Zeer plezierig en uitstekend geholpen

Snel en op zeer aangename wijze een nieuwe hypotheek gerelgeld passend bij onze specifieke situatie

prettig snel duidelijk behulpzaam

prettig snel duidelijk behulpzaam

Wat een fijne manier en adviseur was top

Ontspannen en duidelijk, goed advies en fijne bemiddeling

veilig gevoel dat zaken op de achtergrond goed geregeld werden. Goede communicatie wanneer die nodig was. Erg tevreden !!!

deskundig en zeer vriendelijk personeel

Een zeer deskundige adviseur die ook nog eens sympathiek over komt. Helaas is het met uploaden via de site soms wat moeilijk om alles in een keer goed door te laten komen.

Helemaal prima

Ik heb geen enkele aanleiding voor het voor het plaatsen van van kritische opmerkingen.-, en ben zeer tevreden met hoe e.e.a. verlipe.

Netjes geholpen

Meneer P van Strijen kwam bij ons thuis en het voelde gelijk vertrouwd .

goede kwaliteit en aangename service

Tot nu toe is mijn ervaring goed. NBG Hypotheken is slagvaardig, goed te bereiken en servicegericht. Ik kan dit adviesbureau bij klanten die op zoek zijn naar een hypotheek of financiële dienstverlening zeker aanbevelen.

Zeer bevredigend

Omdat "goede wijn geen krans behoeft", is hiermee alles gezegd. Samenwerking met met dhr. Gerrit de Groot gaf ons een rustig gevoel. Zeer bedankt.

Duidelijke uitleg en complete service

Bij het oversluiten van de hypotheek duidelijke uitleg gekregen en goed en compleet geholpen bij het traject inzake het vergaren van alle documentatie.

Ben prima geholpen

Ben heel goed geholpen door de Adviseur

Alles goed geregeld

Ik ben hier super geholpen

super goed

Fijne, snel en accuraat geholpen. Jeroen en Koen super gedaan altijd bereikbaar voor als je vragen hebt en dezelfde dag nog een terugkoppeling. Goede online portaal waar je veilig,snel en duidelijk je papieren kunt up en downloaden. Super dat het ook zo snel rond kwam, zeker in deze drukke periode. Nogmaals bedankt heren.

Duidelijk advies, snelle service

Mijn hypotheek is overgesloten door NBG. Mijn adviseur is erg prettig in de omgang. Het advies is duidelijk; alle opties in kaart. En het resultaat is een maandelijkse besparing voor de komende 20 jaar :-)

Goede contacten en snelle terugkoppeling

Mijn ervaringen met NBG Hypotheken zijn zeer goed. Bij mijn hypotheekaanvraag werd ik goed begeleid en bij vragen kreeg ik snel en adequate antwoorden.

uitstekend

onze ervaring met jullie medewerkers is uitstekend wij willen Arjen Sietsma bedanken voor zijn goede service met onze hypotheek.

Veel eigen werk.

Hoewel Laurens ons goed van advies heeft gediend en Yvon ons zo goed mogelijk begeleid heeft bij de afhandeling van alle paperassen, viel het ons erg tegen hoe hoog de kosten zijn ten opzichte van alle zelfwerkzaamheid die we hebben moeten verrichten. Het verzamelen van alle benodigde informatie was veel werk en daar staan de (voor ons zichtbare) werkzaamheden nauwelijks toe in verhouding. Al met al zijn we erg tevreden over het resultaat, maar de weg daar naartoe viel ons erg tegen.

goed betrokken

snel behulpzaam

Een meer dan uitstekend bedrijf die ook zeer snel reageert, absoluut top.

Was bezig met een andere grote hypotheek verstrekker wat maar niet op wilde lukken, na bijna een jaar was ik er klaar mee. Via internet kwam ik bij NBG Hypotheken terecht en binnen 5-6 weken alles rond, tevens een top aanbod. Beter kan het niet.

Onze aanvraag is perfect afgehandeld.

Zeer goede professionele en vriendelijke aanpak en afhandeling.

Snel en goed

Ben vakkundig en vriendelijk geholpen. Contact en afhandeling professioneel en snel. Telefonisch en e mail gaan erg snel gelijk overal antwoord op.

Snelle en adequate afhandeling van mijn verzoek tot hypotheekverhoging

Nadat ik om advies en bemiddeling had gevraagd bij NBG is alle snel en adequaat afgehandeld. Helaas bleek dat verhoging van de hypotheek pas na 6 maanden mocht worden aangevraagd. Vanuit NBG is die termijn gemonitord en hebben zij actie genomen op het moment dat e.e.a. mogelijk was. Hulde daarvoor. Nu alle binnen 3 weken tot tevredenheid afgerond.

Betrokken en professioneel.

Heel fijn kontakt met de adviseur van NBG Hypotheken. Zeer betrokken bij onze aanvraag om de huidige hypotheek om te zetten ivm lagere rente. Heel transparant en doortastend. Kortom iemand om aan te bevelen.

Heel goed.

thijs is een hele prettige man in de omgang. heeft de zaken voor mij goed geregeld. reageerde gelijk als ik een vraag had.

werk naar behoren gedaan

Alle gevraagde zaken zijn op tijd opgepakt, bureau is soms wat lastig te bereiken. Uiteindelijk zijn onze hypotheek, overbruggingslening en bankgarantie precies op tijd tot stand gekomen.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.