Duidelijke info, komen afspraken na, vriendelijk en prima service

prettig persoonlijk contact

alle tijd werd genomen om de aan te kopen auto uit te leggen incl. koppelen telefoons.

Altijd goed

Al jaren naar tevredenheid klant. Pro-actief en professioneel advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht staan hier duidelijk voorop. Altijd goed geholpen met mijn auto en aanschaf nieuwe. Ik raad dit bedrijf zeker aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit.

goed en correct behandeld

de auto is netjes afgeleverd

-Op tijd -goede info -op tijd gereed -goede service van de werkplaats receptie

Meer dan nette aflevering van onze auto waarbij we goed en professioneel geholpen.

We zijn keurig geholpen. Auto is ons bij aflevering goed uitgelegd. Het was even praten, maar uiteindelijk een rieele marktprijs voor onze inruilauto ontvangen. Goede garantie voorwaarden en een keurige service. Niet onze eerste auto bij Broekhuis. Met speciale dank aan Sven.

Alles goed geregeld

Perfecte behandeling. Eerlijke prijs.

Perfecte service

Onze Citroën C3 werd keurig afgeleverd, telefoon werd aangesloten alles werd nogmaals uitgelegd er werd alle tijd voor genomen , we zijn heel tevreden.

Alles volgens afspraak

De nieuwe auto is keurig volgens afspraak opgeleverd. Een ontspannen en prettig proces ging hieraan vooraf.

Snel, duidelijk en prettig contact

Verkoper luisterde goed naar mijn wensen en handelde snel om de juiste informatie te verkrijgen bij de dealer om de bestelling te kunnen plaatsen. Informatie werd goed gegeven waardoor ik de gewenste keuzes kon maken mbt de uitvoering etc. Geen langdradige verkoop praatjes gewoon to the point, erg prettig!

Perfecte service

Zeer correct en duidelijk behandeld. Goed op de hoogte gehouden. Zeer goed gevoel over de beurt die mijn heeft gehad.

Afspraak is afspraak

Fijne behandeling ,alles volgens afspraak geregeld

Vriendelijk, duidelijk en zeer correct

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Alles is heel duidelijk. Prettig telefonisch overleg. Auto stond dezelfde dag schoongemaakt weer klaar, zelfs eerder dan ik verwacht had. Nette service. Ik ben zeer tevreden.

Blij dat ik mijn auto daar heb gekocht

Zag mijn huidige auto op de site, via de app contact gezocht. Werd snel op gereageerd. Ook de verkoopadviseur nam snel contact op. De link voor foto's enz. van de in te ruilen auto kwam snel en was eenvoudig in te vullen. Al met al een uitstekende service zowel via mail als persoonlijk.

Goed geregeld

Alles netjes voor elkaar volgens afspraak en een leuke verassing toen we onze audi ophaalden in de showroom, onze naam stond op een scherm en we mochten het doek van de auto afhalen.. nog nooit meegemaakt erg professioneel

Altijd vriendelijk en een top service

Auto weer netjes APK gekeurd en alles in overleg. Zo weet je precies waar je aan toe bent en daar hou ik van.

Goede advies en komt afspraken na

Probleem met kachel van mijn auto. Ik heb mijn auto eerst naar Kwik Fit gebracht maar die konden het probleem niet oplossen. Gelukkig hebben ze bij Broekhuis probleem van de kachel gevonden en deze kunnen repareren. Tevreden klant.

Een vriendelijke en professionele behandeling.

De verkoper en ik waren het vrij snel eens. Bij de aflevering werd alles geduldig en duidelijk uitgelegd.

Altijd een prima service

Service is altijd prima Vriendelijke mensen Mijn auto heeft zelfs een wasbeurt gekregen

Super!!

Werdt fijn geholpen niet opdringerig. De koop was snel gedaan. Staan open voor vragen en wat verbetering aan de auto. Prima.

Goed geholpen

Goed geholpen en netjes uit gevoerd

Mooie auto slechte aflevering maar weer goedgemaakt

.Na een proefrit gemaakt te hebben besloten de auto te kopen Een aantal dagen later de auto opgehaald maar toen bleek dat er geen nieuwe apk op zat , maar dat werd terplekke opgelost door hem snel te keuren Wij blij naar huis met onze nieuwe auto maar na 30 km ging er een alarm bleek de tank leeg te zijn terwijl er een halfvolle tank geleverd zou worden. Gebeld naar de garage en daar zeiden ze sorry we maken het geld voor een halve tank benzine wel over wat is inmiddels door ons ontvangen Dus al met al zeer blij met de auto

Ik werd heel snel geholpen

De auto was veel sneller klaar dan verwacht

uitstekende en vriendelijke service

De wijze en manier waarop Broekhuis ons heeft geholpen was niet alleen effectief en van goede kwaliteit, maar voor ons ook rustgevend. Alles verliep even soepel . Bedankt.

Super fijn en goed geholpen door Sven!

Heel fijn geholpen met de aankoop van de peugeot. Sven was fijn in het contact en heeft alles goed geregeld!

Dortmundstraat 4

7418 BH Deventer