Duidelijke info, komen afspraken na, vriendelijk en prima service
Beste Willem, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
alle tijd werd genomen om de aan te kopen auto uit te leggen incl. koppelen telefoons.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u het contact als zeer prettig heeft ervaren. Mocht u vragen of hulp nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Al jaren naar tevredenheid klant. Pro-actief en professioneel advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht staan hier duidelijk voorop. Altijd goed geholpen met mijn auto en aanschaf nieuwe. Ik raad dit bedrijf zeker aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit.
Jelle bedankt voor deze mooie woorden en score! We zijn erg blij om te horen dat u al jaren tevreden bent met onze service en advies. Het is fijn te weten dat we u altijd goed hebben kunnen helpen met zowel het onderhoud aan uw auto als de aanschaf van een nieuwe. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het doet ons goed te weten dat we al die jaren aan uw verwachtingen hebben voldaan. Veel veilige kilometers en veel mooie autoritten gewenst. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Deventer
de auto is netjes afgeleverd
Wim bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u vanaf het eerste contactmoment met onze collega tot aan de aflevering van uw auto naar volle tevredenheid bent geholpen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Veel veilige en aangename ritten toegewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Deventer
-Op tijd -goede info -op tijd gereed -goede service van de werkplaats receptie
Bedankt voor deze mooie score Dick! Erg fijn dat u tijd wilde nemen voor het beoordelen van onze service en het delen van uw positieve ervaring hierover. Dit is natuurlijk waarvoor we het doen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Deventer
We zijn keurig geholpen. Auto is ons bij aflevering goed uitgelegd. Het was even praten, maar uiteindelijk een rieele marktprijs voor onze inruilauto ontvangen. Goede garantie voorwaarden en een keurige service. Niet onze eerste auto bij Broekhuis. Met speciale dank aan Sven.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw bezoek en dat u wederom heeft gekozen voor Broekhuis. Blij te zien dat de aankoop van uw auto tot aan de aflevering weer naar volle tevredenheid is verlopen. Ik zal zorgen dat Sven deze leuke review te lezen krijgt. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto en veel veilige kilometers en veel mooie rijmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Deventer
Perfecte behandeling. Eerlijke prijs.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer, dan staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Deventer
Onze Citroën C3 werd keurig afgeleverd, telefoon werd aangesloten alles werd nogmaals uitgelegd er werd alle tijd voor genomen , we zijn heel tevreden.
Beste Steef, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van dit mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat de aanschaf van uw C3 zo prettig is verlopen tot aan de aflevering toe. Daar doen we het voor. Hartelijk gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
De nieuwe auto is keurig volgens afspraak opgeleverd. Een ontspannen en prettig proces ging hieraan vooraf.
Beste Ton, Wat fijn te lezen dat vanaf de aankoop tot aan de aflevering van uw nieuwe auto alles naar volle tevredenheid is verlopen! Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Verkoper luisterde goed naar mijn wensen en handelde snel om de juiste informatie te verkrijgen bij de dealer om de bestelling te kunnen plaatsen. Informatie werd goed gegeven waardoor ik de gewenste keuzes kon maken mbt de uitvoering etc. Geen langdradige verkoop praatjes gewoon to the point, erg prettig!
Beste Pascale, Hartelijk dank voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u het contact op een zeer positieve manier heeft ervaren. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Zeer correct en duidelijk behandeld. Goed op de hoogte gehouden. Zeer goed gevoel over de beurt die mijn heeft gehad.
Hartelijk bedankt Alex, voor uw review. U omschrijft onze service als perfect, dit is voor ons een mooie compliment om te mogen ontvangen en waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Graag staan wij bij een volgend (werkplaats)bezoek weer voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Fijne behandeling ,alles volgens afspraak geregeld
Hartelijk bedankt Fleur, voor uw review. Dat alles volgens afspraak is verlopen is voor ons heel fijn om te zien, daar doen we het voor! Bij een volgend bezoek staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Alles is heel duidelijk. Prettig telefonisch overleg. Auto stond dezelfde dag schoongemaakt weer klaar, zelfs eerder dan ik verwacht had. Nette service. Ik ben zeer tevreden.
Beste Anne, Wij bedanken u voor deze mooie review! Dat u uw ervaring als vriendelijk, duidelijk en zeer correct omschrijft doet ons erg goed om te zien. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen en u uw auto weer schoon en eerder dan verwacht kon ophalen. Wij staan bij een volgende bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Zag mijn huidige auto op de site, via de app contact gezocht. Werd snel op gereageerd. Ook de verkoopadviseur nam snel contact op. De link voor foto's enz. van de in te ruilen auto kwam snel en was eenvoudig in te vullen. Al met al een uitstekende service zowel via mail als persoonlijk.
Beste Doran, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Alles netjes voor elkaar volgens afspraak en een leuke verassing toen we onze audi ophaalden in de showroom, onze naam stond op een scherm en we mochten het doek van de auto afhalen.. nog nooit meegemaakt erg professioneel
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij de aflevering van uw mooie Audi! Het doet ons goed te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Auto weer netjes APK gekeurd en alles in overleg. Zo weet je precies waar je aan toe bent en daar hou ik van.
Bedankt Steven, voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat alles naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Probleem met kachel van mijn auto. Ik heb mijn auto eerst naar Kwik Fit gebracht maar die konden het probleem niet oplossen. Gelukkig hebben ze bij Broekhuis probleem van de kachel gevonden en deze kunnen repareren. Tevreden klant.
Beste Elston, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat we het probleem met de kachel naar volle tevredenheid hebben hersteld. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
De verkoper en ik waren het vrij snel eens. Bij de aflevering werd alles geduldig en duidelijk uitgelegd.
Bedankt voor uw beoordeling. Het doet ons goed om te zien dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Service is altijd prima Vriendelijke mensen Mijn auto heeft zelfs een wasbeurt gekregen
Beste Cynthia, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Werdt fijn geholpen niet opdringerig. De koop was snel gedaan. Staan open voor vragen en wat verbetering aan de auto. Prima.
Hartelijk bedankt Nelly, voor uw beoordeling. Dat u uw ervaring als Super! omschrijft doet ons erg goed om te zien. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Goed geholpen en netjes uit gevoerd
Bedankt dat u onze service met een mooie 10 beoordeelt. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
.Na een proefrit gemaakt te hebben besloten de auto te kopen Een aantal dagen later de auto opgehaald maar toen bleek dat er geen nieuwe apk op zat , maar dat werd terplekke opgelost door hem snel te keuren Wij blij naar huis met onze nieuwe auto maar na 30 km ging er een alarm bleek de tank leeg te zijn terwijl er een halfvolle tank geleverd zou worden. Gebeld naar de garage en daar zeiden ze sorry we maken het geld voor een halve tank benzine wel over wat is inmiddels door ons ontvangen Dus al met al zeer blij met de auto
Beste Ton, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm en uw feedback is voor ons heel waardevol. We zijn blij om te zien dat wij de slechte ervaring die u had hebben kunnen goedmaken! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Originele beoordeling
Na een proefrit gemaakt te hebben besloten de auto te kopen Een aantal dagen later de auto opgehaald maar toen bleek dat er geen nieuwe apk op zat , maar dat werd terplekke opgelost door hem snel te keuren Wij blij naar huis met onze nieuwe auto maar na 30 km ging er een alarm bleek de tank leeg te zijn terwijl er een halfvolle tank geleverd zou worden. Gebeld naar de garage en daar zeiden ze sorry we maken wel benzine geld naar jullie over maar dit is niet gedaan. Verder zou er een mobiliteit pas bij zitten maar die hebben we ook niet gekregen Kortom blij met de nieuwe auto maar zeer teleurgesteld over de service
De auto was veel sneller klaar dan verwacht
Bedankt voor uw review! Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
De wijze en manier waarop Broekhuis ons heeft geholpen was niet alleen effectief en van goede kwaliteit, maar voor ons ook rustgevend. Alles verliep even soepel . Bedankt.
Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring bij ons in Deventer. Dat u uw bezoek als uitstekende en vriendelijke is voor ons erg fijn om te zien! Wij staan graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Heel fijn geholpen met de aankoop van de peugeot. Sven was fijn in het contact en heeft alles goed geregeld!
Beste Birgit, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent gedurende de aanschaf van de Peugeot. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Deventer
Dortmundstraat 4
7418 BH Deventer