Geweldige service

Omdat mijn auto pas over een paar dagen wordt afgeleverd maar ik voor mijn werk een auto nodig had kreeg ik kosteloos een leenauto mee. Daarnaast is de hele begeleiding naar de aankoop geweldig geweest! Erg blij met deze garage.

Goede service,transparante uitleg via WhatsApp ovrr reparaties of servicebeurt ,korte lijntjes met garage werkt geruststellend.

Nieuwe auto gekocht, nette inruilprijs voor de oude

Deskundige medewerkers die met de klant meedenken om uiteindelijk de perfecte auto af te leveren

Ik had me goed voorbereid voor mijn bezoek aan de showroom. Wist wat ik wilde gaan kopen. Echter de tips van de verkopers maakten mijn mooie auto uiteindelijk de perfecte auto. Superblij met deze garage.

Zeer tevreden,gastvrij en behulpzaam,goede service.

Niks mis mee.

Alles dik in orde.

goede: service reparaties onderhoud

Meedenkend met de klant

Vooraf een uitgebreide offerte. via de mail. Voorzien van foto's, kosten en uitleg. Na persoonlijk contact en goedkeuring begint men aan de onderhoudsbeurt. Een duidelijke afspraak die keurig is uitgevoerd. En ook de auto netjes gewassen afgeleverd.

Geweldig!!!!!

9Augustus onse eerste elektrische auto gekocht,een citroen c4 bij broekhuis Apeldoorn. Echt een topbedrijf,super uitleg ikzelf was een elektrische auto gewend door mijn werk. We zijn super leuk geholpen door Cees v/d Wal een super leuke gezellige en eerlijke man. Onze eigen auto konden we mooi inruilen en kregen daar nog een mooie prijs voor. En 26 augustus was de grote dag dat we de auto mochten halen hij glom aan alle kanten super schoon en mooi gepoetst. Iedereen kan ik aanraden dat mensen bij deze dealer met een gerust hart een auto kunnen kopen,op een eerlijke en leuke manier.Wij zijn nog steeds super blij ermee en ondervinden nu nog steeds nieuwe snufjes.Het is zeker geen nieuwe auto hij is 2.5 jaar oud maar voor ons is het een nieuwe auto.

Professioneel bedrijf met transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en wat het kost. Toen men mij belde dat ik de auto kon ophalen werd er weliswaar in eerste instantie een hogere prijs genoemd, maar toen ik aangaf dat dit niet was aangegeven, heeft men het nagekeken en inderdaad de initieel opgegeven prijs aangehouden.

Geen fijne bejegening aan de balie

Onlangs mijn auto voor de eerste onderhoudsbeurt gebracht. De auto is exact één jaar oud en heeft nog geen 6000 kilometer gereden. Allereerst valt mij de prijs van deze beurt tegen. Een interieurfilter? Een additief voor het reinigen van de motor.. tja wat zal ik ervan zeggen. iemand die 12.000 kilometer in een jaar rijdt, maakt deze kosten ook niet na een half jaar. Ik vind dat er hier niet wordt meegedacht in de zin van een interieurfilter doen we nu niet, maar volgend jaar. Op de bon die ik voorafgaan moest tekenen (toen ik de auto bracht) stond een ander bedrag dan hetgeen ik uiteindelijk moest betalen. Toen ik daar wat over vroeg zei de mevrouw aan de balie, daar moet je niet naar kijken. Dit vind ik vreemd want ik moest die bon wel tekenen zodat ze aan mijn auto mochten werken. De manier hoe die mevrouw reageerde bevalt mij in zijn geheel niet. Ik mag toch vragen waar dat verschil in zit? En als ik het niet mag zien, laat het mij dan ook niet zien. Deze mevrouw heb ik in de afgelopen zeven jaar dat ik bij deze garage kom niet eerder gezien. Ik vond het gewoon niet fijn hoe zij mij te woord stond en dit in combinatie met discutabele kosten die in rekening zijn gebracht bij een auto van één jaar oud met 6000 kilometer op de teller vraag ik mij af of ik volgend jaar mijn auto nogmaals naar dit bedrijf breng.

Fijne service

Via een autosite een afspraak gemaakt om een occasion te bekijken. Meteen een prettige gevoel bij de verkoper en hij heeft ons erg fijn geholpen. Geduldige man! Ze hebben er alles aan gedaan om de auto voor onze vakantie klaar te krijgen en hij werd keurig schoon en netjes afgeleverd.

eerste indruk prima

verder kan ik er nog weinig over zeggen

Duidelijkere terugkoppeling naar klant.

De communicatie kan beter, helaas zit ik tussen 2 partijen in dus kan Broekhuis hier niet helemaal de schuld in geven 2x geweest 1e maal voor vervanging van het motorblok 2e maal voor een onderhoudsbeurt. Jesper van de service balie doet er alles aan om een klant tevreden te houden.

Tevreden

Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Elke andere kwalificatie zou ongeloofwaardig zijn.

Snelle en goede service

Snelle en goede service, blij met de Plus pas

Matig

Niet echt top, diverse strubbelingen voor we de auto daadwerkelijk op konden halen Wil graag een uitgebreide handleiding ipv de erg korte versie die in het kastje ligt Verder maken de ruitenwissers voor een piepend geluid bij gebruik Verder rijdt de auto prima

Top service!

Uitstekend geregeld bij Broekhuis Peugeot in Apeldoorn

Deskundig en klantvriendelijk.

Ben al ruim 12 jaar klant bij deze Peugeot vestiging in Apeldoorn, De werkplaatsmedewerkers zijn vriendelijk, flexibel en denken mee in oplossingen. De monteurs zijn deskundig en bekwaam. Erg tevreden, een 10!

Wel goed geholpen

Alleen gebruikers instructie op internet beperkt. Nog wel hulp nodig.

Goed geholpen

Fijn en goed geholpen. Vriendelijke en professionele medewerkers. Goede service en denken met de klant mee. Geen onverwachte kosten doordat er prima overleg is tussen medewerkers en klant.

Klantvriendelijkheid

Zeer goed geholpen .Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en heb een fantastische auto gekocht.Erg blij mee.

Prima ondersteuning

Ook na een week rustig de tijd voor meer uitleg en app

Auto gekocht

Alles naar tevredenheid geregeld.

Prima garage!

Heldere afspraken die na worden gekomen bij de APK keuring. Vooraf hebben ze ons gemaild en ook gebeld voor de kosten en wat er gerepareerd moet worden.

Wagenmakershoek 2

7328 KL Apeldoorn