Behulpzaam en altijd bereikbaar.

We zijn prima geholpen.

Professioneel, alle aandacht en overdacht advies

Alleen maar positief

prima begeleiding

Adviseur Remco v.dr. Steen denkt goed mee geeft goed advies en is altijd bereikbaar en aanspreekbaar

Deskundig en zeer betrokken,geven veel ondersteuning indien nodig.

Zie boven,fijne medewerkers met grote bereidheid tot ondersteunig.

snel en accuraat geholpen

de samenwerking met Alco Veldhoen heb ik als zeer prettig ervaren. zijn deskundigheid en prettige omgang hebben ervoor gezorgd dat de hypotheek aanvraag snel en goed is verlopen. zijn bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden, was optimaal.

Een tevreden klant

Een prima advies en een prima afwikkeling en een vertrouwd gevoel.

Zeer traag en behoorlijk ingewikkeld met portaal en zo

Zie hierboven

Geweldige back office!

De aanvraagprocedure zit goed in elkaar. Het geautomatiseerde verwerkingssysteem ook. Echter dat vraagt wel digitale kennis en vaardigheid. En daar komt de belangrijkste USP van NGB aan de orde. Goede mensen! Adviseur, prima, professioneel en goede bereikbaarheid. De dossierhouders zijn goud waard. Goed bereikbaar en anders bellen ze terug. Beloften worden altijd en vaak snel nagekomen. Dat is een belangrijke voorwaarde, want bij hypotheken - zeker met de nu stijgende rente - is wachten niet goed voor je gemoedsrust. Kortom: aan te bevelen!

Top super service

Fijne ervaring. We konden altijd met vragen terecht. Alco en NBG mogen trots zijn op hun naam.

Snelle goede vriendelijke afhandeling

Snelle afhandeling vriendelijke consulent Zal zeker ander aanbevelen

Zeer goede begeleiding door adviseur

Duidelijk overzicht van het traject en snelle actie/reactie om de vaart erin te houden.

uitstekend

Prima en prettig contact en vakkundige afwerking van de opdracht Speciale dank aan Jan Haaijer vpor zijn bijdrage !!

Deskundige advisering en snel handelen

Wij zijn goed geadviseerd bij het oversluiten naar een andere maatschappij. Wij wisten bij het eerste gesprek al wat wij zouden gaan betalen per maand en dat leverde een mooie besparing op, alle documenten ingeleverd en vrijdag kregen wij de offerte, deze ondertekend en nu wordt de afspraak gemaakt bij de notaris. Wij zijn blij met NBG.

Zeer onder de indruk van professionaliteit, efficientie en vriendelijkheid

Buitengewoon goede ervaring.

Snel en korte lijnen

Hebben verstand van zaken en denken mee vanuit de klant

Top geregeld

Snel duidelijk en goed contact.

Highly Satisfied

I am always happy to work with NBG team and especially with Paul van den Heerik. And my special thanks to Anke as well for processing the documents and sorting out all the queries respective to administrations

Goede en deskundige begeleiding.

Ik ben snel en adequaat geholpen en door snelle reactie van NBG is nog net de aanvraag voor hypotheek uitgegaan voordat er een renteverhoging kwam.

Fantastisch

Ik heb super fijn met NBG, in de naam van Alco en Daisy, samengewerkt. Ik kon altijd bellen of mailen en ik kreeg steeds snel antwoord. Ik ben ook goed op de hoogte gehouden van de dingen die ik nog moest aanleveren. Ik zou eenieder NBG aanbevelen. Ine Scheenen

Voor elkaar gekregen wat niemand anders kon

Na vele contacten met vele banken en overal 0 op rekest krijgen hebben zij voor ons het onmogelijke gedaan. IN plaats van 6 onoverzichtelijke hypotheken met verschillende rentes hebben we er nu 1, en nog goedkoper ook :-)

Goed en snel

Mijn adviseur reageerde altijd meteen zelfs buiten kantooruren en deed direct wat gedaan moest worden

Peter van Strijen heeft ons uitstekend geholpen, begreep precies wat we wilde en gaf goed advies, kortom een aanrader.

Veel zelf doen en er bovenop zitten

Al de informatie heb ik steeds digitaal aangeleverd. En steeds werd er weer nieuwe informatie gevraagd. Dit is voor mij nog redelijk te doen omdat ik financieel onderlegd ben en voor dit soort zaken met de computer kan omgaan. Het gehele proces komt erg klantonvriendelijk over. Om het proces te versnellen heb ik er bovenop moeten zitten. Steeds weer vragen naar de status van de aanvraag. De persoonlijke contacten op zich waren goed.

Uitstekend!

Communicatie ging zo vlot! Alles werd zeer snel en vakkundig geregeld en voor vragen kon je ook altijd snel terecht. Zeer snel kreeg je antwoord en uitleg.

geen woorden maar daden

heel duidelijk , eerlijk geen domme verkoop praatjes die ze niet waar kunnen maken. super

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.