Betrouwbaar en correct! Doen wat er wordt beloofd.

Onze ervaringen met NBG en hun vaste adviseur zijn prima! Binnen een maand is onze nieuwe hypotheek geregeld. En dit alles ook volledig afgestemd op onze wensen. Voor 10 jaar terug is onze hypotheek ook geregeld via NBG. En wij vonden het zeer prettig dat we nog steeds dezelfde vakbekwame adviseur hebben van toen. Wij zijn dus erg tevreden!

Deskundig en goed benaderbaar.

Ik vooral met Erik te maken gehad. Later ook met Anke. Op onze vragen, en dat waren er best veel, kregen we altijd vlot antwoord. Voor de verandering hadden we de contracten en bepalingen van de bank goed uitgeplozen. We hadden zelfs nog wat aanvullende vragen. Goed gedaan. Onze dank.

prettige evaring met Chantal en Maartje

vanaf het eerste bezoek een prettige en meedenkend contact.

****

onze ervaring was prima. Sybren heeft ons correct geholpen, speciaal omdat alles digitaal gaat in deze tijd en wij al iets ouder zijn en geen Computer specialist.

Helder, duidelijk en in “jip en janneke-taal” uitgelegd. Zeer content.

Zeer tevreden met de gang van zaken en met de adviseur in kwestie. Chantal is zeer bekwaam, neemt de tijd om zaken duidelijk uit te leggen.

Hele goede en deskundige actie , op ons verzoek heel snel !

Heldere en eerlijke begeleiding en advies!

Van begin tot eind integer begeleid

Prima geholpen.

Prima geholpen

Er is goed mee gedacht

Snelle reactietijd en afhandeling.

TOP

Wij hebben via NBG onze hypotheek overgesloten en verhoogd. De kennis en de mogelijkheden die wij gepresenteerd kregen waren duidelijk en transparant. Paul Vos en Yvon Demoet zijn allebei TOPPERS. Deze mensen hebben goede en transparante kennis van zaken. Zij denken in mogelijkheden daar hebben wij heel veel aan gehad. Zoveel dat wij zonder tussenkomst van de notaris onze hypotheek verhoogd hebben. DANK JE WEL Paul en Yvon voor het helpen en het waarmaken hiervan.

Goed, maar wat gehaast

Ik ben goed geholpen door Sibren Ekelmans. Hij wist duidelijk waar hij het over had en hoe de dingen aan te pakken. Ik miste af en toe zijn bedoeling. Bijvoorbeeld het insturen van een pensioenoverzicht is wel drie keer gedaan voordat we het overzicht hadden wat hij wilde. Ergo: het maakte nogal een gehaaste indruk. Ik heb me er nooit onveilig bij gevoeld, wel onzeker.

zoals altijd uitstekend

Reeds meerdere keren NBG laten adviseren voor verhoging hypotheek. Marcel vd Brand doet dit zoals altijd op zeer professionele wijze. Hij geeft diverse mogelijkheden aan en samen met hem kom ik dan tot de voor mij beste oplossing. Vanuit de binnendienst worden de zaken door Patricia Wezenberg als dossiermanager overgenomen. Zij zorgt er voor dat de voortgang er in blijft zitten en dat alle bescheiden daadwerkelijk op tijd worden ontvangen. Een goed team dat ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Uitstekend.

Ik heb heel weinig ervaring met hypotheekadviseurs. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat alles op een zeer prettige wijze is verlopen.

Zeer kundige adviseur.(Arjen Sietsma) Duidelijke uitleg. Alles werd tot in de puntjes voor ons uitgezocht. Alle vragen werden snel beantwoord. Kortom een zeer prettige ervaring. Ik zou het zeker aanbevelen!

Was een prettig contact en goede resultaten

Goed en netjes behandeld.

Duidelijk en prettig

Onze adviseur heeft onze wensen snel en duidelijk vertaald in een passend voorstel.

helder advies en zeer service gericht

zeer prettig contact en voortvarende assistentie

Goed snel geregeld duidelijke uitleg en snelle reactie op vragen

Prima contacten, alleen...

Goede medewerkers die zich volledig voor je inzetten. Met name mijn adviseur Dick Nagelhout was altijd bereikbaar voor mij, zelfs op zijn vakantieadres. Alleen jammer dat NBG zich niet heeft gehouden aan de met mij afgesproken prijs (2400 euro), zoals die ook aanvankelijk stond vermeld in mijn portaal. Zonder contact met mij te hebben gehad, stond er in mijn portaal ineens een bedrag van 2635 euro vermeld. Wat er ook verandert, ik vind dat je niet ineens met een prijsverhoging kunt komen. Wat je afspreekt, daar moet je je aan houden. Een kwestie van sportief ondernemerschap.

Uitstekend!

Zeer tevreden, wij zijn erg goed geholpen en het proces is goed en snel afgehandeld. Een dikke 10!

Deskundigheid, klantvriendelijk en goede communicatie

Deskundigheid, klantvriendelijkheid en en goede communicatie

Open en heldere communicatie

Het vraagt veel aandacht van de klant om alles aan te leveren voor een hypotheekaanvraag. Het advies daarbij van de financieeladviseur van NBG helpt om het hele proces goed door te komen.

geweldig en rustgevend

De adviseur (Remko) geeft uitstekend advies, op maat gemaakt. Hoort aan wat je wilt en gaat op basis van de gegevens na of de wil haalbaar is. Is hier heel duidelijk in. Wat kan dat kan en daar gaat hij dan ook voor.

Fijne en snelle samenwerking

Ik heb het contact met NBG hypotheken zeer prettig ervaren, Fijn contact met jullie adviseur Karin van Leeuwen,Zij heeft ons erg goed geadviseerd over verschillende mogelijkheden, Reageert zeer snel en komt met goede adviezen. Dus echt een aanrader

Super!

Marco heeft ons fantastisch geholpen. Contact was makkelijk en prettig, hij heeft ons veel uitgelegd, was super bereikbaar, efficiënt en snel. Echt top, we zouden hem aan iedereen aanbevelen!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.