Niels was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Ik ben heel blij met de hypotheek die ik uiteindelijk heb kunnen afsluiten.
Beste Sanne, goed om te horen dat onze adviseur u heeft kunnen helpen bij het afsluiten van een hypotheek. We zijn blij om te lezen de samenwerking met Niels u goed is bevallen. Ook namens Niels bedankt voor uw terugkoppeling en u kunt altijd contact met hem opnemen, mocht hij u ooit nog eens verder kunnen helpen! Groet Roel
De ervaring met adviseur was goed, hij vroeg door en probeerde ook echt onze persoonlijke situatie, wensen en eisen te doorgronden.
Beste Alex, als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Goed om te horen dat u de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren en dat alles helder en duidelijk in kaart is gebracht. Dank u wel voor de terugkoppeling! Groet Roel
Goede voorlichting en zeer behulpzaam
Zo horen we het graag Paul, erg fijn dat u tevreden bent! Groet Roel
Op onze zoektocht naar een adviseur kwamen we al gauw uit op Glen Rack,die de tijd heeft genomen om ons de voor en nadelen uit te leggen... We hebben vaker gemaild en geappt bij onduidelijkheden. Werden op de hoogte gehouden van de voortgang.. Lastig vonden we wel de vele documenten die steeds aangeleverd moesten worden,maar ook hierin werd advies gegeven. Kortom tevreden over het proces
Heel erg bedankt voor uw lovende woorden, Karen! Als jullie tevreden zijn, zijn wij dat natuurlijk ook. We zijn erg blij om te lezen dat u de samenwerking met Glenn als prettig heeft ervaren. Fijn dat alles helder voor u in kaart is gebracht en dat het gehele proces u goed is bevallen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en aanbeveling! U kunt altijd contact met ons opnemen, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
We zijn via internet uitgekomen bij NBG hypotheken waarna we vrijblijvend een gesprek hebben gekregen om de mogelijkheden van een hypotheek te bespreken. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en onze vragen werden gelijk beantwoord. Ook tijdens het aanvragen van de hypotheek werden we goed begeleid. Erg tevreden met de service vanuit NBG en ook zeker aan te raden aan vrienden / familie.
Beste Rowan, we zijn erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de service die onze adviseur verleend heeft. Fijn dat alles goed en helder in kaart is gebracht en dat u de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw lovende woorden en aanbeveling en u kunt altijd contact met ons opnemen, mochten we u ooit nog eens kunnen helpen! Groet Roel
Ik heb de samenwerking altijd goed ervaren. Altijd vriendelijk in de omgang. Vragen kon ik altijd vragen en kreeg snel antwoord.
Beste Johan, we zijn erg blij om te lezen dat u de samenwerking met onze adviseur als prettig heeft ervaren. Fijn dat alles helder en duidelijk voor u in kaart is gebracht en dat tevreden bent over het verkregen advies! Mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, vernemen we dat graag! Groet Roel
Vlot en klantvriendelijk.
Zo horen we dat graag Eustache! Fijn dat de samenwerking u goed is bevallen! Groet Roel
Goed contact en veel, duidelijke, informatie. Snel geregeld.
Goed om lezen! Dank u wel voor uw feedback en lovende woorden!
Ik heb alles zeer goed ervaren met name het contant met de hypotheek adviseur Manouk van de Winkel
Heel erg bedankt voor deze lovende woorden, Dick! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over het werk wat Manouk geleverd heeft. Dus nogmaals bedankt voor de aanbeveling en we horen graag van u, mochten we u ooit nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Goed geholpen en fijn persoonlijk contact
Fijn dat onze dienstverlening en manier van communiceren u is bevallen, Ton! Mochten we ooit nog wat meer voor u kunnen betekenen, vernemen we dat graag! Groet Roel
Fijn samen gewerkt en best snel
Beste Roland, we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over het werk wat onze adviseur geleverd heeft. Dank voor uw feedback en we vernemen graag van u, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Servicegericht, dienstverlenend en doordacht advies mbt tot de toekomst.
Bedankt voor uw lovende woorden en feedback, Karin! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het werk wat Enrico geleverd heeft! Neem gerust contact met ons op, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
I found NBG and Engin via friend recommendation. He quickly replied all our questions and helped us to understand all the process. He guided us to find the best solution and communicated very well. As a result, We had an experience without any problem and handled all the processes smoothly. Thanks a lot Engin and NBG. Regards
Dear Umit, thank you very much for your kind words and feedback. We are glad to hear that you have had a pleasant experience working with our advisor Engin. You can always contact us if we can ever provide you with mortgage advice again. Thanks again for your recommendations and have a nice day! Greetings Roel
mijn ervaring omschrijf ik als prettig, vriendelijk en toch heel duidelijk ook als het soms tegen zit. dus ook eerlijk. er wordt duidelijk uitgelegd waar je aan toe bent in simpele woorden en daarin geven ze ook hun advies mee en zijn altijd bereikbaar lekker laag drempelig. top Samenwerking dank je wel!
Beste Raymond, heel erg bedankt voor uw lovende woorden en feedback. We zijn blij om te lezen dat u de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over het verkregen advies en het gehele proces. U kunt altijd contact met ons opnemen, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Mijn overwaarde aanvraag is uitstekend en snel afgehandeld zonder enig gedoe .supper geholpen door de nbg hypotheek coördinator.
Goed om te horen, Richard! We zijn blij dat u de samenwerking met onze adviseur als prettig heeft ervaren! Neem gerust contact met hem op, mocht hij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn. Groet Roel
Zeer prettige en persoonlijke aanpak/begeleiding aanvraag hypotheek, Voor zoverre aan de orde voor mij een rede om in onze kennissenkring NBG (zeker t.a.v. Karin) aan te bevelen.
Heel erg bedankt voor uw lovende woorden, Emile! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk wat met name Karin geleverd heeft. Dus nogmaals bedankt voor de aanbeveling en we horen graag van u, mochten we u ooit nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Supersnelle service van de financieel adviseur ! In een week tijd liggen alle benodigde formulieren bij de hypotheekverstrekker en is de notaris ook al ingelicht !!
Beste Gerard, fijn om te horen dat u de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze service! Dank u wel voor uw feedback en neem gerust contact met ons op, mochten we u in de toekomst nog eens kunnen helpen. Groet Roel
Onze adviseur voor de hypotheek Marten Vogel was precies de juiste persoon die bij ons paste. Hij luistert goed en komt met een helder duidelijk advies. Werken via klantportaal was eenvoudig en efficiënt. Volgende keer weer.
Beste Ivo, ook namens Marten heel erg bedankt voor uw terugkoppeling en lovende woorden. Fijn dat u de samenwerking met Marten als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over het verkregen advies. Mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, vernemen we dat graag! Groet Roel
Na een paar negatieve ervaringen bij financiële instellingen waar je alleen maar hoorde wat NIET mogelijk is was de ervaring met de adviseur van NBG een positief verhaal waarbij gezocht werd naar wat er WEL mogelijk is. Daarbij stond een goed contact met klant voorop!
Beste Jos, we zijn blij om te horen dat onze adviseur zich heeft kunnen onderscheiden van andere financiële instellingen. Fijn dat u het contact en de samenwerking met ons als prettig heeft ervaren. U kunt altijd contact met ons opnemen, mochten we u ooit nog eens verder kunnen helpen! Groet Roel
Heel fijne ervaring qua samenwerking met NBG. Altijd tijd en antwoord op je vragen. Heel veel geduld met bellen naar Aegon over de stukken die aangeleverd moesten worden, die het ons en hypotheek adviseur Pascal Baten niet altijd gemakkelijk maakten.. Zeker een dikke 9 en aanbeveling voor andere qua samenwerking! Mvg Arie de Jager en Yvonne der Voorden .
Beste Yvonne en Arie, we zijn erg blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het advies wat jullie van Pascal hebben gekregen. Fijn dat alles goed is bevallen en dat jullie de samenwerking als prettig hebben ervaren. Dank u wel voor uw terugkoppeling, lovende woorden en aanbeveling! We vernemen graag van u, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Patrick is duidelijk in de communicatie en laat altijd weten waar en ook hoe het staat met de aanvraag. Ik snap niet altijd alles even goed en dan neemt hij echt de tijd om alle aspecten goed en gelukkig ook heel duidelijk uit te leggen. Iets wat ik super fijn vind, want het gaat tenslotte om een grote stap, zo’n hypotheekaanvraag. Ondanks dat er in het proces veel hobbels zaten (vooral met de bank en drukte te doen) gaf Patrick altijd het gevoel er bovenop te zitten en dat het goed komt. Dus super bedankt voor de goede service!
Heel erg bedankt voor deze lovende woorden, Christa! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over het werk wat Patrick geleverd heeft. Dus nogmaals bedankt voor de aanbeveling en we horen graag van u, mochten we u ooit nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Lancer wat hebben we het je soms moeilijk gemaakt met alle emoties die er onverwacht bijkwamen, maar wat voelde je het goed aan en ook als ik het weer eens niet wist mocht ik het je zonder mopperen voor de zoveelste keer vragen over het hoe en wat. Excusses hiervoor en super bedankt voor de steun, zorg, en het engelen geduld! We hebben het samen toch gefixt, zonder jou was dit ons nooit gelukt in deze turbulente tijd TOP, TOP, TOP…….
Beste Salida, heel erg bedankt voor uw feedback en lovende woorden, ook namens Lancer uiteraard! We waarderen het dat u de moeite heeft genomen voor een uitgebreide review, dus nogmaals bedankt. We zijn blij om te horen dat u de samenwerking met Lancer als prettig heeft ervaren. U kunt altijd contact met ons of Lancer opnemen, mochten we u ooit nog eens verder kunnen helpen! Groet Roel
Adviseur goed bereikbaar. Is kundig, heeft verstand van zaken en neemt de tijd om vragen te beantwoorden.
Zo horen we dat graag, Jolande! Fijn dat u de samenwerking met onze adviseur als prettig heeft ervaren! Groet Roel
Een fijne samenwerking, alles snel geregeld en vragen worden snel beantwoord. Weten waar ze het over hebben, ook voor de wat moeilijkere constructies. Het eerste gesprek kwam de adviseur op bezoek wat erg klantvriendelijk is.
Beste Christiaan, we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over het werk wat onze adviseur geleverd heeft. Fijn dat alles spoedig is verlopen en dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren! Dank voor uw feedback en we vernemen graag van u, mochten we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn! Groet Roel
Marius gave me guidance in several areas that I did not consider. In addition, he comprehensively managed my situation and focused on solutions instead of issues.
That's what we like to hear, Sabina! We are glad that your are satisfied with the help and service you received from Marius! So also on his behalf, thank your for your feedback and kind words. You can always contact us again, whenever you need help regarding your mortgage! Kind regards, Roel
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.