Nvt

Tevreden

Aan overname door nu dus Broekhuis, kan ik zeggen dat ik over de werkzaamheden tevreden ben.

Goede service en overleg over de reparaties

Prettig geholpen door Henry.

Alles over de auto is duidelijk vertelt, en ook bij het ophalen van de auto ging een stage verkoper mee om samen nog te kijken of er problemen waren tijdens het rijden. Alles ging goed en voelde snel vertrouwd, had geen ervaring met automaat. Heb er nu haast 1000 km opzitten gaat prima.

Het heeft maanden en veel kosten gevergd om een probleem met de olie(druk) op te lossen.

Probleem met melding oliedruk. Er zijn al veel “oplossingen” aangedragen, uitgevoerd en steeds zonder het beoogde resultaat. Probleem blijft zich voordoen. Het heeft me tot nu toe aardig wat gekost en ook na de laatste poging, nieuw oliefilter, andere olie, begint er tijdens het rijden op de snelweg een signaal te piepen. De directie is mij tegemoet gekomen en heeft een dubbele vervanging van de peilstok incl. sensor (vervanging binnen 1,5 jaar tijd) gecrediteerd. Hopelijk zal blijken dat de vervanging van het oliefilter en andere olie het probleem oplost.

Mooi werk!

Auto ging voor reguliere beurt, maar er waren ook een paar probleempjes (vering, airconditioner) die al een tijdje speelden. Na de service loopt alles weer als een tierelier! Wat ik erg fijn vind is dat bij de service eerst een uitgebreide diagnose wordt gesteld met aanbevelingen voor verbetering, en die wordt dan doorgenomen met de klant. De kosten van alle voorstellen zijn heel duidelijk. Ik was zeer tevreden met AutoPalace voorheen, en ben blij dezelfde uitstekende service te krijgen bij Broekhuis.

Perfect geregeld volgens afspraak

Alles volgens afspraak geregeld en extra reparaties na overleg.

Prima volgens plan

Alles goed verlopen en terug gebeld over de kosten.

Snel en goed

Net als voorheen bij Nefkens werd ik ook deze keer goed, snel en vriendelijk geholpen.

Prima, al jaren zeer goed behandeld.

Prima, verkoper Erik Haveman al jaren onze vaste verkoper , eerst bij de firma zieleman in Hasselt , toen ging hij werken bij auto palace in ijsselmuiden , wij naar ijsselmuiden , nu verkoper in Apeldoorn , en wij zijn hem weer achterna gegaan voor een nieuwe auto. Dus denk dat dit genoeg zegt , over de service.

Fantastisch

Super fijne verkoper en alles top geregeld!

goede communicatie en afhandeling volgens afspraak

er is vooraf goed gecommuniceerd over de te verrichten werkzaamheden.

klantgericht en klantvriendelijk

zie voorenstaande

Goede service.

Prima ervaring

Perfecte service

Duidelijke informatie Betrouwbaar Fijne service

Prima en correcte service

Klantvriendelijk en duidelijk

Vriendelijke ontvangst en goede service

beetje flauw om "vullen ruitenvloeistof" op de rekening te zetten, terwijl ik dat vorige week zelf gedaan heb.....

Uitstekende service

Mijn peugeot 2008 kwam voor zijn eerste onderhoudsbeurt . Garage Broekhuis kwam met een duidelijk verhaal over wat er precies moest gebeuren en met een duidelijke prijsstelling daarvoor. Je weet dan precies waar je aan toe bent. De auto was ook netjes op de afgesproken tijd klaar .

Duidelijk advies op grond van de bevindingen en nette afhandeling

Zoals ik gewend ben werd na de inpectie schriftelijk de suggesties doorgegeven voor extra onderhoudspunten. Auto werd netjes en zelfs gewassen afgeleverd. Klein puntje van aandacht: de leenfiets had een erg zachte band.

Super in: klantvriendelijkheid, inruilprijs, aflevering en nazorg!

Bij toeval terecht gekomen bij Broekhuis aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn. Erik een vriendelijke verkoper heeft ons geholpen en een mooie Peugeot 2008 verkocht. Heel klantvriendelijk ingesteld en vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel en niets was teveel. Zelfs toen ik een lakstiftje kwam ophalen (voor het geval dat) werd er de tijd genomen om uit te leggen hoe het werkt en én passant ook nog even mijn auto gewassen. Hoeveel service kun je krijgen, echt top. Inmiddels rijden we nu in alle tevredenheid al twee weken rond in een heerlijke auto.

Het onderhoud duurde veel langer dan was aangekondigd

Het onderhoud duurde veel langer dan was aangekondigd. Aanvankelijk was gezegd dat het onderhoud 1,5 uur zou duren, het werd bijna 3 uur. Daarnaast veel onduidelijkheid over de periodieke onderhoudsbeurten. Ik breng nu mijn auto elk jaar voor een controle. Op 5 april kreeg ik (onverwacht) te horen dat mijn auto na 50.000 km weer naar de garage moest. In mijn geval is de auto op 5 april gecontroleerd bij een km-stand van 40.000 km. Nu moet ik dus over enkele maanden al weer terug voor de volgende beurt. Dat is heel slecht.

De inruil en de aankoop verliep in een keer naar totale tevredenheid.

Heb de auto per telefoon besteld en gekocht. De inruil was gelijk naar tevredenheid (geen handje klap) De wacht tijd was lang ,maar werd goed op de hoogte gehouden. Bij aflevering was alles perfect . Degene die het geregeld heeft met ons krijgt een DIKKE TIEN.

Heel vriendelijk en heel goed geholpen

Heel vriendelijk en heel goed geholpen

Afspraken worden niet nagekomen

Mijn koopauto zou een beurt krijgen, en nieuwe matten, is niet gebeurd terwijl wel de afleveringskosten berekend worden. Bij navraag zegt verkoper, dat hij dit net checkt en er vanuit gaat dat de garage dit werk aflevert conform verkoopcontract. Na aankoop is de auto nog ruim 500 km doorgereden, ondanks afspraak om deze stil te zetten. En de factuur is onduidelijk. Hierover staat nog een vraag open (al ruim een maand, maar geen reactie meer vernomen).

Klant vriendelijk

Wagenmakershoek 2