super fijn geholpen toppie

fijn bedrijf en goed geholpen

Goed service

Auto voor het eerst voor onderhoud gebracht. Ben goed te woord gestaan door de medewerkers. Transparante en eerlijke prijzen. Per mail werd ik tijdig geinformeerd over de geconstateerde andere gebrek met meteen erachter de kosten ervoor. Telefonisch nog toelichting gekregen. Al met al ben ik tevreden met de service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Heel vakkundig en goed geholpen

Heel prettig

Prima services, maar wel even mee moeten denken

Afspraak voor vrijdag maar reparatie kon niet worden uit gevoerd mededeling woensdag klaar. Woensdag 16:00 uur bellen. Auto vergeten en werd die vrijdag gerepareerd. 2 dagen extra vervangende auto. Zaterdag op weg naar Duitsland begon bij wegrijden gelijk een motor storing te branden. Gelijk om 9:00 uur naar garage. En werd toen gelijk nagekeken en uitgelezen. Was een stekker losgesprongen die de storing veroorzaakte dit is gelijk verholpen.

De klant belofte dat er altijd een oplossing zal zijn bij tegenvallers volledig waargemaakt.

Al weer even geleden ruilde ik mijn oude diesel 3008 in voor een mooie opvolger. Ook weer een 3008. Echter, er doken onverwachte tegenvallers op door gekke storingen. Ik dacht eerst even dat het aan mij lag maar dat bleek toch niet zo te zijn. De garage was er ook zelf verlegen mee. Deden er echt alles aan. Maar door dit alles was de glans bij deze aankoop er voor mij wel wat van af. Dit heb ik voorgelegd aan de directie en die snapte dit volkomen. Hieruit volgde een prachtig aanbod om de betreffende auto om te ruilen in een jongere 3008 met een zeer schappelijke verrekening. Het gevoel van teleurstelling heeft plaats gemaakt voor een gevoel van waardering.

heel prettig geholpen

ik ben heel prettig geholpen.

Ik voel me thuis bij Broekhuis !

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail, sms, of whatsapp als er onverwachte reparatiekosten zijn, en dan zelf de keus hebben of je het wel of niet laat uitvoeren. Zeer vriendelijk personeel, en er gelden normale prijzen. Dus hier een zeer tevreden klant.

zeer goede ervaring

Keurig behandeld en auto zeer netjes afgeleverd zeer vriendelijke verkoper

Plezierig te woord gestaan. Goede uitleg over de werkzaamheden. Auto kan er weer een jaartje tegenaan

Komen afspraken niet na

Tot de koop van een auto was er niks aan de hand. Dit ging allemaal goed. Er zouden twee nieuwe banden op komen en de spiegels zouden opnieuw worden gespoten. Dit laatste is wel gedaan maar de nieuwe banden waren er niet opgezet. Bij het ophalen van de auto heb ik hier nog specifiek naar gevraagd en toen werd er volmondig 'ja' gezegd. Eenmaal thuis bleek dat deze banden helemaal niet nieuw waren. Natuurlijk dom van me dat ik niet goed heb gekeken, maar ik vertrouwde op het antwoord van de verkoper. Vervolgens meteen gebeld maar de verkoper klonk niet verrast. Hij vroeg verder nergens naar en gaf aan dat het een interne communicatiefout was. Zal wel een verkooptruc zijn geweest. Nu zijn we bijna een week verder en staat er nog geen afspraak gepland om de nieuwe banden te plaatsen.

Goed en vriendelijk geholpen en uitleg

Prima Ervaring !

prima garage! je wordt exact op de hoogte gehouden wat betreft de eventuele reparaties , een keurig rapport bij aflevering. kosten vallen achteraf mee.

helemaal goed

Beide duimen omhoog!

Uitstekende analyse van benodigde werkzaamheden. Perfecte uitleg wat en hoe er gehandeld moet worden. Duidelijke uitleg over de kosten. Zeer tevreden over het resultaat

Zeer goede service

Tot recentelijk geen ervaring met een dealer garage. Maar ben zeer te spreken over de hele afhandeling van het onderhoud en de reparaties. En dan ook nog de auto gewassen terug gekregen. En, voor de komende 12 maanden de (gratis) 24 hr service, in geval van pech. Broekhuis, bedankt

Uitstekende service

Uitstekende service

Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals vooraf was afgesproken.

Ik ben sedert 1987 klant bij deze vestiging en heb daar in 2017 mijn 5e Peugeot afgenomen. In zo lange tijd bouw je wederzijds vertrouwen op en die is nimmer beschaamd. Door achtereenvolgende overnames is veel van de goede oude tijd verloren gegaan en daarvoor is nauwelijks spraakmakend nieuw voor in de plaats gekomen; jammer! Kwaliteit van onderhoud en toepassing van materialen waardeer ik als zeer goed, reden waarom ik dit bedrijf zonder enig voorbehoud aan een ieder aanbeveel,

Al vele jaren Citroën rijder - ik geniet nu van een nieuwe C4

Mijn DS5 was na 8 jaar aan vervanging toe; helaas is de DS5 niet meer nieuw beschikbaar maar de C4 is toch een goede keus. 't Is nog even wennen aan alle nieuwe electronica maar er zijn ook veel plezierige verbeteringen.

Prettig.

Prettig!

Prima geregeld allemaal!

Fijne garage, met kundig personeel, ik kom hier al jaren.

Super goed en netjes geholpen

Dat als zoals we haden afgesproken is gedaan en een goed overzicht wat er zo al aam zit te komen zodat we niet voor verrassingen staan tekomen

Alweer een keer prettig en goed bij de inruil van C5 Aircross door Henri !

Werplaats/ receptie uitstekend, persoonlijk en professioneel. Idem voor verkoo

Prima verlopen aflevering nieuwe auto

Ondanks de zeer lange wachttijd voor de nieuwe auto is uiteindelijk de afhandeling verder goed en snel opgepakt door de verkoper. Het contact met de verkoper was vriendelijk en vragen van mij werden goed opgepakt. Persoonlijk contact en een goede verstandhouding met de verkoper en de garage vind ik belangrijk. Dit alles kan van invloed zijn op een eventuele vervolgaanschaf.

Prima adres

Net bedrijf vriendelijk ontvangen voordat er reparaties worden gedaan prijsopgave en goedkeuring gevraagd en krijg je nadien een uitgebreid rapport wat er gedaan is.

Netjes en goede service

Ik ben netjes geholpen. Fijn personeel. Ik kom er graag en heb vertrouwen

Wagenmakershoek 2

7328 KL Apeldoorn