Een zeer goed en juist advies van onze adviseur

Onze adviseur heeft ons zeer goed en adequaat geadviseerd. Door haar goede kennis van zaken en het juist inschatten van onze situatie hebben we de maximale financiering kunnen krijgen, al was dat in eerste instantie niet mogelijk. Op basis van ons inkomen konden we niet de maximale hypotheek krijgen, maar door de verstrekker er op te attenderen dat de nieuwbouwwoning een hoger energielabel had dan waarvan men was uitgegaan lukte dat wel.

excellent!

Great from start to finish. Also our financial Adviser Marius Krooshof was great. Thank you

Snel, betrouwbaar en goede communicatie

Voor ons eerste koophuis hebben wij hulp ingeschakeld bij NBG. Van begin tot eind verliep alles enorm gemakkelijk, hele duidelijke en heldere communicatie. Omdat het voor ons allemaal nieuw is hebben we veel extra informatie gekregen en konden we altijd terecht voor vragen. Ook houden ze je heel netjes op de hoogte tussen aanvraag en akkoord van de hypotheek. Dikke aanrader dus! Bedankt NBG.

Zenuwslopend maar uitstekende service

Via nbg ben ik uitstekend geholpen in advies en aanvraag. Ben dan ook zeer tevreden over NBG

In een zin Geweldig NBG, fijn dat jullie met Claudia in een geweldig team werken.

Aan al onze wensen is voldaan en Claudia heeft ons prima geholpen. Onze dank gaat zeker naar haar uit.

Uitstekende communicatie

Prima!!

Uitstekend geholpen !

Als DGA'r is het al een strijd om een hypotheek te krijgen en zeker als je én 58 bent (dus banken kijken naar de hoogte van je pensioen..) en je pensioen beperkt is... En toch hebben ze er een uitstekende hypotheek kunnen regelen, snel (wat je als ondernemer wilt) én zonder extreem veel papierwerk. Top dienstverlening !

Meedenkend en gericht advies

Wij kennen de adviseur van NBG al jaren en menig keren gebruik gemaakt van zijn deskundigheid. Wil je goed en gedegen advies dan is NBG de juiste partij.

Vlotte en positieve adviezen met resultaat

Adviseur Dennis van Steenbergen dacht creatief mee en kwam met de goede oplossingen. Hij werkte snel en het resultaat was conform de verwachtingen. Bovendien plezierig in de contacten.

Deskundig

Vlotte behandeling. Upload dikke prima.

Luisterend oor.

Ok

Zeer prettig geholpen,

Meerdere malen een inventariserend gesprek gehad. Voortdurend een goed contact gehad met de adviseur. En bij de uiteindelijke koop van een andere woning duidelijke info ontvangen. Met alle geduld kreeg ik uitgelegd wat ik niet goed begreep. En met alle geduld werd me herhaaldelijk uitgelegd wat ik moest weten over het hypotheek-product. Ook over de te volgen stappen in de afwikkeling van de aanvraag bij de geldverstrekker werd ik goed begeleid.

Vriendelijke en zeer goede begeleiding

wij staan versteld, de adviseur heeft ons tot volle tevredenheid op een uitstekende manier geholpen

Goede en duidelijke service.

Dienstverlening is snel, duidelijk en goed. Vriendelijke medewerkers.

Maken mogelijk wat volgens anderen niet mogelijk is

Adviseur is begaan met de klant en is zeer kundig. Daar waar anderen geen mogelijkheden zien ziet hij die wel. Zeer aan te bevelen.

Heel fijn. Neemt de tijd om alles uit te leggen en reageert snel.

Ik vroeg iets op m.b.t. rente en werd gebeld waarna iemand langskwam bij mij thuis om het te bespreken. Geheel vrijblijvend. Ik had nog geen huis of bod dat geaccepteerd was dus had daarna geen contact meer. Als ik een bod deed kon ik altijd bellen of mailen met vragen welke snel beantwoord werden. Heel fijn. Toen mijn bod geaccepteerd werd hielp NBG zeer transparant en goed. Erg fijne partij omdat NBG ook echt de kar trekt en je goed begeleid bij het aanleveren van alle document. Zij zorgen ervoor dat jij de deadlines niet mist!

Wij zijn op een deskundige wijze en met betrokkenheid begeleid bij het regelen van onze hypotheek.

We hebben gedurende het hele traject het vertrouwen gehad dat we in goede handen waren. Er is adequaat ingegrepen toen door het handelen van de eerste hypotheekverstrekker wij in de problemen dreigende te komen. Met als gevolg dat we heel snel onze handtekening konden zetten onder een hypotheek bij een tweede hypotheekverstrekker. Kortom wij zijn heel erg tevreden met de begeleiding van NBG.

Duidelijke web portal, duidelijk advies en goed bereikbaar.

Fijn geholpen

Snelle afhandeling van zaken

Snel, betrokken en ter zake

Marco was duidelijk, reageerde snel en heeft alles prima geregeld.

NBG was

Brian has been incredibly patient in guiding me through various mortgage options, explaining intricacies multiple times until I fully grasped the details. Accommodating evening appointments, our meetings stretched over 2 hours as he diligently explored various financing possibilities to secure the best mortgage solution. Brian's professionalism, coupled with his friendly demeanor, made my interaction with him exceptionally positive. His efforts played a crucial role in arranging a significant mortgage for me, and I'm genuinely thankful for his expertise and support.

Goede tekst en uitleg,aangaande mijn hypotheek aanvraag.

Alles zeer snel en goed geregeld

Alles zeer snel en goed geregeld

Ben goed snel vriendelijk en duidelijk geholpen

Zou voor weer nieuwe aanvraag bij jullie melden en als nodig is zal ik zelfs jullie aanbevelen en familie en kennissen vrienden

Goed geholpen bij de aanvraag !

Goede ervaring met NBG

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.