buiten gewoon goed.

buiten gewoon goed als er in de toekomst weer eens iets moet worden veranderen of een aankoop van een andere woning zal ik zeker weer een beroep op nbg doen. met complimenten aan thomas kramer zit de gehele tijd over al kort op zoekt alles tot de puntjes uit en houd je goed op de hoogte gedurende de tijd dat de hypotheek moet worden rond gemaakt. fijn persoon om mee te praten over het verloop over zeer duidelijk in. mij is alles goed bevallen en heb zeker geen op of aan merkingen complimenten aan NBG en thomas kramer.

Remko & Karin de geweldigste!

Het was een zware periode van 8 weken tijd, Gelukkig is alles goed en netjes verlopen met dank aan de inzet van Remko en Karin !

Prima dienstverlening!

Vanaf het eerste moment was er een klik met mijn adviseur de heer A. te H.! Zijn advies was steeds duidelijk, ook voor zo'n financiële nitwit als ik. Vakkundig en zeer betrokken, soepel in het kontakt. Het resultaat van zijn inspanningen is zeer naar tevredenheid. Een en ander maakt dat ik NBG zeer kan aanbevelen.

Top dienstverlening!

Vanaf de eerste kennismaking, voelde het vertrouwd. Mijn ervaring is uitermate positief. De manier van meedenken, de bereikbaarheid van de medewerkers, het snel beantwoorden van vragen en onduidelijkheden, en actieve houding maakt jullie dienstverlening tot een succes. Ik heb geen op- of aanmerkingen want ik ben enorm goed geholpen.

Prettige samenwerking met Erik

Erik geeft goed advies, maar luistert ook goed naar je als jij iets zegt. Daarom was de samenwerking heel prettig en is het resultaat goed gekomen.

Fantastisch!

Goede communicatie en alles werd snel en soepel opgepakt. Ook werd ik goed geinformeerd.

Fantastische hulp en ondersteuning

Mijn ervaring met Jeroen is in 1woord fantastisch Jij begeleid je geweldig is geduldig en vakkundig Een 10

Deskundige en vlotte afhandeling van de hypotheekwens

De adviseur was erg professioneel en de behandeling van de zaak verliep goed.

Super behulpzaam en doorzettend

Mijn ervaring met Patrick de Velde Harsenhorst van NBG is 100% positief, wat een doorzetter is deze man. Heel prettig persoonlijk contact.

Prima advies en snelle service.

Hoewel onze hypotheekaanvraag aanvankelijk niet vlot verliep ( NN had het advies niet duidelijk in beeld) is dit alert en goed opgepakt door onze adviseur én de begeleidende coördinator. Vervolgens is e.e.a. netjes en naar tevredenheid verwerkt. De notaris mag de rest doen !

Een goed gevoel

De uitleg omtrent de gevraagde hypotheek is duidelijk op een prettige rustige wijze gebracht. Hierbij zijn voor en nadelen benoemd waardoor wij een voor ons verantwoorde beslissing hebben genomen.

Very knowledgeable and helpful

I've never purchased a house before or gone thru a mortgage process, especially in a country I am not from. NBG was very helpful in all explanations and finding me the best deal.

Fantastische adviseur, die zich helemaal verdiept heeft in onze situatie

Wij zijn via NBG in contact gekomen met Chantal Beckers, adviseur in Sittard. Vanaf het eerste moment heeft Chantal laten zien dat ze zich werkelijk in onze situatie heeft verdiept en structureel naar oplossingen gezocht heeft. Daaruit is een advies gekomen waarin wij en de restschuld van ons vorige huis hebben opgelost, en een lagere maandlast hebben kunnen realiseren, met andere woorden een fantastisch resultaat !! Voor professioneel maatwerk bevelen wij Chantal dan ook van harte aan.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld maar toch ging er bij mij niet alles perfect. De adviseur had door moeten vragen dan was het nog sneller geregeld nu moest het contract weer aangepast worden. De adviseur was niet goed van alles op de hoogte verder prima

Goed contact, plezierige omgang, eventuele problemen worden opgelost.

Dure service voor een hypotheekverhoging die uiteindelijk veel te lang heeft geduurd

Volgens de lokale adviseur zou de hypotheek in 3 tot maximaal 4 weken rond zijn. Dit heeft uiteindelijk ruim 2,5 maand geduurd, waardoor afspraken met een aannemer en een installateur afgebeld moesten worden. Documenten zijn te laat doorgestuurd (volgens de bank die ik uiteindelijk zelf gebeld heb) en ik had het gevoel dat er niet direct gehandeld werd. Ik heb ook de taxateur door ibg laten regelen en uiteindelijk het verzoek gekregen om deze nog even zelf te betalen. Blijkbaar te veel moeite voor een paar duizend euro.

Positief en tijdige reactie

Mijn ervaring is dat er tijdige en professioneel reactie plaats vindt op mijn vragen. Vooral de doorlooptijd van het hele traject vindt ik fijn.

Top!

Wat de Rabobank niet lukte, onze hypotheek oversluiten, werd door NBG in een maandje geregeld. Betrokken, vriendelijk en snel, bedankt!

Goede ervaringen met het oversluiten van de hypotheek

NBG beschikt over zeer bekwame, professionele financieel adviseurs. Ze denken met je mee, leven zich in in jou situatie en komen met een passend financieel advies!!!

Duidelijk advies

Altijd goed bereikbaar, goed advies gegeven en hebben duidelijk gecommuniceerd. Ruud en jeroen hebben ook goed achter de hypotheekvertrekkers aangezeten om alles geregeld te krijgen. Heel tevreden

Snel en duidelijk advies

Goed geholpen met het oversluiten van een nieuwe hypotheek

Aandacht, meedenken en snelheid

Ik heb het hele proces goed ervaren, weinig spanning door de professionaliteit.

Super goed geholpen

Ik ben enorm goed geholpen, er werd snel gereageerd op vragen of acties en ik heb veel advies gehad over wat te doen. Enorm tevreden

Klantvriendelijk, efficiënt en goed aanbod

Middels de vriendelijke adviseur zijn we zonder problemen tot de juiste oplossing en hypotheek gekomen.

Ga niet in zee met NBG!

Wij hebben een slechte ervaring gehad met NBG. Beloftes worden niet nagekomen, de beloofde snelheid wordt bij lange na niet gehaald, we moesten zelf ideeën aandragen die wij juist van een adviseur verwachten. Daarnaast worden er ook nog fouten gemaakt en moesten we er zelf flink achteraan zitten. Kortom: Ga niet in zee met NBG!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.