Prettige en snelle communicatie.
Beste Esther, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je onze prettige en snelle communicatie waardeert. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. We hopen nog vele jaren voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Snelle reacties met deskundige begeleiding.
Beste Jacques, Vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je zo snel en deskundig begeleid bent gedurende het hypotheektraject. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Ze nemen te tijd voor je, zijn duidelijk in hun antwoorden. Leggen het rustig nogmaals uit als dat nodig is. Goed bereikbaar en ze schakelen snel en houden je daarbij ook goed op de hoogte.
Beste Ilze, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je onze service als duidelijk, geduldig en vriendelijk ervaart. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. We blijven natuurlijk graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wat hebben wij getroffen met Marius Krooshof! Zoals in de titel beschreven! Mede door zijn deskundigheid hebben wij onze droomhuis kunnen realiseren.
Beste Michael, Super om te horen dat je adviseur zo goed bereikbaar is en je voorzien heeft van een duidelijke, deskundige uitleg op al je vragen. Wij wensen dat jullie nieuwe huis een heerlijk thuis mag zijn! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Zeer goed geholpen door NBG hypotheken voor de aankoop van mijn woning, er wordt goed gecommuniceerd en het hele proces is vlot verlopen, wat bij mijn vorige adviseur niet mogelijk was kon wel bij meneer Haaijer, mijn complimenten voor de hypotheek adviseur en mijn dossierbehandelaar van NBG.
Heel graag gedaan John, door wat creatiever te zijn bleken jouw wensen wel degelijk mogelijk. Veel plezier in je nieuwe woning. Hartelijke groet, Jan Haaijer
goede ervaring met adviseur die makkelijk te benaderen was.
Vriendelijk bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over je financieel adviseur. Fijn dat je traject zo snel is verlopen. We waarderen je vertrouwen in NBG enorm en hopen dat we in de toekomst opnieuw voor je klaar mogen staan. Met vriendelijke groeten, Eline van den Brand NBG
Adviseur goed bereikbaar en snelle afhandeling
Beste Hans, Vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Het deskundig én snel helpen van onze klanten is onze grootste drijfveer. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede bereikbaarheid, super dat je dit ook zo ervaren hebt. We hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Communicatie verliep prettig, was duidelijk en ruimte voldoende voor vragen. Meedenken leek vanzelfsprekend, voelde daardoor ook veilig.
Beste Odette, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn meer dan blij om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele traject. Onze collega's denken graag met je mee om zo de best mogelijke uitkomst voor jou te realiseren, het is een mooi schouderklopje dat je dit weet te waarderen. We blijven in de toekomst graag voor je klaar staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij hadden een hypotheekadviseur bij de hypotheekshop, die helaas geen advies kon geven over hypotheken op vastgoed. Dat is de reden waarom we een andere adviseur gezocht hebben. Engin Ekcatape kon advies geven over hypotheken op de "eigen woning" en op "vastgoed". Daardoor hadden we de mogelijkheid om beide mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken en een hypotheek te kiezen die aan al onze wensen voldoet. Verder was Engin altijd goed te bereiken en heeft ons heel goed begeleid bij het verzamelen van benodigde documenten.
Beste Albert, Namens NBG hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Super dat jullie nu over een hypotheek beschikken welke aan al jullie wensen voldoet. We doen ons uiterste best om al onze klanten zo'n goede ervaring te geven en we werken er hard aan om dit elke dag weer een stukje beter te doen. Bedankt voor de prettige samenwerking. In de toekomst staan we graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
In eerste instantie leek het een goed contact. Echter bleek na de 2e afspraak dat het contact slecht verliep. Nauwelijks werd er gereageerd op telefoontjes of berichten. Afspraken werden op het laatste moment afgezegd. Tevens wordt er onjuiste informatie verstrekt. En komen ze hun afspraken niet na. Zelfs al contact gehad met de verschillende instanties en de advocaat wegens niet nakomen van de afspraken en betalingen.
Beste Karin, nadat u aangegeven heeft ontevreden te zijn over de - naar uw mening - gebrekkige wijze van communicatie, hebben wij u een tegemoetkoming aangeboden. Deze heeft u reeds ontvangen. Uw review verbaast ons dan ook aangezien wij meenden uw beklag naar tevredenheid opgelost te hebben. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij hebben de samenwerking met NBG (Erwin in ons geval) als heel prettig ervaren. De communicatie is goed, de reactie erg snel en de lijntjes heel kort. We wisten van begin af aan waar we aan toe waren.
Beste Elyse, vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Super dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren en zo te spreken bent over onze bereikbaarheid. Onze collega's zijn direct benaderbaar en de interne lijnen houden we graag kort zodat we snel én doelgericht ter zake kunnen komen. Ook na het traject staan onze collega's graag voor je klaar om je snel én persoonlijk te woord te staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Ik had het gevoel dat ik in goede handen was. Zeker als starter heb ik er nog niet zoveel ervaring mee maar Erik de Vos heeft mij hierbij goed geholpen en alles op tijd voor elkaar gekregen.
Beste Tom, vriendelijk bedankt voor je positieve review! Super dat je zo goed geholpen bent door onze collega Erik! Wij wensen je enorm veel woongeluk toe en blijven graag voor je klaarstaan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Marco Bakkum heeft ons voor de 2de keer uitstekend geholpen. Waar wij allerlei bomen op de weg zien, helpt hij ons vakkundig ons doel te bereiken. Hij reageert snel!
Beste Herman en Tineke, vriendelijk bedankt voor de positieve review! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de vakkundige begeleiding, wij mogen inderdaad in onze handen klappen met een collega als Marco! Wederom bedankt voor de prettige samenwerking! In de toekomst staan we graag opnieuw voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Prettige en zeer zorgvuldige afhandeling met een goed resultaat
Beste Sjaak, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij dat je onze dienstverlening als prettig en zorgvuldig hebt ervaren en dat je tevreden bent met het eindresultaat. We blijven natuurlijk graag voor je klaar staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Vanaf het moment dat ik besloot om met uw bedrijf in zee te gaan,(alvorens uw website bestudeerd te hebben) ben ik op een zeer professionele beschaafde en erg vriendelijke manier door dit traject heen geloodst. Vanaf het begin heeft Angie Ebrahim mij geweldig en correct begeleidt, geduldig alles wéér uitgelegd, kortom een grote last voor mij werd daardoor overgenomen. Het kost wat maar het heeft absoluut de meerwaarde om mensen in mijn situatie gedegen en vertrouwd terzijde te staan. Ook de co-begeleiding van Karin van Heugten heb ik ook als zeer positief en serieus ervaren.
Beste mevrouw Lintsen, namens NBG hartelijk dank voor de lovende woorden! We zijn meer dan blij dat u zo tevreden bent over onze collega's en de geleverde diensten. We waarderen uw vertrouwen in ons enorm en danken u voor de prettige samenwerking. Voor vragen blijven we natuurlijk altijd bereikbaar! Met vriendelijke groeten, Eline van den Brand NBG
Beste Maud, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je onze begeleiding als met veel zorg en aandacht voor personen en situaties ervaren hebt! Juist die persoonlijke, klantvriendelijke aanpak is iets waar wij veel waarde aan hechten. Wij hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De adviseur-bemiddelaar Koen bewees in korte tijd zijn meerwaarde, geheel online. Had goed door welke specifieke wensen er waren. Hielp ons correct door het digitale oerwoud. Bezorgde ons keurig een overwaardehypotheek, die feitelijk een verhoging inhield van de bestaande.
Beste Jan, Vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Super om te lezen dat onze collega Koen in korte tijd zijn meerwaarde heeft bewezen. Onze collega's kijken graag mee naar alle opties en mogelijkheden die het best aansluiten bij jouw wensen en behoeften, super om te lezen dat je dit ook terugziet in onze dienstverlening. We waarderen je vertrouwen in NBG enorm en blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij dachten als ZZP'ers altijd dat het onmogelijk was om een huis te kopen. Maar niets bleek minder waar. Op basis van cijfers van de afgelopen 3 jaren maar voorál door de prognose van dit jaar heel zwaar mee te rekenen heeft onze hypotheekadviseur Jeroen ervoor gezorgd dat mijn vrouw en ik ons droomhuis konden kopen. Bedankt!
Beste Pablo, vriendelijk dank voor de mooie review! Hier worden we blij van! Super om te lezen dat we de aankoop van jullie droomhuis mede hebben kunnen realiseren. We wensen dat jullie nieuwe huis een heerlijk thuis mag zijn! Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in NBG. We blijven natuurlijk graag voor jullie klaar staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
goed overleg gaat voor haar doelstelling krijgt het ook voor elkaar eenGROTE prestatie vooral in deze tijd
Beste Albertus, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Super om te horen dat je onze dienstverlening als uitmuntend hebt ervaren. We blijven uiteraard bereikbaar voor al je vragen en staan in de toekomst graag opnieuw voor je klaar. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij zijn door zowel adviseur Angelo en Patricia goed geholpen en en geadviseerd.
Alles wordt er aan gedaan om ons als klant goed en zeer adequaat te helpen. De deskundigheid, het meedenken en het nakomen van afspraken in een woord te beschrijven. Super!!!! Ik weet zeker dat er alles aan gedaan is om ons zo goed mogelijk te helpen. Verder voelt de band met onze adviseur zeer vertrouwd en erg menselijk.
Persoonlijk manier van werken en altijd meedenkend in mogelijkheden en oplossingen. Zonder de kennis van zaken onduidelijk of wenselijk te brengen. No nonsens dus! Ik zou iedereen NBG aanraden. Hypotheek advies zoals deze moet zijn anno nu. De veranderingen die er constant zijn in acht nemend of het nou veranderingen zijn in jouw situatie of de financiële markt. Mijn ervaring met NBG was met Marius Krooshof vergeet die naam niet als je eens bij NBG terecht komt.
snelle afspraak, goede uitleg, ook de vorige keer bij de andere adviseur was het heel goed.
Sibren, bedankt voor je diensten de uitleg was duidelijk.
Beste Oscar, namens NBG vriendelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met NBG en onze top-collega Sibren! Super om te lezen dat je zo uitstekend geholpen bent. In de toekomst staan we graag opnieuw voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Ons werd een hypotheekverstrekker geadviseerd en een offerte aangeboden die NBG niet waar kon maken. Daarover werd gezegd dat dit niet hun schuld was. Ons werd een desktoptaxatie geadviseerd maar dat was niet mogelijk met onze woning. 2 adviezen die niet klopten en juist daarvoor hadden wij dit bedrijf in de arm genomen. Wel moesten wij het volledige tarief betalen. Ik heb NBG geprobeerd uit te leggen dat wij als klant de dupe zijn van wat er achter de schermen tussen de adviseur en de geldverstrekker gebeurt, daar geen schuld of aandeel in hebben maar wel het volledige adviestarief voor moeten betalen. Zij vinden het allemaal niet hun schuld en nemen ook geen verantwoordelijkheid daarin. Over een gereduceerd tarief valt niet te praten. Jammer, gemiste kans. Als het ingewikkeld wordt kan je het als klant dus zelf oplossen.
Beste mevrouw Keizer en heer Brinkman, Zoals al eerder met u besproken, betreuren wij nog steeds het verloop van de hypotheekaanvraag. Echter zijn wij nog steeds van mening dat NBG volledig te goeder trouw gehandeld heeft. De geldverstrekker heeft op uw verzoek tot tweemaal toe een overrule gedaan, zonder daarbij te overleggen met NBG of NBG hier vooraf over in kennis te stellen. Onze eerdere verzoeken tot een overrule zijn tot tweemaal toe afgewezen. Ten aanzien van de onmogelijkheid tot een desktop-taxatie reageer ik graag als volgt; voorafgaand aan de aanvraag heeft NBG inderdaad aangegeven dat de geldverstrekker de financieringsaanvraag in principe kan baseren op een desktop-taxatie, waarmee de kosten aanzienlijk gedrukt worden. Echter blijkt hierna dat dit op basis van de modelmatige waardering van uw woning toch niet mogelijk is. NBG kan op voorhand niet voorzien of een woning in aanmerking komt voor een modelmatige waardebepaling. Wij kunnen u enkel aangeven of een geldverstrekker überhaupt een modelmatige waardebepaling accepteert. Wij begrijpen volledig dat het verloop van de financieringsaanvraag voor u de indruk wekt dat NBG onvoldoende daadkrachtig heeft opgetreden, echter wil ik juist benadrukken dat ik heb vastgesteld dat mijn collega's dagelijks met uw dossier aan de slag zijn gegaan en zich maximaal hebben ingespannen om uw dossier tot een goed einde te brengen. Dat dit uiteindelijk door NBG niet is gelukt, is voor ons frustrerend en teleurstellend. Uiteraard zijn wij wel blij met het uiteindelijke resultaat welke mede door uw inspanning gerealiseerd is. Wij zijn nog steeds in overleg met de geldverstrekker om een fatsoenlijke compensatie te realiseren en houden u hiervan - zoals reeds overeengekomen - op de hoogte. Met vriendelijke groeten, Eline van den Brand NBG
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.