op onze persoonlijke situatie

De adviseur is top! Hij is professioneel en zeer persoonlijk en vriendelijk in de omgang. Legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn met de voor- en nadelen die er bij horen. Reageert snel op vragen en wist pro-actief door de goede vragen te stellen snel en efficiënt een passende hypotheek voor ons te regelen. Ook toen onze situatie in de loop van het proces wijzigde schakelde hij mee en speelde daar vervolgens soepel op in. Het proces met de NBG-medewerkers op de achtergrond was professioneel en prettig. Het functioneren de website is gebruiksvriendelijk. Alleen het uploaden van grotere bestanden heeft zijn beperkingen.

Wij hebben in korte tijd een hypotheek gekregen gebaseerd op onze persoonlijke situatie

Correct en snel geholpen.

Het persoonlijke contact was belangrijk.

Onze zorgen zijn uit handen genomen.

Er werd op een prettige manier met ons mee gedacht. Was ten aller tijde goed bereikbaar voor vragen en kon moeilijke onderwerpen op een duidelijke manier uitleggen zodat we ook weten waar we voor tekenden.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.